Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Morgen kje ste vsi? eh...komarji so to...če bi bil jaz...bi mislila da piton v tebi leze Piton, ja. No, čeprov, po sliki sodeč, se ni za pritoževat. o čem vidva to a sm spet kake slikce zamudila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 jst dans bl počas štekam, kaj češ, pondelk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Gobezdalo vas ŠE nima PK. Cookie, zamudila si pa slike Makovega pitona. Lohk ti je žal, jst celo soboto nism spala. Drgač pa delam, kot kitajc (zamorci so baje iz mode). Sej mi ni nč hudga. Lep pozdrav vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 kwa je PK? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 :wOOt: ženske vejo, ti pa ne ja pol pa povej al ti tut ne veš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Gobezdalo vas ŠE nima PK. Cookie, zamudila si pa slike Makovega pitona. Lohk ti je žal, jst celo soboto nism spala. Drgač pa delam, kot kitajc (zamorci so baje iz mode). Sej mi ni nč hudga. Lep pozdrav vsem. khm, khm, zej mi je en mau nerodn, milsm to okol pitonov in tega. Baje imajo najrajš miške: take sveže, živahne in poskočne; no vsaj tko so nam v šoli povedal PK v milejši verziji = poln kufr v hard bojo pa experti povedal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Mislm, da je Merlin kar ta hard verzijo mel v mislih. Ampak ta glavn je, da vas nimam PK, a ne. A sam men prej forum ni kake pol ure delu al še komu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 hvala kuki drgač pa mene za use skup BK.sej piko tut če mam jes PK(hard verzijo) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 O, a pol si ti un mejhn glasek v moji glavi, k skoz blebeta, glede na to, da VSE veš, kaj mi dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 O, a pol si ti un mejhn glasek v moji glavi, k skoz blebeta, glede na to, da VSE veš, kaj mi dogaja? ne piki, nism jest Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Ampak ta glavn je, da vas nimam PK, a ne. A sam men prej forum ni kake pol ure delu al še komu? aaa seveda in en in drug vprašajne drgač pa mene za use skup BK.Bravooo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 aaa seveda in en in drug vprašajne Bravooo a si vesela zato, k mislš da mam raka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Evo še mene malo. Dobila včeraj prav fajna darila, svašta, kakšno domišljijo imate eni Pika včeraj bila tečna kot drek, v bistvu si je mislila, da je hrček in se temu primerno vedla. Danes pa menda Harryja nabija in je ne bo cel dan, bi bilo za sklepat. Še 5 ur šihta, o jupajdija da! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Evo še mene malo. Pika včeraj bila tečna kot drek, v bistvu si je mislila, da je hrček in se temu primerno vedla. Še 5 ur šihta, o jupajdija da!dej jo poklič pa ji povej da se nobeden ne spomni nanjo še 5 ur maš cajta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 a si vesela zato, k mislš da mam raka BK=boli kita 8soft varjanta), za hard sploh ne dvomim da veš a boš jedu jastoga al škampe Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 a boš jedu jastoga al škampe bljak pečenga krompirčka pa paradajza pa mal sirčka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Kok je tebi luštno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Kok je tebi luštno jp. bolš se mam k jastog na tvojem krožniku Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 kaki jastog kr domač paradajz pa kaka koruza not mrbit celo tuna by rio mare tkole je banda: k se morva midva z jankotom sama kle zgovarjat, sm se odločla, da gre kr dam x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ja da smo direkt tečni danes Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ja da smo direkt tečni danes in dan je enak dnevu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Janko, da ti ne bomo Metke poslali, pa boš videl satana Se bomo potem menili o tem, kdo je tečen ... vsakodnevno ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Janko, da ti ne bomo Metke poslali, pa boš videl satana Se bomo potem menili o tem, kdo je tečen ... vsakodnevno ...ja kdo? ja un k bi mi metko poslou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 ja kdo? ja un k bi mi metko poslou Metke ti ne dam, samo tole... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Metke ti ne dam, samo tole... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gifa ti veš, zakwa je aboriđin popizdu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.