Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dvojčki raulmooooooooooooo! ...ja, ampak sam uni k smo krizani s sco... uni k so hibridi dvojcek-riba so za crknt bedni... :xx!: :xx!: :xx!: (ce kdo ne verjame, mu lahko posodim fotra za 14 dni) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...ja, ampak sam uni k smo krizani s sco... uni k so hibridi dvojcek-riba so za crknt bedni... :xx!: :xx!: :xx!: (ce kdo ne verjame, mu lahko posodim fotra za 14 dni) A bi še kako rad, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...ja, ampak sam uni k smo krizani s sco... uni k so hibridi dvojcek-riba so za crknt bedni... :xx!: :xx!: :xx!: (ce kdo ne verjame, mu lahko posodim fotra za 14 dni) a bi ti rad eno ribo v usta... vi, krizani s sco... ste šele hudi! :xx!: (če ne verjameš, ti lahko posodim fotra za 14 dni) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 a bi ti rad eno ribo v usta... vi, krizani s sco... ste šele hudi! :xx!: (če ne verjameš, ti lahko posodim fotra za 14 dni) Go svizec...a s vidu, samsonajt, kok te je tale poba zdele poču? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 a bi ti rad eno ribo v usta... vi, krizani s sco... ste šele hudi! :xx!: (če ne verjameš, ti lahko posodim fotra za 14 dni) ...komod zamenava fotre... glede na sedanje stanje... the only way is up... ...tvoj je prebrihtn zate, zato ga ne stekas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 aha, pa je zabit k krava... nima pojma o ničemer kar se tiče 21. stoletja še pr začetku 20. stoletja mu peša Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 nima pojma o ničemer kar se tiče 21. stoletja še pr začetku 20. stoletja mu peša ..seveda, ce je pa model ze v 22. stoletju ... jah to je cena genialnosti... razumejo te sele po smrti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 aha, pa je zabit k krava... nima pojma o ničemer kar se tiče 21. stoletja še pr začetku 20. stoletja mu peša Tole mi je ful nekam znano...čak, na koga me že to spominja? Aja, na našga Samsonajta. ahahahahahahahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Tole mi je ful nekam znano...čak, na koga me že to spominja? Aja, na našga Samsonajta. ahahahahahahahahaha. ..seveda, ce je pa model ze v 22. stoletju ... jah to je cena genialnosti... razumejo te sele po smrti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 jaja, sam neki se zgovarjaš pa upiraš na neke lažne podatke... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Butl. Ej, a greva na Šmarno zdele, k maw sneži? Da te omavžam maw? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Butl. Ej, a greva na Šmarno zdele, k maw sneži? Da te omavžam maw? ..kar zgovarji se na mavzanje... kar priznaj, da bi me v tejle romanticni idili rada izkoristila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pa nisi taprav si se tamle gor zajebau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pa nisi taprav si se tamle gor zajebau ...levcek ma ranjen ego... ..kaj je hujsga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ..kar zgovarji se na mavzanje... kar priznaj, da bi me v tejle romanticni idili rada izkoristila... No, pa si me pogruntu! Res ni od muh, tale nš Samsonajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, pa si me pogruntu! Res ni od muh, tale nš Samsonajt. ...jah, 14 dnevni post z Janzevcem ojaca tko logiko kokr intuicijo... Sem bil v nedeljo na Smarni... je dost bwatn... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...levcek ma ranjen ego... ..kaj je hujsga... kak levcek? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ... ascendent v levu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...jah, 14 dnevni post z Janzevcem ojaca tko logiko kokr intuicijo... Sem bil v nedeljo na Smarni... je dost bwatn... :xx!: :xx!:Eh, pol pa nč. Pedr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Eh, pol pa nč. Pedr. ...zakaj izdajas moje skrivnosti??? Vsi drugacni, vsi enakopravni!!! ...pa je nisi se zmeri sama, revcka?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...zakaj izdajas moje skrivnosti??? Vsi drugacni, vsi enakopravni!!! ...pa je nisi se zmeri sama, revcka?? Aja, sori. Sej veš, da mi skrivnosti ne smeš zaupat, pol kr bleknem in izdam, da si pedr, pa da ti je svizec ful všeč. Ups, no, pa sm ga spet posrala. Ja, tole samskost jemljem za pravi blagoslov, na trenutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Aja, sori. Sej veš, da mi skrivnosti ne smeš zaupat, pol kr bleknem in izdam, da si pedr, pa da ti je svizec ful všeč. Ups, no, pa sm ga spet posrala. Ja, tole samskost jemljem za pravi blagoslov, na trenutke. ...tvoja samskost je res blagoslov.. za Hansa... Svizec mi ni vec vsec... sej je lustn in vse... sam vidim, da se karakterno ne bi ujemala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...tvoja samskost je res blagoslov.. za Hansa... Svizec mi ni vec vsec... sej je lustn in vse... sam vidim, da se karakterno ne bi ujemala... To mu bo strlo srce. Hans je pa na dopustu, kr Desanka Šakovič pedena zadeve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 To mu bo strlo srce. Hans je pa na dopustu, kr Desanka Šakovič pedena zadeve. ... ...kar se pa svizca tice... jah strto srce gor al dol.. tako je zivljenje... sej vem, da je se mlad... ampak sej ves: rana ura, zlata ura... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.