Ksenia 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 jst sem pa na eno drugo dečvo pomislila... no moja dvojnica ziher ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 ampak zdej mi je do jamranja...no...k je dež, pa k ne vem, če bom nardila, pa k ne hujšam, pa ... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Mogoče sem pa jaz Ampak roko na srce, zelo težko (če pogledam moj lajf)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Sej ga maš lahko! Še posebi tukaj gor! Bodmo mal od koristi pa držmo pesti zdej za Piko. Seveda xcrossfingx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Kakšen zdaj?Kot Audi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ah si morš "popestrit" s kakšnim problemom kej Ah zaljubljenost...overrated Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Kva se pa reziš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Čveke... Če že vse nekaj jamrate, bom pa še jaz... Star sem, debel, plešast, sive lase imam kar jih je še, službe naveličan, revma me daje, v glavi imam luknjo, v žepu tudi, žena me zajebava... Torej - super sem , super življenje imam, ne menjam z nikomer... Za Piko xcrossfingx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Dala misel na osebno stran. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL xsmx xsmx D best... Zdej pa grem. Držte pesti. Se beremo jutri, ker danes bom prespala pri (kolk sm si kontradiktorna) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Odlično opravi tle pr nas se je uscalo :xx!: pa neky me tesnoba grabi in stiska, tuky v službi me selijo jutri (v nek drug nadstropje), doma me pa tut čaka selitev v roku dobrega meseca sej ne vem, al na buljš al na slabš. Destinacija ni dreamy, sam najemnine pa le ne bo treba plačevat pa v večji plejs grem, bom mela celih 42m2 samo zase...no pa še za pesota ampak ker se mi jamra, bom povedla sam še to, da je flat na V strani bloka (tmurno in depresivno, odlično za suicidno afektirane), pa da mam dalj do službe, konc je pešačenja, hura za buse Pa fotr bo uletaval na čeking po lastni presoji, ipak lastnik ima neke pravice ma ful sm se navadila te Šiške in vse, zdej nej pa spet dvignem sidro in ga fuknem nazaj tja, od koder sm ga dvignila pred 17 leti :xx!: jebote kolobarjenje :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 :xx!: Mene bog definitivno NE mara. Ne govorim zarad izpita. Vse se je nabral in mi je mal živc poču in sm na tleh. Samomor grem delat. Ok, to ne, sam, če bi mela muda, bi ga pa. U kurac nej gre vse skp. Jeti, nobenga tvojga komentarja na blogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Evo, če hočš bit here for me, nabav pištolo in me ustrel/prerež mi vrat/dej zanko okl vratu in me zabriš s stola. Za drug te pa ne rabm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Evo, če hočš bit here for me, nabav pištolo in me ustrel/prerež mi vrat/dej zanko okl vratu in me zabriš s stola. Za drug te pa ne rabm. ...a lohka jest??... I feel love... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Angels_and_Demons/priest-praying-0106.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Angels_and_Demons/angel-0080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 pa ne, da si Audi II Ne me j.... Hudo Hja Pika mi včeraj ni nič psihirala o izpitu in sem lepo gladko pozabila, da ga ima ("Ja taka si," bo zdaj njen komentar). Bom za nazaj držala pesti, če bo kaj pomagalo. Pa malo mantrala zvečer. NORO danes na šihtu, to ne moreš verjet, kar naenkrat je bila ura 5, ob štirih pa je kao fertik mojega delovnega dne. Vreme je pa prav lepo ratalo Grem pod tuš, pa par flancatov pojest, potem pa nič delat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 havalbogu pika še živa? alef odšel... michell tud šla... sam še midva sva!!! in to sama... x:Dx To ti misliš... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 (ojej alef tuki ) alef!!! kakšn slab tajming maš... lih priprawlau sm se na ah klinc... važn da si še žiw Jaz imam čist u redu tajming, ti imaš slabega... x:Dx Drugič pa prej preveri tam spodaj kjer piše kdo je na forumu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 OK, da ti(ali vama... ) olajšam zadevo... Jjutri imam šiht zjutraj, tako da grem čez kakšne pol ure spat... Častna skavtska, Alef nikoli ne laže... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 xsmx Alef takoj spat...pusti mladino na miru Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 xsmx Alef takoj spat...pusti mladino na miru Komu ti to... Mularija...http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Ne me j.... Hudo ok, sem včeraj razmišljala o temle... ja vem zakaj vidite njo v tem ampak ej kolk je takšnih ki imajo super lajf, živijo najlepšo pravljico svojga življenja, končno živijo svoje sanje, so končno srečale svojega princa, vedno znova... jst pa Audi jemljem bolj tko, ko ima krizo premleva in ko pride do ugotovitve da ima vse kar v bistvu rabi, da to na forum, svojo ugotovitev, ne tisto, ko v kotu joče al pa ko nemo zre v telefon... različni smo si in prav je tako. sem imela čast spoznat oba njo in še nekoga njej blizu in res ima vse, vendar dečva rabi imeti rada sebe, v tem se pa izgublja, tako kot jst pa še kdo in potem vzpodbuja sama sebe tule gor...vse ste mi fajne, tko da je tole samo moje videnje... sploh ne morem zaključ s forumom danes bemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 you made the world a better place ...a bi ti rad eno na gobc???....ne tko o moji prjatlci govort! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 ok, sem včeraj razmišljala o temle... ja vem zakaj vidite njo v tem ampak ej kolk je takšnih ki imajo super lajf, živijo najlepšo pravljico svojga življenja, končno živijo svoje sanje, so končno srečale svojega princa, vedno znova... jst pa Audi jemljem bolj tko, ko ima krizo premleva in ko pride do ugotovitve da ima vse kar v bistvu rabi, da to na forum, svojo ugotovitev, ne tisto, ko v kotu joče al pa ko nemo zre v telefon... različni smo si in prav je tako. sem imela čast spoznat oba njo in še nekoga njej blizu in res ima vse, vendar dečva rabi imeti rada sebe, v tem se pa izgublja, tako kot jst pa še kdo in potem vzpodbuja sama sebe tule gor...vse ste mi fajne, tko da je tole samo moje videnje... sploh ne morem zaključ s forumom danes bemuok, da mal pojasnim "šalo" na Audijin račun: Audi ima na LNF sloves kot večnega dobrovoljčka, vse je super, oh in sploh , sk, ck in zk kot iz pravljice. Kar je zanjo dobro. Kako se ima v resnici ve, le ona. In če se ima tako tudi dejansko, hvala Bogu; vsi bi se verjetno radi tako imeli. Ima status večnega dobrovoljčka, pravi dream lajf. ok. gut. the best Tko kt ima npr. Shanna, alias Diana celo štalo in ima status...ajde, rečmu temu "zblojenke" - meni se pa zdi popestritev LNF-ja. Skor ne verjamem, da je tut v RL tok odbita (no, morda pa celo je - spet ve le to samo ona sama). In če je temu tako, je to dobro zanjo. ok. gut. the best. Pika ima npr. tuky status popadljive pi.ke. Prav tako Todika (ok, se je omehčala s prihodom tamale). Če je taka tudi v RL, ve(sta) samo onidve sami. Vsi bi bli radi fajterji, pa da nalomimo to golazen, k nam dan za dnem pije kri in živce. In če je temu tako, da sta tako oštri tudi v RL, je to dobro zanju. ok. gut. the best Ocenjevat, kaj oz kdo je tuky boljši/slabši, pa je BZ. Kako je lahko spravljanje ljudi v dobro voljo več/manj kot bodrenje ljudi, da se zmigajo in naredijo/ureničijo sanje/željeno? Zabavat folk (Audi, Shanna, Pika...zabavamo se VSI MI, ki beremo te poste, komur ni všeč, zadevo pač preskoči) je neprimerno težje kot biti zabavan. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Dobrovoljček. Ja sem. Želim se biti...Koga WTF briga, da ima moja hčera trenutno problem z enim izpitom? Ali pa da je moj mož bolan, da včasih ne more s postelje zjutraj vstat? NOBENGA. Jaz se trudim obema pa tudi drugim pomagat....da se to reši...raje vidim da hčera potuje po svetu, kot pa da se sekira zarad enga izpita..tudi tega bo naredila.Pa raje vidim , da greva z mojim na motor, kot pa da doma sediva in tuhtava kaj bi naredila, da ga nehajo bolet noge....na motorju pa na to pozabi...pozabiva.. In koga WTF zanima, kaj nosim v duši? MENE. Nobeden ne bo namesto mene trpel, razen jaz, če si to dovolim. Zato raje povem DOBRE stvari, tiste, v katerih uživam in mi je potem lažje.... Me pa zaboli, ko se nekdo tako PRIVOŠČLJIVO šali.......konec koncev...vse se vrača vse se plača. In danes mi sploh ne gre na smeh.Ob 15.00 bo že lepši svet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 ...Ob 15.00 bo že lepši svet Pr men šele ob 16h ampak, vse gre v penzijon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.