Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 mam en prav zanimiv občutek. da se enmu ful dogaja.pravi psiholog.++++++++nisem rekla da sami resni.vmes se ziher kakšen najde, ker je velika izbira Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Mater, ste nagobcali čez vikend. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Sam jamram včas mal preveč. ampak morm mal. K če ne ne bi bla to jst. Ti kar jamraj... Saj ti tako nobeden ne verjame... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 A mi ne al kaj?Alef, alef, pa glih ti bi mi mogu. Kr neki...zgleda, da bo dež, pa kr en bedn dan je. Folk je neki tečn, uf, ne maram takih fac gledat. Zato se nikol v špegu prov dolg ne gledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 A mi ne al kaj?Alef, alef, pa glih ti bi mi mogu. Kr neki...zgleda, da bo dež, pa kr en bedn dan je. Folk je neki tečn, uf, ne maram takih fac gledat. Zato se nikol v špegu prov dolg ne gledam. Saj jaz ti vse verjamem... Samo drugi ti ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Merlin, levi so se mi trenutno eno mičkeno zamerli. Prisotni izvzeti, pa girly tud, da nov kej sitnarla. Eh, Alef, jst sm taka revčkaaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Eh, Alef, jst sm taka revčkaaaaaaaaaaa. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Ti bom jaz dala levi. Lev. Fertik. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Ti bom jaz dala levi. Lev. Fertik. Ja, šefica. nekako kot levčkaaaaaaaaaaapa bod levčka, čeplav ne vem... Ah, nism več levčka, k ... eh, sej je že tko prov. Kok sm si všeč. Riđaaaaaaaaaaaaa!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Joj, da se sploh ne spravim zraven, direkt brcnit bi me bilo treba Moram si še malo pospravit, da bo jutri Pika imela kam stopit, sploh se ne vidi, kakšne barve tepih imam. Ma drek. Sploh se ne vidi, da imam tepih. En mejl čakam, sem se enega osebka spomnila po dolgem, dolgem času in mu dropnila a lajn, me prav zanima, KVA DOGAJA, kot bi žabarji rekli. Nič, grem si ringlšpil igrat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Joj, da se sploh ne spravim zraven, direkt brcnit bi me bilo treba Te bom jst jutr brez problema brcnla. Za tepih sm pa že navajena, da ga nikol ne vidm. Važn, da so palačinke dobre, jebeš tepih. PA BARVO MORŠ JUTR KUPT!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Uff, tuki pa dogaja Jst moram pa Piki vprašat, če je bla dons v oranžni majčki, pa kiklci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Kje si me pa vidu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Ahoj!!! Kje pa si se ti izgubil? Pika, a kar v kikli, pa to v takem vremenu? Se mi je zdelo, da mi hočeš onega svojega sodelavca speljat, kakorkoli mu je že pač ime. Ccc ... Znamo mi take ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Un moj/tvoj sodelavc je začel delat ko sem jaz šla. Sam tolk. Pa men še nikol ni reku, da mam lepo muco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Ja valda, če nič ne pokažeš. Saj zato pa si meni fauš in mi ga zdaj hočeš speljat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Mislm, da boš počasi začela safeti konkurenco delat s to svojo jasnovidnostjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Who t f je Safeta A kake nove Denijeve zvezde, za katere še ne vem? Skrajni cajt, da pokam spat. Se mi že zeha. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Kje si me pa vidu? v avtu sem te videl, na Linhartovi, tam okol pol petih, si glih desno šipo zapirala, pami je mi je oranžna barva padla v oči, sam gor pa nisi pogledala, tko da sem moralpreverit Dobr si zgledala, ni kej reč, se ne bi branil take sodelavke Ahoj!!! Kje pa si se ti izgubil? Pika, a kar v kikli, pa to v takem vremenu? Se mi je zdelo, da mi hočeš onega svojega sodelavca speljat, kakorkoli mu je že pač ime. Ccc ... Znamo mi take ... Na morju sem bil neki cajta , zdej pa mal zapravljam po štacunah Pa sej ni bla tolk kratka kiklca, no kolena so se vidla, ker je glih sedela Aja pa Melody sem dons videl v BTC-ju, sam ji neki ni blo do moje družbe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Kaj bi šele zdej reku, k mam novo farbo las...bi se zalubu, ti povem. Drugič mal popiski al pa pomahi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Kaj bi šele zdej reku, k mam novo farbo las...bi se zalubu, ti povem. Drugič mal popiski al pa pomahi. aja , ja, bi treba na kakšnih palačinkah preveriti , drugač sem bil na busu, pa še to ne pri šipi, tko da nisem hotel zbujat pozornosti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Palačinke bo treba definitivno ubost, pa še girly bomo zravn zvlekl, ker veš, kok je neznosna, če ne sme zravn. Ampak pol, sred septembra, zdej mam izpite pred sabo in se ne smem zezat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Palačinke bo treba definitivno ubost, pa še girly bomo zravn zvlekl, ker veš, kok je neznosna, če ne sme zravn. Ampak pol, sred septembra, zdej mam izpite pred sabo in se ne smem zezat. , pridna , sej jst sem tut menda , aja v sanjah Še nisi slišal za ugrabitev avtobusa nekateri delajo to za manj kot so palačinke z luštno punco ja, sam ne pri nas , ti bi me še na prvo stran časopisa spravil ,pol bi mi pa palačinke lohk nosila v kakšen Dob recimo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 čaw ljudi kmal bo risanka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Uh, prav fajn je zadnje dneve, sicer nič po planih, kar bi bilo bolj ... zdravo ..., ampak se bomo potem glede tega sekirali. Takoj po šihtu šla s sodelavko na drink in na tortico in komaj zdaj domov prišla, sva se prav fajn začvekali. Pa med kosilom z dvema sodelavcema (en je povsem za ponucat) jest, smo se tudi imeli hudo fajn. Včeraj pa sva se s Pikljo začvekali do poznega večera, pa palačinke vmes maznili, je bilo tudi fejst fajn. Moram povedat, da je lepa, če še slučajno kdo tega ne ve. V petek baje dobim obisk. Še nič prav zmenjeno, ampak če bo, bom vesela kot ringlšpil. In seveda bo spet mimo že zdavnaj zadanih planov. Eh, grem še nekaj maznit, potem pa spat. Lahko noč vsem skupaj, pa čim manj komarjev. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.