Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 o, ti revež bogi, pol pa nom. noooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 o, ti revež bogi, pol pa nom. noooooooo. itak nis resn misnla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 kar sm rekla, sm rekla. Jst nism taka reva, k ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 kar sm rekla, sm rekla. Jst nism taka reva, k ti. pika nehej, drgač mi bo še plastenjak ušeč ratou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A bi še ta desnga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A bi še ta desnga? ahhh kkkeeee paaaaaaaaaaaaaaaa matr maš uprašanja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 eh, sej nom. K s tvoje strani ni nbene spodbude, pa me je minil. Kam je zdej una mrha pjana šla? Najbrž ma foto sešn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 eh, sej nom. K s tvoje strani ni nbene spodbude, pa me je minil. Kam je zdej una mrha pjana šla? Najbrž ma foto sešn. čist sm čudn ja. dej me plis občasno spomn, da se mal s kolom butnem u kolen. al pa rajš po glau, k je bl trda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Mysti je nazaaaaaaaaaj. K duh si, s to lučjo direkt u faco. Boh ne dej, da b se kej vidl, a? Glavn, da si dokazala, da si knjižni molj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 dej dwa prnes slikca pa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 no, janko, razkrili sva ti svoji srci, ups, sliki, dej še ti zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 vrjela al ne... tut če bi hotu ne bi mogu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 perke?razsvetli me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 perke?razsvetli me. nimam nit aparata nit nobene slike, nit jošk, nit pira... ma nč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 važn, da znaš nakladat. To punce dandanes ZELO cenmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jebi se.ja sej. za use sm sam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jebi se. sej, to tud pr men, med vrsticami, piše. Ej, včas, k jankota berem, dobim občutek, da je kozorog. K skoz sam jamra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jebi se tud ti, mrha Končno ena ornk dobra želja. Nek se ti rječi pozlate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Končno ena ornk dobra želja. Nek se ti rječi pozlate! pika jebi se Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Rabm enga za to. A poznaš kerga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Rabm enga za to. A poznaš kerga? ponucaj me....kolkrat ti naj še rečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Rabm enga za to. A poznaš kerga? bi mogu mal pomislt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 O, lej ga, makc je pršu naokrog. Si zamudu opolzke slike. a si dopustoval, k te nekam dolg ni blo. A pol kr tebe ponucat. Ja, prov no, če že silš. Janko se itak skoz izmika. Najbrž bl na bjonde pali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 O, lej ga, makc je pršu naokrog. Si zamudu opolzke slike. a si dopustoval, k te nekam dolg ni blo. A pol kr tebe ponucat. Ja, prov no, če že silš. Janko se itak skoz izmika. Najbrž bl na bjonde pali. bi se šlo za en replay zmenit...kr takih stvari pa res ne zamujam rad....sploh pa ne takšnih opolzkih....s tabo....čeprav če prav pomislim....še sploh nobene nisem videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a slike? Kako da ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.