Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 bemu...že navsezgodi sam o sexu...kdo bo pa delal, Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Zadnje cajte, ja...teb SKOZ hod po glav. ja....no....meni je cajt itak irelevanten...zadnji...sprednji...levi...desni cajt...itak je samo v moji glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 jutro. mater je blo fajn spat do zdej. fouš Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 bemu...že navsezgodi sam o sexu...kdo bo pa delal, pot do dobrega sexa...je tud delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 bemu...že navsezgodi sam o sexu...kdo bo pa delal, ...tist, k jim ni do sexa Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 prasica jedna. sliši se obetavno....vsaj kar se sexa tiče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ...tist, k jim ni do sexa modro...ni kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 fouš nikar boš hitr pofaulana Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 bemu ste tolk nadrkan da niti odzdraute ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Hvala Mysti je prec boljš Janko, dobro jutro Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 dobr dan janko si fajn spal? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 U, zdej ej pa janko tako dozo pozornosti fasal, da ga bom jst gladko prezrla. Ja, no, kaj pol, bomo seksal, delal...lahk tud oboje združmo, pa se nam jebe za delo, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ma nism nalašč spizdu, sam obležu sm sex pa delo naenkrat. kul a to pomen se fajn zdrgnt s krtačo usako uro po usaki stranki? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Jst nimam strank, se bom kr po sodelavcih drgnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Jst nimam strank, se bom kr po sodelavcih drgnla. na vem zakwa se mi zdi, da majo tvoji sodelouci dobre službe. sam zihr so beboti pa ne vejo a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Jst nimam strank, se bom kr po sodelavcih drgnla. uf....vidim da sem spet iz prvega plana padel....razen če službo menjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ja, jst vaju vljudno vabim, da se pridružta našemu kolektivu. Po mojem bi se prov luštn mel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ja, jst vaju vljudno vabim, da se pridružta našemu kolektivu. Po mojem bi se prov luštn mel. super. sam jest bi sex pa delo usen mal loču. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 U, zdej ej pa janko tako dozo pozornosti fasal, da ga bom jst gladko prezrla. Ja, no, kaj pol, bomo seksal, delal...lahk tud oboje združmo, pa se nam jebe za delo, a? udejanjam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 udejanjam da te mal zamorim... se naveličaš tut tega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 da te mal zamorim... se naveličaš tut tega mona Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 mona vem ja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 super. sam jest bi sex pa delo usen mal loču.Ok, no, pol pa v službi pač ne bova seksala. Mater, si komplikator. Cookie, dej ga. Jst sm ga že včer baje preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Cookie, dej ga. Jst sm ga že včer baje preveč. tolk o tem, kdo se je koga naveliču o preveč maš pa spet ene slutnje, pa jih nom komentiru Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ok, no, pol pa v službi pač ne bova seksala. pol pa ne bo nič...z menjavo službe...že zdaj mi je služba brez sexa čist nezanimiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.