janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Misty mene Janko vedno nasmeji ... včasih je že prav hudo, da moram leteti na ke si pa mojo sliko vidla?tist u nočni kroniki ne vela Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 hehe. sej me u nočn kronik tut že doug ni blo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 če se ti toži kar povej lahko skupaj kakšno ušpičiva jaaaooo jaaaoooo nnneeeee noooooo.... neeeee veeeeččččččččččččč...no ja... razn če... tko nanese Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 kaj veš ... kaj veš ... jaz sem vedno za ... lumparije ja sej. sam za ene je lumparija že na en ta mau pir it, jes mam pa spet svoje kriterije, k dostkrat nimajo nč skupnga z ostalimi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 sama so me ... malo prakse pa imam, nooo sej to me skrbi... najbolš, da se hitr skregava, da nou res kšna pizdarija evo... na... :frog: br jutr čarounik Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Gobezdala ni, pa kar cela tema mrkne ... Fajn je bil vikend, dokaj produktiven, čaka me še pranje las pa barvanje nohtov. Potem bom pa počasi za med ljudi. Pa ugotovit še moram, kaj naj imam jutri oblečeno na šiht. Moram malo vreme sčekirat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Evo, gobezdalo se zopet javlja na dolžnosti. Je blo fajn na morju. Drgač pa...delam, pa še mal, jutr bo pa ta dolga-13 ur!!! :xx!: Bomo že, sej sm v sredo frej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Kva mislš, Mysti? Jooooooooooj, kok sm lena. Hvala za sms, drgač...bomo vidl, če maš sploh še kej vpliva. Dan, Merlin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Moram povedat, da ima Pika blazno lepe nohtke na prstkih na nogah, direkt za kušnit so. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Moram povedat, da ima Pika blazno lepe nohtke na prstkih na nogah, direkt za kušnit so.ja dej... pa povej... če je smiseln na tvoj profil zalutat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ja, sem jo zamenjala in Piklja sploh ni skapirala, da sem jaz na sliki. Pa skoraj vsak dan se mi tu nacrta in me gleda. Da jo je direkt za prebutat. Svašta. S sodelavci smo po službi malo zabluzili, 9 se nas je nabralo, prav fajn smo se imeli. En bi bil prav za ponucat Je imel tako fajn majčko odpeto ... uh uh Zdaj pa grem delat absolutno nič do večera. Tu mač cukra danes zaužila. Dve palačinki s čokolado pa štikl čokoladne torte. Pa eno banano. A se lahko zastrupiš od overdoziranja cukra? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ja, to je pa res grozota, da tvoje riti ne prepoznam, če je 100x pomanjšana. Eh, se mi nč ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Eh, se mi nč ne da. takle jes rešujem na način, da pač nč ne počnem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ja, to je pa res grozota, da tvoje riti ne prepoznam, če je 100x pomanjšana. Eh, se mi nč ne da. Ja glede na to, da si jo že lastnoročno tetovirala, res groza. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ja glede na to, da si jo že lastnoročno tetovirala, res groza. a je narisala sončni zahod u merilu 1:2 za sonce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Že tko ni nbenga pametnga deda okol mene, zdej si pa še forumovce pregnala, k bojo misll, da so mi babnce všeč. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Dober večer po dolgem času. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 O, lej jo, egipčanko. A s ti tud kej lačna?Jst bi umrla za pomfri in solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 čokolado bi. ali pa sladoled Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 was that a hint? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 jes pa grem na strice (etno bend, da nou pomote)mejmo se Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 A hint, ja. Sam, ne grem na uno pofukano solato, k ti vse zobe zjebe, mater. :xx!: A nis rekla, da s nažrta ti, drgač? Pa hit povej, k sm glihkar zvedla, da ni več za snemat in se bom pobrala, ko šus domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 McD? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Hmmmm, načeloma bi tud lohk. Lohk bi pa za spremembo ti pršla v moj kraj, kjer jst v en dobesedno pajzl hodm, sam, majo dobro solato...v bistvu majo sam 3. Zeleno s koruzo in jajčkom, pa pol tako mešano, k ma svašta, pa majonezasta je, pa še ena mešana, tunasta. Briga me, če ne bi, boš pa pomfri žvečla, oziroma pico, sej ti je bla takrat všeč, k sm ti jo prnesla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Kaj pa jaz vem ... Jaz bi ono umetno raje (solato)... Sicer pa se itak rada po našem pecirku slučajno voziš, kaj zdaj jamraš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.