Pika Pikica 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Jst pa glih ta umetne NEBI. Klinc, pol grem pa sama. Nema kompromisov dons. Pa nom se furala več tm....grem magar prek MB. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 No, pol pa mi eno lepinjo z Lenta prinesi, če boš že tam. S sirom. Brez kajmaka. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 wiiiiiiiiiiiiii Pofotki kej, Mysti, da vidmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 po mojem je pa prov hudo...jst ma pa svetlo rumeno - plavo, pa je tud ful najs, prijazno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Dobrp jutro čveke... Vidim da nisem edini tu gor ki preureja bivalne prostore(kakšen učen izraz... ) Lep dan vam želim... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/082.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/128.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Dobr popoldan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 čer Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Lačna. Sence so na forumu. Klinc. A čm en pogrej in pojej maznt. Itak bom še 2 uri na šihtu. tako veliko si govorila,sedaj pa kar na kratko,na redkoNe vem samo ali se ti je zgodilo kaj lepega ali grdegazate upam kaj lepega,nas pa nič ne briga Merlin, ne eno, ne drugo. Čeprov se mi zdi, da je skrajni cajt, da sladkorno fašem od samega lepega...pa nč ne zgleda. Mah, mal več sm mela dela, pa nekak mi ni pasal pisat, pa me pol ni blo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 me veseline za delo.Za dobro počutje :hepko: Kje si pa ti prebral, da se dobr počutm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 no... pa lahko noč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Mmmmmm, sm se najedla. Paprikaš pa svaljki. Zdej sm a zadovoljna, k en bebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 pofočk še sem.Pika, Mozartove kroglice sem dobila v dar. A si kej fouš? Aja, je nehala jest čokolado. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ja malo površnega branja Mhm. Površnež. ne morem vrjet, da sm zarad tega stavka postal lačn A si pol kej jedu? PP je menda nehala jest čokolado To si se pa prov nemarn zlagov. pofočk še sem.Pika, Mozartove kroglice sem dobila v dar. A si kej fouš? Aja, je nehala jest čokolado. Beri zgoraj. Pa takoj mi jih prnes, če hočeš, da te maramo klele. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Mmmmmmmmmm, dobr, dobr. Jst sm pa dons: 1 hruško, špagete bolonjeze, pa zdej albert piškote s kinderlado jem. Pa sodelavc mi je en njamsi, sicer mini, tunin sendvič prnesu...to še sledi. Psiho sm, vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 si to vse vase spravla? Pa sej ni tolk velik, nooooooo. Nism še vsega....sendvič se še trese pred mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Dej, dej, ne nakladi. Tale sendvič me prov nemarno gleda, a čm ga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Beri zgoraj. Pa takoj mi jih prnes, če hočeš, da te maramo klele. velja. Kam pa naj prinesem? danes mi je prijateljica rekla, da sem lisica. No, pa sem dobila že nov nadimek. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Maznla sm ga, da revež sploh zase ni vedu in prov SVINJSKO dobr je bil. Morm sodelavca za recept nafehtat. Ti, egipčanka, če mislš resno, ti prec moj naslov napišm. Poslušam Lejlo od Mata Hari, mater, svaka čast, ker komad...mravljinci mi grejo po koži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Tudi tebi dobro jutro Dobro jutro oba PP je menda nehala jest čokolado Ja... Jaz sem pa Dalai Lama... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ti, egipčanka, če mislš resno, ti prec moj naslov napišm. seveda mislim resno. jaz pa poslušam Nocturne. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ja... Jaz sem pa Dalai Lama... Alef me že pozna seveda mislim resno. Mhm, zihr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Če nisi iz Maribora, no Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ne, ne, iz tm pa ne. Čeprov, včas bi se pa kr preselila ke gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.