janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 buci buci, ja ke je razlika med in ?tut toporišič ne ve, če mu misty ne pove Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ke je razlika med in ?tut toporišič ne ve, če mu misty ne pove Toporišče je star izraz(ponekod je še v uporabi) za ročaj, držalo, na katerega se nasadi neko orodje. Pri nas na kmetih temu rečemo štil. Torej bi Toporišič lahko bil tud Štilček... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/008.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 xsmx Dobry den vsem. I tebi, srce... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a030.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Čer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 o....sem ravno ugotovil...da je jutri že ponedeljek....in se je odkrušil kanček sreče z mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 A dej, dej. Sej bo fajn. Veš ko je krasen teden pred nami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ah nehi no....že vsak dan posebej...je tako nekaj posebnega....nepozabnega....da se kr ne morem načudit....vsej tej lepoti in krasoti ki me obdaja čaki da me šele celi teden skup trofi ej...a bi mi malo vrat zmasirala....tako kot preden grejo boksarji v ring....da se pripravim....za jutri hecam se...sej ni neke panike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Evo, mesim, mesim. Zdej pa še ti mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 fuuuu...saj znaš...pregnest človeka prav paše....hvalano daj...še ti se nastavi....kakor ti paše da te zmasiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ti pacek nemarn. Dons bi sam po hrbtu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 eh...malo nemaren že...pacek pa sigurno ne a ritka se še tud šteje v podaljšek hrbta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Zunanji del vsekakor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Kok s ti dobr. Komarji me neki pikajo, al si to ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 eh...komarji so to...če bi bil jaz...bi mislila da piton v tebi leze lahko ti še tačke pregnetem...da pozabiš na vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Preživeli. Fajn imeli. Tako in drugače. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 eh...komarji so to...če bi bil jaz...bi mislila da piton v tebi leze lahko ti še tačke pregnetem...da pozabiš na vse Piton, ja. No, čeprov, po sliki sodeč, se ni za pritoževat. Preživeli. Fajn imeli. Tako in drugače. Moja sitnoba je nazaj pršla!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ti bom jaz dala sitnobo. Grem spat, moram okrevat. Se vidimo jutri! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ja, tak si, kaj zdej morm. Te pa idi spat. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 ma nimaš mira...še ko te človek masira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 A ne, no. Klinc, zdej je moja koncentracija pošla, pa grem kr spat. Lohk me pa še dalje masiraš....ne bom nič jezna. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Dobro jutro!!! Ooo, gobezdala še ni. Čudne stvari se dogajajo ... Skrajno nujno si moram kelbo oprat, preden grem v službo. Nohte imam pa živo roza, ampak so še tako lepo namazani, da mi si jih res ni za pucat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Dobro jutro!!! Ooo, gobezdala še ni. Čudne stvari se dogajajo ... Skrajno nujno si moram kelbo oprat, preden grem v službo. Nohte imam pa živo roza, ampak so še tako lepo namazani, da mi si jih res ni za pucat. gobezdalo je k zvezdice. ne vidiš jih lih usak dan, ampak veš, da nekje žarijo. al pa gobezdajo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.