Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

težka bo, nimate dost dnarja za take informacije x:Dx x:Dx x:px x:o)x

Kok si grd! Sam na dnar gledaš!!! :inocent: xrolleyesx Materialist... A res, a maš kšne zanimive informacije? Tud o kombinaciji dvojček-škorpijon?

Sej res no... a je kje kdo, k bi mal še to kombinacijo pokomentiru? (Pa prosm vse najbolš, k je to moja kombinacija x;)x x:Dx x:Dx x:Dx )

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

No prosim za informacije.... povej.....

Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen, intelektualen odnos s svojimi partnerji. Pomenbno je da jih zanimajo enake stvari in da ima partner ali partnerka svoje lastne, trdne poglede, o katerih živahno, z veseljem razpravljate. Vse to da partnerstvu živahen ton.

Dvojčki svojim čustvom dostikrat ne zaupajo povsem. Kadar jih ta prevzamejo, v igro takoj pritegnejo svoj logični razum in si skušajo svoje občutke razložiti ter jih strniti v jasno, povezano sliko. To jim lahko povzroči težave, še posebno zelo mladim Dvojčkom, ko za svoja čustva šele iščejo izraz. xrolleyesx

Kok si grd! Sam na dnar gledaš!!! :inocent: xrolleyesx Materialist... A res, a maš kšne zanimive informacije? Tud o kombinaciji dvojček-škorpijon?

Sej res no... a je kje kdo, k bi mal še to kombinacijo pokomentiru? (Pa prosm vse najbolš, k je to moja kombinacija x;)x x:Dx x:Dx x:Dx )

Kwa x:Dx ta kombinacija je super!! x:Dx x;)x jz sm pa sco-dvojček :palec: xsrcx

Scio mi nihil scire

Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen, intelektualen odnos s svojimi partnerji. Pomenbno je da jih zanimajo enake stvari in da ima partner ali partnerka svoje lastne, trdne poglede, o katerih živahno, z veseljem razpravljate. Vse to da partnerstvu živahen ton.

Dvojčki svojim čustvom dostikrat ne zaupajo povsem. Kadar jih ta prevzamejo, v igro takoj pritegnejo svoj logični razum in si skušajo svoje občutke razložiti ter jih strniti v jasno, povezano sliko. To jim lahko povzroči težave, še posebno zelo mladim Dvojčkom, ko za svoja čustva šele iščejo izraz. xrolleyesx

S prvim delom se strinjam, z drugiom pa ne. Če bi mi le ratal gledat na veze razumno, bi bla carica. :o|o:

lej jo kuro slepo x:Dx

Zakaj sm pa kura slepa?

Če zarad bika in ovce. V eni temi si reku, da si plemenski bik.

Če zarad odgovora o prevajalcu, to ni nben odgovor. Če ti pravm, da sm poslušala oddajo o njem, ko je razlagal kolk časa ga je prevajal in podobno.

No, kaj pol serješ, da sm kura? :C: Nesramnež. :o|o:

...to je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalec najboljsa mozna kombinacija(glej mojo ikonco)! x^x x^x x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lahko bi debatiral o naslednji zadevi: Ponosen, da sm dvojček x:Dx x:Dx x:Dx - Zakaj že? Aja, k smo najbl fejst ljudje pod soncem x;)x x:Dx x:Dx

x^x itak............sploh js sm tabolš :inocent:

x:Dx jao da dvojček z dvojčku debatira o takileh stvareh :O: kam bi pršli..........ego k zemlja x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...