Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 težka bo, nimate dost dnarja za take informacije hihi kako si pa ti hudoben, da noces takih skrivnosti delit z nami... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 težka bo, nimate dost dnarja za take informacije Kok si grd! Sam na dnar gledaš!!! Materialist... A res, a maš kšne zanimive informacije? Tud o kombinaciji dvojček-škorpijon? Sej res no... a je kje kdo, k bi mal še to kombinacijo pokomentiru? (Pa prosm vse najbolš, k je to moja kombinacija ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 hmmmmmmmm...mmmmmmh... nevem nevem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 No prosim za informacije.... povej..... Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen, intelektualen odnos s svojimi partnerji. Pomenbno je da jih zanimajo enake stvari in da ima partner ali partnerka svoje lastne, trdne poglede, o katerih živahno, z veseljem razpravljate. Vse to da partnerstvu živahen ton. Dvojčki svojim čustvom dostikrat ne zaupajo povsem. Kadar jih ta prevzamejo, v igro takoj pritegnejo svoj logični razum in si skušajo svoje občutke razložiti ter jih strniti v jasno, povezano sliko. To jim lahko povzroči težave, še posebno zelo mladim Dvojčkom, ko za svoja čustva šele iščejo izraz. Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Kok si grd! Sam na dnar gledaš!!! Materialist... A res, a maš kšne zanimive informacije? Tud o kombinaciji dvojček-škorpijon? Sej res no... a je kje kdo, k bi mal še to kombinacijo pokomentiru? (Pa prosm vse najbolš, k je to moja kombinacija )Kwa ta kombinacija je super!! jz sm pa sco-dvojček Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen, intelektualen odnos s svojimi partnerji. Pomenbno je da jih zanimajo enake stvari in da ima partner ali partnerka svoje lastne, trdne poglede, o katerih živahno, z veseljem razpravljate. Vse to da partnerstvu živahen ton. Dvojčki svojim čustvom dostikrat ne zaupajo povsem. Kadar jih ta prevzamejo, v igro takoj pritegnejo svoj logični razum in si skušajo svoje občutke razložiti ter jih strniti v jasno, povezano sliko. To jim lahko povzroči težave, še posebno zelo mladim Dvojčkom, ko za svoja čustva šele iščejo izraz. S prvim delom se strinjam, z drugiom pa ne. Če bi mi le ratal gledat na veze razumno, bi bla carica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 be be be Bobnar je pa zgleda ovca ratu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ja, plemenska Zdej se pa odloč kaj si. Plemenski bik al ovca. K to si pol mal težko v sanjah predstavlam in niti ni rajcig. A mi boš kej odgovoru glede korana in njegovega prevajala v slo? Jebemte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 lej jo kuro slepo Zakaj sm pa kura slepa? Če zarad bika in ovce. V eni temi si reku, da si plemenski bik. Če zarad odgovora o prevajalcu, to ni nben odgovor. Če ti pravm, da sm poslušala oddajo o njem, ko je razlagal kolk časa ga je prevajal in podobno. No, kaj pol serješ, da sm kura? Nesramnež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ja lej jo no, čist je zmešana k kura, krneki Ma, tis prtegnen mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Joj, kok ga dvojčki radi včas ušpičmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Joj, kok ga dvojčki radi včas ušpičmo. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Kwa ta kombinacija je super!! jz sm pa sco-dvojček No, to je pa lepo! Si taka, kot moj ljubi bratec , taka kombinacija je res Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Kok sm prtegnena.....nažigam si musko...na slušalkah in plešm zravn, k nora! ...pojm pa tko, da sam nakazujem, k me mat ubije, če me sliš. SEKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kok si grd! Sam na dnar gledaš!!! Materialist... A res, a maš kšne zanimive informacije? Tud o kombinaciji dvojček-škorpijon? Sej res no... a je kje kdo, k bi mal še to kombinacijo pokomentiru? (Pa prosm vse najbolš, k je to moja kombinacija )...to je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalec najboljsa mozna kombinacija(glej mojo ikonco)! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kok sm prtegnena.....nažigam si musko...na slušalkah in plešm zravn, k nora! ...pojm pa tko, da sam nakazujem, k me mat ubije, če me sliš. SEKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! dobr da si lahko še pisala zran to mora bit res noro zamaš tam faco ko da se dereš k nevem ka, pa niker glasa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ...to je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalec najboljsa mozna kombinacija(glej mojo ikonco)! Aha, a tuko... no pol pa vredu Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 dvojček pa lev Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Hej svizec, hvala ti za info Me veseli, da se saj se en tip mal potrud, pa nardi tist kar rece, da bo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 tipičn Dvojček pač Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Lahko bi debatiral o naslednji zadevi: Ponosen, da sm dvojček - Zakaj že? Aja, k smo najbl fejst ljudje pod soncem Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Lahko bi debatiral o naslednji zadevi: Ponosen, da sm dvojček - Zakaj že? Aja, k smo najbl fejst ljudje pod soncem itak............sploh js sm tabolš jao da dvojček z dvojčku debatira o takileh stvareh kam bi pršli..........ego k zemlja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 mislim kak bedno prašanje, to tak vsi vejo oz. vemo gremo raj zaka niso drugi tok fejst?! aja, k niso dvojčiki levčki so tut kr uredu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dvojčki raulmooooooooooooo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.