Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jutri...če boš pridna....in imela kakšne rahlo perverzno obarvane sanje ki mi jih boš seveda prej na os-u....razložilaJah, se bom potrudla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jah, se bom potrudla. jaz tud...če se boš ti no...sicer si pa lahko prpa...do konc življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jaz tud...če se boš ti no...sicer si pa lahko prpa...do konc življenjaTud čist možno. Evo, sm vedla, da bo Merlin tud prpopu svojo sliko, kako meditira pod drevesom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Tud čist možno. možno je vse...kar imaš v glavi...saj vseeno v kateri le moje skromno moško mnenje mysti prizna, da je prpataka sramežljiva sprijaznte semmmm....take mam najrajši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A pol grem jst lohk spat, pa bosta sama nadaljevala? k morm namreč ob 6 vstat, kokr razumem, sta pa vidva frej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A pol grem jst lohk spat, pa bosta sama nadaljevala? k morm namreč ob 6 vstat, kokr razumem, sta pa vidva frej? sanjaj...kaj lepega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Enako, nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 lepo da ste opazile mojo novo ikonco PP nočko Mysti tudi tebi nočko,ko sumim da si že blizu Kva težiš, jst sm jo. Pejt mal višje prebrat! Porafix, desci površni. Nočko vsem. Zdej pa gmah dejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ej jst pa jokam in se smejem hkrati. se bojim, da se mi je utrgalo Pa kaj? "Normalnih" je tako preveč... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gif Kar pogumno naprej, pa naj se ti utrga do konca... Če še nisi probala ti povem iz izkušenj - paše... Morgen, čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 zdej me lohk še po sliki...taka mal bl spuki je, zanalašč, da se me bote še bl bal! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif Tale izjava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ko Alef dela je tu not cel cirkus... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a015.gif Čez vikend bom pa spet samo jaz strašil... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Jutro. Matr, sem težko vstala...sm kr do 7h povlekla in šla eno uro kasnej v službo. Dobr, da mam trenutno tako fleksiblno delo, da si to lohk prvoščm. Ja, Jeti, včer je blo pa tuki svega i svašta. Sam janko je pol nekam užaljeno spizdu. Ne vem zakaj, sicer, a se je ogroženga počutu al kaj. V glavnem, kr petek je. Mogla bi it na morje čez vikend z enim pobčem, pa ne bom šla. Alef, zakva pa nis še ti kak prispevek včer doniral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Mogla bi it na morje čez vikend z enim pobčem, pa ne bom šla. ...blagor unim keri ne grejo na morje, kajti njih bodo zivci prisparani......eh boli te kurac, Pikica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ma, sej bom jst zahinavla, ne on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 A tkole: zamudila vse slikce pa kva jih tok hitr dol dajete, da jst nkol NIČ ne vidm Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 zihr se zame šparaš...da boš sveža in spočita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 a ti to men Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 a ti to men ne...oni ta zgornji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 čaw ljudi že u akciji vidm. pridni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ne...oni ta zgornjise mi je zdel ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Nč se ne šparam, me je za vse dost. Lej jih, kok se jih je nabral že navsezgodi. Pohvalno. A gremo kakšno ušpičt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 pa dejmo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 jaz bi...samo mi zadnje cajte samo sex hodi po glavi...tak da če sta vidve za kake akcije v tej smeri....ni blema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Kaj pa čmo? A se še kir jav. Ne morva ga sam 2 babnci srat, no. Bo še več dežja. jaz bi...samo mi zadnje cajte samo sex hodi po glavi...tak da če sta vidve za kake akcije v tej smeri....ni blema Zadnje cajte, ja...teb SKOZ hod po glav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 prasica jedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.