Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Tole amber bi pa zihr v CSI sprejel, taka inteligenca pri odkrivanju zasede. pa by the way, komentar od Mysti POGLEDALA se nanaša na sliko tipov v tangicah, ki sem ji jo polsala po mailu, domišljavka. Michelle, če bom to spekla, bom itak prej pojedla, preden prideta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Pika, kaj pa če spečem fantastične čokoladne muffine? Pa pač, prisparaš mal polente za naju, midve pa mafine za tebe ah, amber amber... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No, to bi pa šlo...enakovredna kompenzacija. Ma, pust ji, da ma svojo zabavo. To je vse, kar ma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 bom večkrat pogledala sem sedaj, da vidm kaj dogaja. Pika da te ne bom našeškala! Pa VEM, da niste mislile na fajt s Piko dans. Ne se razburjat! Je pa zanimiv takoj ste vse pritekle komentirat! Kdor zna pa zna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ah kakšen dolgčas je danes po eni strani..Pogrešam določen folk... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 NE!mafini zame. Nč za Piko. Mystiček, sej jaz jih lahko ogromno spečem. Pa naredim košarice in jo mahnemo na obalo...zdej ke je še toplo Zamerim. Sej maš mene. Ah sej ti veš, kaj mislim To da mam tebe je pa tako ali tako največji + Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No, ja, vsako tele ma svoje vesele. Jst sm definitivno za. Maffine speče Mišelka naša, pol pa letimo dol, k ni več une gužve, pa se zleknemo na obalo, pa mal pogrickamo. Jst sm za nasledn vikend, k mam konc izpitov. Kva pravt, smotki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Pika, naslednji vikend sem jaz tako ali tako dol. Sicer pa je meni vseeno kdaj. Če gremo pa naprimer v oktobru, pa lahko pri meni dol prespimo... Itak sem rekla, da bom več dol, ker sem ugotovila, da so primorci tolk fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No, men pa niso tok, pa maš lahk še moj del. So bl mone dol. Jst pa ne padam na dedje pičke. Sam, Mysti neki štrajka, ne morm verjet. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No fino, baje da bom tud jaz dol, pol se lahk še srečamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 PIKA! O hvala!!!! Za zahvalo te lahko potem peljem v kako drugo regijo, kjer tipčki teb ustrezajo Sam povej kam... Ah meni so pa mal copatkani všeč....ma naglas je sexy...pa tko...sprehodki ponoč ob morju pa tak Mysti, nea bluzi! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No fino, baje da bom tud jaz dol, pol se lahk še srečamo Paz, da ne boš preblizu kake strmega dela obale hodila, ti lohk mimgrede ''spodrsne''. Ja, Mysti, bova šli pa sami z Michelle, pa še tebe mal prešimfali. Michelle, kr na gorenjsko, gorenjca pa še nism mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Gorenjska No, tukaj tudi lahko dobiš za prespat...če se bosta takoj dobr ujela x:px prou pa ugotovta ker bi bil primeren zame. štajerc pa primorec...ampak se boš mogla tepst z mich Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Paz, da ne boš preblizu kake strmega dela obale hodila, ti lohk mimgrede ''spodrsne''. JA tud ti čeprav te lahk kdo tud po nesreč pahne od kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ja sej, Michelle....jst že v naprej mislm. Drgač bi pa po mojem kkšnga štajerca. Ti so bli do zdej kr vsi zlo apetitlih. Bomo vidl. Ja, amber, mene bi lohk po nesreč, tebe pa NE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Te pa na štajersko? Jebemu babe, celo SLO bomo dale čez.. Ja, amber, mene bi lohk po nesreč, tebe pa NE! LOL Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ja, amber, mene bi lohk po nesreč, tebe pa NE! Ah ne bi blo panike v obeh primerih, znam dobr plavat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Kakšno dolenjsko lahko spustimo, me ne interesira. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Jebemu babe, celo SLO bomo dale čez..Jst sm prec za. Ah ne bi blo panike v obeh primerih, znam dobr plavat Brez skrbi, da ne bi direkt v morje padla. Najprej bi te par metrov ostrih skal čakal. Mater, čist ta prav moriwc bom ratala. Ja, mene dolenjska tud ne, Mišel, sami pijančki, pa psihopatke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Kakšno dolenjsko lahko spustimo, me ne interesira.Ah ne Michelle: tam je tud fajn, pa lepo je tud! Pika je rekla enkrat da bi se na Otočcu poročila, pol veš, da mora bit fajn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Jst sm prec za. Brez skrbi, da ne bi direkt v morje padla. Najprej bi te par metrov ostrih skal čakal. Mater, čist ta prav moriwc bom ratala. Ja, mene dolenjska tud ne, Mišel, sami pijančki, pa psihopatke. Ja sej men tud Ljubljana ni več tolk všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ja sej men tud Ljubljana ni več tolk všeč SUPER!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 To, da bi se na ottčcu poročila še ne pomen, da so mi ljudje tm všeč. Ampak itak ne bomo poslploševali. Pa ne bom te več žalla, k to itak nikamor ne pelje. Nima smisla. Pač, nisi mi všeč, ampak to je moj problem. Pa ful mi ni všeč tvoje obnašanje, zalezovanje ljudi po forumu, pa vključevanje v pogovore, kjer nisi zaželena, ampak to je spet moj problem. Skor obljubim, da ti ne bom več težila. Razen, če boš mela spet kake neumesne. Dej, mal se skuliri, punca. Sej nisi tok slaba, sam včasih si tok preklet blesava in kar ne odnehaš! Sej je vztrajnost včasih lepa čednost, samo, včasih je pa treba vedet in met tok soli v glavi, da veš, da je treba odnehat. In je treba. ZDEJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Pika, kušnla te bom. Spet? :OO!: Bejžmo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Hmm.... Michelle je ljubosumna!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.