Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Kaj pa, če ti nism tega kupila, pa boš spet sam kilo nečesa dobila? Mogoče pa nism nikjer našla tega, kar si mi naročila, pa sm mogla improvizirat in ker mam bolj bogo domišljijo ... cukr it is again! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ja zdaj me je že vmes tudi mati klicala in mi razlagala, kaj vse so mi nabavili. Samo ta glavnega darila mi ni povedala, nakar je bila povsem nezadovoljna, ko je skapirala, da glih ne bom umrla (ali karkoli blizu tega) od radovednosti. Tebi, gobezdalo, pa sem itak naročila, kaj mi kupi. Zdaj pa se še bom morala presenečeno delat, ali kaj? Ja svašta, česa vse človek ne doživi ... ka pa če ti pika mene prnese, pa jes use hitr pojem pa popijem, pa vam kondome ukradem pa spizdim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ka pa če ti pika mene prnese, pa jes use hitr pojem pa popijem, pa vam kondome ukradem pa spizdim Sej ne upaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Sej ne upaš! ma ja. sej res. ka pa mi bojo kondomi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Brezveze ... brez firbca ni nič. Če ga preveč celo življenje doživljaš (kot žrtev), se ti pa gor postavi. Kaj pa, če ti nism tega kupila, pa boš spet sam kilo nečesa dobila? Mogoče pa nism nikjer našla tega, kar si mi naročila, pa sm mogla improvizirat in ker mam bolj bogo domišljijo ... cukr it is again! Ja, predvsem to o domišljiji drži. ka pa če ti pika mene prnese, pa jes use hitr pojem pa popijem, pa vam kondome ukradem pa spizdim Kondome ukradeš??? A misliš, da bi jih našel? Pika, si ti že kdaj videla pri meni kondome? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Mislm, človk si gre sam po grozdje u kuhno, pa ste naštepal 5 postov. Kako nej zdej na vse to odgovorim? Že vem...vsi po spisku se lohk ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 aja. kondome se napihne, pa se jih za modrc zatlač, da jih noben ne najde al kuko? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Če maš tok lepe joške, k jih mam jst, ne rabš ke skrivat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Če pa imaš takšne, kot jaz, pa nimaš kaj za skrit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ej babe... čarlijevi angelčki so vajenke za vas ni kar ni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Itak, one so Čarlijeve, me smo pa Jankotove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a pol vs morm pa še na glas rad imet al kwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej se nam ne morš upret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej se nam ne morš upret seweda ne, sej nism naumn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 seweda ne, sej nism naumn a si zihr? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a si zihr? ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej si čist ok. Sploh, če greva na koncert. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej si čist ok. Sploh, če greva na koncert. ma tvoj podpis študiram... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 zdej me lohk še po sliki...taka mal bl spuki je, zanalašč, da se me bote še bl bal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 zdej me lohk še po sliki...taka mal bl spuki je, zanalašč, da se me bote še bl bal! Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 kr teč, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Dej, no. Greva jankota zrajcat. Jst mu bom ta lev jošk pokazala, ti pa ta desnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 U faaak, run to the hills, ruuuuuun for your lifeeeeeeeeeeeeeeee x:o)x x:o)x eh, brezveze ... Pika, fejst si. Škoda k nisem dedc, bi bil lajf bolj enostaven in ... no ja. Hik.no čist tko...tut dec ni zmeri bit lih enostavn hik. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Evo, jst sm že slikala...a čte videt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Dej, no. Greva jankota zrajcat. Jst mu bom ta lev jošk pokazala, ti pa ta desnga. no kr... sem zdej jebena stranka u vsesplošno zadovoljstvo al kwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.