Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tle, prebiram ene poste in mi gre na kozlanje.

vem grozen poste pišem ;)

nič očitno ne bom imela drug teden dopusta... najboljš da si kar rezerviram za čez 14 dni pa da ne bom potem spet kolebala...torej od 8.10 do 13 imam dopust. basta x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Pazi kako se obnašaš... :vragec: x:o)x

Alef te gleda... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Čveke... x:Xx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/022.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

jebemti, me je kelnarca prpelala, dam, :palec: :palec: :palec: že to je neki :palec: dons so bli loklai manj časa odprti... zarad neurja in žrtev to... uglavnem, je blo še vsen dobr, sam policaji me nisop dam hoteli pelat, pol sm pa natakrco prosu x:Dx in uspel je x:Dx x:Dx x:Ix

x:Dx x:Dx x8Dx

Policaji bi te peljal edino v hotel na državne stroške... x:px

Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/012.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Mater je mrzlo. :xx!: Neviđeno. Segret pa se itak nima od nikjer, če radiatorji ne delajo. Razmišljam, če bi šla pečico prižgat v kuhinji. In potem tam celi dan čmurila.

Včeraj sem šla s kolegico jest v indijsko restavracijo, tam ob Ljubljanici. Moram rečt, da je okus moje domače kuhane indijske hrane hudo podoben temu, kar sem tukaj jedla, z izjemo pekočega. :vragec: Mater so začinili. So mi kar solzice v oči stopile. :switz:

Potem sva šli pa še v kino. Ne spomnim se naslova filma, Catherine Zeta-Jones igra. Ne bom rekla, da je film nek presežek, posebej mala smrklja ni glih nek biser med igralci, se ji ne obeta ne vem kakšna kariera. Ampak čisto :palec: film za petek zvečer. Samo s komedijo ne bi rabil bit označen, ker je pol filma v bistvu drama. Seronje.

Zaključili sva pa s sladoledom malo pred polnočjo. Sem samo padla v posteljo, ko mi je uspelo domov prilest.

Zdaj pa sem še vedno v postelji in me zebe kot mokro ščene.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

No, danes sem se odločila, da se je treba umit. Z vodo, ne tistimi robčki za dojenčke. Pa lase oprat, če nočem, da me v službi odpustijo.

Ta "projekt" mi je vzel cirka 3 (!!!) ure. Najprej sem na šporhetu slabi dve uri grela vodo, tako kakih 15 piskrov (po 3 naenkrat). Še dobro, da imam malo bano, drugače bi to trajalo v nedogled. Potem to vrelo vodo zmešala z mrzlo, se na hitro potunkala, zmočila glavo, našamponirala, namilila, še enkrat potunkala in bila na tem, da bruham. Stvarno ne razumem, kako se folk lahko kopa. :xx!: :xx!: :xx!: Namakanje v lastni umazaniji pač res ni absolutno nič prijetnega, kamo li, da bi se človekn potem počutil še čistega. :xx!: :xx!: :xx!: No, zraven bane sem imela še en lavor tople vode, s katerim sem se potem še splahnila. Sem najprej poskusila z mrzlo, pa me je direkt bolelo.

Menda ne rabim 2-krat rečt, da se ne počutim najbolj čisto, je pa vsekakor boljše kot prej.

Povzetek: kopanje je gravž. :xx!:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

če nisi preveč umazan kopanje ni čisto nič gravž... še posebej če sprejemaš svoje telo.. se topiš v toplo vodo, po možnosti s peno, svečko, kozarček vina...bolj grauž je namakanje v raznih bazenih jakuzzijih, mrda tud v morju kjre je človečkov več kot rib...

mater sem se opekla s pegleznom... porkafiks

Vztrajam, da je gravž. Na bazene pa itak ne hodim. Ali v savne. Ali karkoli podobnega pač.

(Ko so pogoji) se tuširam najmanj 2-krat na dan, največkrat celo trikrat. Tako da sem čisti človek. Pa se mi kopanje vseeno gravža.

Od likalnika pa se pozna leto ali dve. Ti prav nič nisem fauš. :sori:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Se spomnim, da se je enkrat kolegica spekla, pa tiščala roko pod mrzlo vodo, pa led gor potem.

Pa se stanje ni in ni popravilo, ful bad je zgledalo vse skupaj, pa gre drugi dan k zdravniku in ji ta pove, da ima ozeblino. :eek:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pa še en luftar... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c050.gif

Dobro jutro pa dober dan, kakor komu paše... x;)x http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o045.gif

heloua xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mene predvsem neki zanima...kdo je kolegica in kdo bodoča ta mlada? :inocent: x:Dx

Drgač pa DOBER VEČER! xDDx

Končno sm se losala ene zadeve, k me je tiščala in zdej je šlo, nimam več opravka. :palec:

Me pa jezi neki, k mi ne dajo mira s službo. VEDNO dobivam klice po delu in to taka bedna vprašanja in stvari, da me kr mine. In se NE oglašam več. Kar je preveč, je pa preveč. RES! :vragec:

Drgač pa jst tud u iber bl pozitivna in se pozna. Tud v okolici. :palec:

Pa še dons sm ginekologa odpikala, da mam mir 3 leta. x:px

Me je bil prov vesel. :lol: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...