girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Men tud nč jasn, Mysti. Ajde, tele štajersko, razlož, na kaj je to letel. Ker v mojem postu, ki si ga citirala, namreč ni nobenega vprašanja???? Po mojem je pijana, k ma jutr rd, pa je že zgodi začela. Ti se kar delaj, da ne veš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 No, sej zdej mi je mal bl jasn. Beba jedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Lej jo, kok je popenla. Sej lohk mi sam pozvoniš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 xsmx Hvala, Mysti. Zdej pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Za Piko še enkrat http://www.cosgan.de/images/more/schilder/081.gif Za tiste ki jih kaj šraufa pa grize pa boli al pa kar tako... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 U, ja, skor je že cajt za milko, k jo mam klele. Z lešniki. Mi jo je včer en fejst sodelavc prnesu. Bi kr oba, da nov pomote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ..., da sploh ne vem kaj bi rada imela v lajfu. :vragec: In pol jebem sebe in vse okrog mene. Ja, sej bi te poklicala, ma sm na morju. Če verjameš ... pezdeti jedni!!!Welcome to the club Sej bi ti bla fouš za morje, pa se ne upam zna bit, da kje v kakem jarku utonem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A oni moj??? Ga kar lepo pri miru pusti, ga že imam jaz rezerviranega. Baba jedna. Pa tiste pol milke tudi (razen, če ima rozine), mi glih sladko paše, ko sem s kosila. Jedla krompirček pa malancane in bučke. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ne, ne, ni oni tvoj. Vem, da maš ogledanega, ga čist pr miru pustim. En drug je bil. Vse poročam. Ne, jst tud ne maram čokolade z rozinami, je pravo prnesu...whole nuts for a whole nuts person. A se lohk tko reče? Pa nisam ti ja neki Engles. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jaz pa zdej mnde končno grem na morje - v ponedeljek, če ne bo kej spet narobe. bi pršla pote, mysti, pa mam v mojem avteki že 3 ldi, dva psa pa vso prtlago. uf, težka bo. mogoče bo pa ata eno furo nredu pa vsaj 1 psa vzel in prtlago. pob pa bo šel tako z motorjem - saj tko govori. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Upam, da se boš mela super dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ja, fajn bo. ta prv dan bomo že rov kopal - za vodovod lep začetek... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Vsaj žejni ne boste, pa umazani tudi ne...no vsaj dolgo ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ja, točno Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Tudi jaz dvojčica:)))) Podznak škorpijonka. Kitajski: opica. Mayevski pa iskalka sanj-luna(neki takega če se spovnem prav?!?), drugače sem zebra najraje pa imam krokarje:)))) Dvojčevski podzrav:)))) Prabha Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Sem se zbudila, pa grem kar nazaj spat. Treba nafilat baterije za čez vikend, da ne bom na polovici omagala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jst pa gledala en film. Pa morm rečt, da nisem glih neke hudo dobre volje. I wonder why. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jaz sem pa glih tako fajn zrelaxirane. Še malo tu mač sita od palačink. Pika, nič ne bit slabe volje, saj veš kila česa čaka v moji omari. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Sorry, ker te spet nisem poklicala.Fak no, kolk sm bedna. :xx!:predvsem pa pozabliva pa lena. to poznam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ni več kila, sem jaz ene 5 gramov mende zanč na cmokih potamanila. Ja, Mysti, če se bo tkole nadaljevalo, te bom kmal skesnlala. :xx!: pizda, še jst sm bl nestrpna zaradi girlyjinega darila, kot pa ona. Brezvezna je. Sploh ji nom nč dala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Sploh ji nom nč dala. pol pa nej reče, da jo nis presenetla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 pol pa nej reče, da jo nis presenetla Najboljše darilo ever, ne? Upam, da zna dobr glumit, pa da bo cepetala zravn. Sej, ko grem, lohk zavija z očmi, k nom več vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jst sm tud bliz temu. Ampak zaenkrat se še ne dam čist. Muzka pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a mo ircal al jamral? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ja zdaj me je že vmes tudi mati klicala in mi razlagala, kaj vse so mi nabavili. Samo ta glavnega darila mi ni povedala, nakar je bila povsem nezadovoljna, ko je skapirala, da glih ne bom umrla (ali karkoli blizu tega) od radovednosti. Tebi, gobezdalo, pa sem itak naročila, kaj mi kupi. Zdaj pa se še bom morala presenečeno delat, ali kaj? Ja svašta, česa vse človek ne doživi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.