mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 opolzkih...pa res ne...no lahko pa mi kako na mail pošlješ....če ti je tu nerodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ja, ja, pol, k bom pa slavna, boš pa velke dnarje namj račun služu. NEMA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 prpa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 :OO!: No, k smo glih pr tem, jst tud nbene tvoje nage slike nikjer ne vidm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ah kjeeeeeeeee, telefon ma. Veš, da ne upa it, brez, da nama bi lupčeka za lahko noč prtisnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ti si prtegnen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ti si prtegnen. prpa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Mako, bom sam tko rekla...muda pa maš. Tko in drgač. Merlin, ne veš, kaj si zamudu. Sej, po mojem je bolš, da si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Mako, bom sam tko rekla...muda pa maš. Tko in drgač. Merlin, ne veš, kaj si zamudu. Sej, po mojem je bolš, da si. ej...muda še sploh nisi vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ej, si mi že s tem večer polepšu. Pa ne sam men. Mysti se je tud javla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ej...muda še sploh nisi vidla sicer če bi jih vidla....bi pa itak na hrbet padla...ko si bolj prpaste narave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 čist možn, da maš prov. Sej veš, da me je sam gobec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ej, si mi že s tem večer polepšu. Pa ne sam men. Mysti se je tud javla. ma šta da kažem...šta je moje...vaše je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ma šta da kažem...šta je moje...vaše je Take mamo radi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 čist možn, da maš prov. Sej veš, da me je sam gobec. hecam se...saj jaz sem tud bolj al manj prpa...sam včasih se mi pa da...presenetit Take mamo radi. a mi daš en objemček...tak na daleč bi prav rabil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 nisem ravno navajen,da govorijo en čez drugega PP sem na tekočem je Jeti poskrbelaJa, te čist štekam, tud jst bom težko k seb pršla. Jeti, oko sokolovo. hecam se...saj jaz sem tud bolj al manj prpa...sam včasih se mi pa da...presenetitJah, sej smo vsi. Ampak včasih se je pa treba izkazat in hlače dol dat, a ne. a mi daš en objemček...tak na daleč bi prav rabilLej ga, že fehta. Ampak nej ti bo, k si nam tkole popestril večer. Objeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaam. Dost maš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jah, sej smo vsi. Ampak včasih se je pa treba izkazat in hlače dol dat, a ne. moški si lahko to privoščimo...ko imamo vsaj kaj pokazat....ti pa majčko gor...pa fotoaparat v roke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ne, ne, k pol ne boste mogl spat. Tok kruta pa spet nism, da vam bi tkole spanc kratila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 no daj...da primerjamo če bi bilo to kaj kompatibilno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Sej, zato pa raj ne. Sm še premlada, da bi šla v zapor. Čeprov me hočjo po vsej sili ke strpat. no daj...da primerjamo če bi bilo to kaj kompatibilno A tvoj tič pa moji joški. Ne povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A tvoj tič pa moji joški. Ne povem. eh...moj je itak univerzalac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A si slišu, kaj je Mysti rekla? Ubogat jo je treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A si slišu, kaj je Mysti rekla? Ubogat jo je treba. jutri...če boš pridna....in imela kakšne rahlo perverzno obarvane sanje ki mi jih boš seveda prej na os-u....razložila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 neki se prpravla, čutm na vodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 neki se prpravla, čutm na vodi. a bo mysti...kako pripopa la Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.