alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 a ti veš, zakwa je aboriđin popizdu? A je Jankota srečal? http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 A je Jankota srečal? http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gifto šele pol k je že popizdiu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 a ti veš, zakwa je aboriđin popizdu? Ne vem... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d070.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ne vem... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d070.gifkupu je nou bumerang, pol pa ta starga ni mogu stran fuknt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Se mi je cel dan kolcal, pa sm mogla prit pogledat, kdo je bil. Delam. Pa ful sm mela velik dons, v bistvu mam cel teden dela vrh glave, k eno nadomeščam, k je na dopustu, pa mam dvojn del. Kvaliteta dela pa na višku (ne mojga). Kaj vse upa folk dat od sebe. Pa da odgovorni tega NE vidjo. Eh, ja, bo že. Nism neki ta prave volje. Mysti, sam za info - sm zdržala. Sej ne vem, a sm ponosna na to al mi je bl trpek priokus pustilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Sej ne vem, a sm ponosna na to al mi je bl trpek priokus pustilo. Lahko takoj s palačinko popravimo, sploh ni panike. Seronja. Da tudi nič ne veš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Lahko takoj s palačinko popravimo, sploh ni panike. Seronja. Da tudi nič ne veš. kwa si šele ti k ENO palačinko ponujaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 kwa si šele ti k ENO palačinko ponujaš Vsekakor ne GOBEC, ki vedno ponikne, ko je zraven povabljen. Tako da sploh nič ne jamraj, dokler ne veš, o čem se pravzaprav pogovarjamo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Vsekakor ne GOBEC, ki vedno ponikne, ko je zraven povabljen. Tako da sploh nič ne jamraj, dokler ne veš, o čem se pravzaprav pogovarjamo. ps. pa dok na eno palačinko vabte, me niti ne bo razn če nis une sorte štajrc, k gre na en pir... iz ta tretje gajbe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Aja Sej ne vem kaj naj rečem. Si že naredila to, kar se ti je zdelo prav.mah klinac :xx!: Ja vidve sta pa obe pravi izvir sreče danes. Tu mač. Da vaju je direkt za premlatit. Bosta vsak za kaj imeli vlečt surlo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Tu mač. Da vaju je direkt za premlatit. Bosta vsak za kaj imeli vlečt surlo.a bo na CNNju? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 ps. pa dok na eno palačinko vabte, me niti ne bo razn če nis une sorte štajrc, k gre na en pir... iz ta tretje gajbe Samo tisto je dobro in samo po tistem hrepeniš, česar je premalo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Samo tisto je dobro in samo po tistem hrepeniš, česar je premalo ...aja? pol pa me veselo še naprej vabta in hrepenita Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Med premalo in nič je razlika. Tistega, česar še nisi izkusil, ne pogrešaš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Med premalo in nič je razlika. Tistega, česar še nisi izkusil, ne pogrešaš.s čist mal fantazije je pa še velik bolš pa rajcig Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ma kaj ti naj rečem. Sem se v vseh teh letih že naučila, da je boljše manj fantazirat in več uresničit kot obratno. Ja jebela cesta, 3/4 www strani mi ne dela. WTF?!?! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ma kaj ti naj rečem. Sem se v vseh teh letih že naučila, da je boljše manj fantazirat in več uresničit kot obratno.se zlo strinjam s tabo(spet) pa še mal, pa se boš mogoče tut naučila, da na usako ponujeno palačinko ne štartaš sto na uro. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Brez skrbi, si vzamem čas ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Brez skrbi, si vzamem čas ... si me potolažla, me ne skrbi več pa šibam počas. lepo bot pa piko pozdrav Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Saj ni bolna, samo malo tečna ... Fajn se mej. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Ja jebela cesta, 3/4 www strani mi ne dela. WTF?!?! Men tud ne. :xx!: Meni tudi ni delalo skoraj nič...http://smileys.on-my-web.com/repository/Computer/blue-screen-of-death.gifŠe odjavit se nisem mogel s foruma... Morgen čveke...http://smileys.on-my-web.com/repository/Fantasy/fantasy-34.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Dobro jutro, lenobe. A še vsi spite? Sonce je že na poti dol ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 V tem primeru jaz vzamem srce Janko pa pirvsakemu tisto kar rabi kul itak pa bo pir dalj gveru k pa un srček žou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 U, bi zdej uno palačinko z Romea. Ko svija. Ampak delam do 21. Eeeeeeeeeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.