Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Oooo stanči Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Sej bi, sam je tud od "delujočih plavalcev" odvisno Prispelo na moj mail pred kakšno urco Če se včasih počutiš majhnega, neučinkovitega, zatiranega in depresivnega se vedno spomni, da si bil nekoč najhitrejši in zmagovalni spermij v svoji skupini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Joj hudo res, kako da mi ne upajo povedat, to mi je pa res zanimivo? Nečastna dejanja? Pika... sedaj si bo še kdo mislil,da sm bla že 3x v zaporu Lažnivka? govorila prevečim ljudem, kle na forumu joj res se sekiram, jutri se grem v prepad vržt. Pa tolk da veš, ne bom se poročila, sem se odločila, tako kot ti za otroke.Sej, marsikater ti je že povedal, pa se vztrajno delaš, da je vse ok. Sej sama sebe slepiš. Ne rabiš se v prepad vržt. samo, delaj po svoji vesti, pamal razmisl, kaj delaš. Glede otrok je škoda, bi bla dobra mama, samo, pravega partnerja bi mogla najt, ne pa to, kar maš zdej. Preveč pustiš, da drugi namest tebe upravljajo s tvojim življenjem. S temi tvojimi dejanji, si pa končno ti mal kontrole dobila, pa te je zamikal, pol je pa tko, kot je. In ne verjamem, da ti to paše. Neprestano skrivanje in laganje. No, sej sm že rekla, kot ti paše. Sej je tvoj lajf. In zadn cajt, da se spelm stran in ti neham pametovat. V bistvu ti zato težim, k mi ni čist vseen, pa ker te že neki časa poznam, pa vem, da nisi tok slaba, sam...ne vem, ni mi pač blo fer to, kar si delala. Michelle...ti kr nateri plavalce... Zdej grem pa res spat...leče vn, pa grem smrčat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No, zdaj smo pa že šoje. Čuki ne morte bit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 stane, kul je ta, poznam ja Pika dobr si zaključla tole!Eh, jst mam pa kr očala dons...Nočko Pika Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 xsmx Tudi jaz sem to dobila, ja.Globoka misel in realna, če živiš, si bil na začetku zmagovalec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Glede otrok je škoda, bi bla dobra mama, samo, pravega partnerja bi mogla najt, ne pa to, kar maš zdej. No, sej sm že rekla, kot ti paše. Sej je tvoj lajf. In zadn cajt, da se spelm stran in ti neham pametovat. V bistvu ti zato težim, k mi ni čist vseen, pa ker te že neki časa poznam, pa vem, da nisi tok slaba... Ne narobe si razumela, poročila se ne bom, otroke bom pa imela. Pa ne več javno prosim o mojem lajfu na forumu, ker jaz tud ne pišem o tvojem npr. oz. nisem nikol.Pa da boš vedla, ker pač ne veš, sedaj je res vse drugače, zakaj in kako naj ostane skrivnost, ker te itak ne zanima, kot praviš. (pa ostale ki to berete tud ne ) Nism slaba, sploh ne, to vem že dolg. npr. da bi vedla kje po novem delam... mi je fajn res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 npr. da bi vedla kje po novem delam... mi je fajn res. Kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 ha-ha, pa sm zadni ki bo svoj post tuki pustu pred jutrom mater ste se razpisal... predvsem ženske madonca in to u soboto zvečer... ah ja...lepo noč vsem budnim, še lepše sanje vsem spečim Jaz pa prvi zjutraj... Vidim da sem šel sinoči prezgodaj spat... So pa bili bolj trojčki kot dvojčki... Pa nekaj o Dolenjcih... Da so vsi pijanci... NI RES!!!Tisti pod 10 let niso... Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/050.gif Zdaj bo tako tri dni mir tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Saj sem vedel... Celo noč čvekajo, podnevi pa nič od njih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Mona notranjska se javlja na dolžnosti. Lepo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 evo, še ljubljanska mona se javlja, pa sporoča, da se gre učit. Da nov kdo mislu, da se je usrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Samo kaj, ko sem še vedno mona. Pa kaj? http://www.cosgan.de/images/more/flowers/023.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Grem poskusit bit mal koristna. Samo ne pretiravaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Ej ne da se mi nič, lena ko fuks. Sva že dva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Kakšni izgovori... Priznaš, pa je... Kdo ti pa kaj more... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Kofe pa bo...zdajle... Jaz bi tudi moral ene par filmov zapečt, jih imam že en teden na disku... Pa... ...nekako ne pridem do tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Dan folk!Čakam na kosilo in se sekiram, ker nisem dovolj pripravljena na jutri! Kako ste? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 uu, kakšne filme imaš kej? Da vidim, če bi te blo dobro izkoristit malo. 300 - DVD SLO subGhost Rider - DVD SLO subApocalypto - DVD SLO subThe Bourne Supremacy - DVD SLO subThe Bourne Ultimatum - DVD Scr brez podnapisov(kvaliteta... )The Da Vinci Code - no subThe Hunt for Red October - SLO subThe Lord of The Rings Trilogy Ext. Edition(podnapisi zraven, treba še sinhronizirat, samo menda ne pašejo ravno najbolje) Aja, pa Smrkce imam tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Joj, zdaj sem se spomnila, alef, na Cold M. Kok sm smotana Kr poč me. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Jutri ti pošljem po pošti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Joj, zdaj sem se spomnila, alef, na Cold M. Kok sm smotana Kr poč me. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k015.gif OK, sama si hotela... No problem... no pa dej Že vse gledala. a smrkce maš? iiii ... glih to rabim A une podgane pa nimaš? Ima još... Samo... ...luftarska posla... Moram mal reda naredit, pa evidence... Smrkce imam pa en DVD ki ne laufa ravno najbolje na playerju, na compu je pa OK.Pa še en CD, pet risank. Kakšno podgano? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Ratatouille Ne še... Sem pa pravkar snel torrent... Mogoče bo še danes dol... Sicer mi novejše risanke niso preveč simpatične, ampak ajd da vidimo to čudo... Ko se že toliko govori o njem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Amber, sem prebrala in ne bom komentirala tam, še vedno mislim, kar sem povedala pred meseci... škoda - včasih mislim da je bolje da sem kar sem kot pa da bi se delala nekaj kar ne obvladam, samo zato da bi ustrezala drugim... glede copate se pa tud jst strinjam, pa da hočeš na vsak način biti prisotna, pa me poteptej, jebiga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Amber, sem prebrala in ne bom komentirala tam, še vedno mislim, kar sem povedala pred meseci... škoda - včasih mislim da je bolje da sem kar sem kot pa da bi se delala nekaj kar ne obvladam, samo zato da bi ustrezala drugim... glede copate se pa tud jst strinjam, pa da hočeš na vsak način biti prisotna, pa me poteptej, jebiga ne razumeš Ksenia, pa saj ni važno. Je res pase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 itak da se mi ne da... mam občutek kot da se pogovarjam s sovrstnico od svoje hčere, amber ne pošiljaj mi več os, to sem te nekoč že prosila ane?tko dost mi je, mejte seMystica sej veš, pa sori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.