Cookie 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Crnćine veljajo za ljenćine; po novem se reče, da delaš kt kitajc: k ti pa res skos neky meljejo, podnev in ponoč Pišuka, mam minus pa morm v službi dans dalj viset. Kera beda Ampak sej bo, mam knigo s sabo, pa jo bom mrbit mal prebrala - če bom mela mir kr se skor ne zna zgodit Žlampam EGO nav.jogurt pa študeram Candido Albicans Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 A Candido Albicans so piškoti al pa kej? Pozdrav od nadvse marljive kitajke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 A tako z vanilijevim sladoleom pa veeeelik sladke smetane pa še mal posipa povrhu sej res, jst mam pa doma še mal ledene kave (pomurske mlekarne) sam je cukrana pa še mal Carte d'Orja vanili sladoleda tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 kaj bi zdele dal za eno ledeno kavo... pa drugač sploh ne pijem kavo čudno...kaj pa tako z kokosovim likerjem, mlekom smetano povrh pa posuto z praženimi mandljipa ne preveč sladko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ..sem presaltal na brezkofenisko kavo... baje da ima manj kofeina... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 pol pa nč zmišljeval si pa ne boš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ampak to moraš bit že mal kuharja, da znaš to pripravt.... ona je kvalificirana...če ne te pa v tak lokal povabi kjer znajo to pripravit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Jst grem dam se beremo jutri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 O samsonajt nas je pršu mal pogledat. ..ja ne morem brez vas zdaj k sm kofein ukinu... eno drogo pa clovk skor more met, a ne??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Razmišljam, če bi šla eno kitico. Ker če grem, se čisto zna zgodit, da se zbudim jutri zjutraj. Glede na to, da sem cirka 4 ure ponoči spala (Mysti, sploh si nič ne domišljaj spet). In potem to seveda ne bo samo ena kitica. Ampak prav spat pa še ne bi šla. Sončna očala sem vsejala. Bom vsaj prisiljena it po nova. 100 let se že spravljam, pa ništa iz mene. Premalo jem. Danes sem 2 banani, eno breskvo brez dlak in palačinko. Aja. Pa gobovo juho. Ma dovolj bo, se bomo jutri kaj bolj potrudili. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 A ti pridem une knedle od včeri dol po grlu zbasat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 so že v smeteh. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Eh, sej jst nism tok občutljiva, jih lohk tud vn poberem, pa te nafotram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ej če pa v kontejner spodaj pred blokom splezaš, pa jih najdeš, jih pa jaz tudi pojem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Ej, če jih boš res pojedla, se grem direkt zakopat not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/g025.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/081.gif Samo hrana vam gre po glavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ej, če jih boš res pojedla, se grem direkt zakopat not. Ti kar. Samo do ponedeljka počakaj, da fotoaparat s sabo privlečem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a ne hod u pondelkih komunala okol smeti pobirat mam prbližn naštudiran, da me sprot nevedoč ne poberejo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ojla...alef, ne boš verjel, ampak mam glih malco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Bošček Men pomaga pol mal mlačne vode - požirek ali dva. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 O, madona. Jst mam pa tak zdrav tek, da me je kr veselje pogledat, k sm lačna. Ja, Mysti, kaj ti dogaja. Mal se mi izpovej. Pa poklič me že enkrat, hudiča! Cookie, ti si se pa kr usidrala tuki. Sej prov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jst sm se pa glihkar fajn skozlala. :xx!: :xx!: Mrš. Aja, dober tek, Pika. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jst sm se pa glihkar fajn skozlala. :xx!: :xx!: Mrš. Aja, dober tek, Pika. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 O, madona. Jst mam pa tak zdrav tek, da me je kr veselje pogledat, k sm lačna. Ja, Mysti, kaj ti dogaja. Mal se mi izpovej. Pa poklič me že enkrat, hudiča! Cookie, ti si se pa kr usidrala tuki. Sej prov. Joj, kako neumno sprašuješ. Samo človek je, pa ji pač ne rata službe delat, pa šole, pa tipa spedinat, pa še doma skuhat pa vsega popucat, pa še cajta zase najt. In ji valda ni fajn, pa ji je pač lažje, če tukaj malo pojamra, da jo malo potolažimo. Navsezadnje nimamo vsi krasnega in čudovitega življenja, eni si to celo priznamo. In drugim. Ma se prav vidi, da si neumna in nerazgledana in ... kaj še že? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Men tud nč jasn, Mysti. Ajde, tele štajersko, razlož, na kaj je to letel. Po mojem je pijana, k ma jutr rd, pa je že zgodi začela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.