Cookie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 zdj je vse skp izpadlo kr neky jebela cesta ŠALA ena BZ ŠALA je bla z moje strani, pa vse nadaljno tudi sam pojasnilo h tej že prej okatagorizirani BZ šali.. NIČ NI TREBA RAZLAGAT, se posipat s pepelom, pač bluzim tuky neky, očitno ne štekam ama nič, moje poste kr preskočte. pizdarija a je res neky v luftu al sm total idiotska popizdljivka jaz al kaj, jebela cesta, pa kaj je men tega treba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Čveke ne se kregat... Pa tudi s pepelom se ne posipat, nič lepo ne zgleda... Vsak ima lahko super lajf, če ga le zna takšnega videt... Tudi takrat kadar ni tak... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 o šit kuga je iz tegala nastal bom jst brisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Nima smisla brisat kar napišeš.Je že prebrano... In kdor tisto prebere razume in sprejme pač po svoje.Tako kot tisti ki je napisal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Zgolj v vednost in ravnanje:sem se že pomirila, evo, čist sm že mirna pa "krotka" mijaaaw http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/o015.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Zgolj v vednost in ravnanje:sem se že pomirila, evo, čist sm že mirna pa "krotka" mijaaaw http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/o015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 dobro jutro, dober dan Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 kr v redu, pa še sončk sije pa ti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Ma brezveze se ven vlečt, itak vsi vemo, za kaj gre, pa itak smo vsi (izjeme seveda potrjujejo pravilo) na isti strani. Tople vode ne bomo imeli 14 dni. Neko toplotno postajo delajo. Pa to človek direkt popizdi. Vmes pa še garje dobi. Če ni tople vode, sklepam, da tudi gretja še vsaj 14 dni ne bo. Cela svinjarija. Celo noč lahko cote perem, da bom imela še ves naslednji teden kaj za na šiht oblečt. Pa še pol še naslednjega tedna. Je ravno danes prišel sodelavec s Celja na šiht in rekel, da so brez vode, elektrike, klet jim je zalilo, za vse ostalo pa še menda niti ne ve. Glede tuširanja ni panike, imamo v službi prav fajno kopalničko s tuš kabino, ampak človek si mora oprat obleko!!! V topli vodi! Saj drugače ne gre nič ven. Pa posodo prat v topli vodi. Pa LASE oprat (to si menda v službi glih ne moreš). Ma cela štala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Tudi prav. saj boljše, da me ne. Nič spraševanja, samo tole http://www.cosgan.de/images/more/flowers/025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Baje si pralni stroj sam vodo greje. Vsaj to. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 to pa je kriza ja... tale neurje je dostim življenje na glavo obrnu tuki na dolenjskem ni blo skor nič, samo mal naliva, tko da res nimam pojma kaj vse morajo trenutno preživljat tisti, ki jim je voda kj odnesla, zalila, nanesla... Ja... Poznam tisti konec zelo dobro, Selško dolino pa hribe okrog nje.Enkrat doživel nekaj podobnega v neprimerno milejši obliki, pa je bilo že tisto precej grozljivo.Kaj šele tole... x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Baje si pralni stroj sam vodo greje. Vsaj to. Fala bogi. Lahko noč vsem, zadn cajt, da se skipam spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 točno alef...nam je tud enkrat klet zalil pa smo že mel kr dost problemov, si pomislt ne upam kolk ji bodo tej ubogi ljudje mel... Ja.Sploh če pomisliš za kakšne p*** gre denar.Tam jim pa ob vsakem močnejšem deževju kakšno cesto zasuje ali pa odnese, zdaj pa še tole... Pa bi se lahko že leta nazaj uredilo če že ne tako da bi preprečili kaj takega, vsaj tako da posledice ne bi bile tako grozljive. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 ma ni ne še sm tuky, še migam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 cookie, a si ti dwojčica? po ASC. a migaš? jst tudi ... spet počasi malo ude premikam. je bilo včer prehudo, pa sm mal upočasnjena.važn, da migaš, tut če počas nič se mi ne da, pa lena sm k fuks sm se pa zmenla pop za eno kavico s prjatlom, k se nisva vidla že sto let pa zvečer mam TP, pa se mi sploh ne da NIČ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 cookie, a si ti dwojčica? a ste praznoval učeri: Talk like a pirate day? smešn praznik, a ni? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p075.gif Mystica še eno http://www.cosgan.de/images/more/flowers/015.gif Čveke Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Evo. Fertik tople vode. Zjutraj sem še imela poslovilni tuš, zdaj pa 14 dni sufferja. Čudovito bo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 Še kle pozdravm, pol jo pa ucvrem pod tuš in počas u mižule. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 jaz pa do stropa ko sem videl da si prišlano ja pa lahko noč Pazi na glavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 jaz pa do stropa ko sem videl da si prišlano ja pa lahko noč Pazi na glavo. Pa na strop tudi... Hoj, Pikec... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/006.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Jutro!Kako ste kaj?Letim v lajbah zdej...čez 10 minut, ko se mati pripravijo Mysti kje si? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Kere? moje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Se mi je zdel, vsaj v OS mi napiš no A si kul drugač? Diškaš po živenšiju al kokrkol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.