untitled 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 še še še še.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 .vidim,da mam še MC dvojčka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>še še še še.... a ti si Dvojcek? Vau ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> a ti si Dvojcek? Vau ... mhm mi je pa najbolj zanimivo če kdo vpraša kaj sem, pa mu rečem dvojček, pol jih pa ponavadi kr zmrazi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hja, ves kako je. Dvojcki ste precej zgovorni in odrezavi...pol se te pa ustrasijo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mhm mi je pa najbolj zanimivo če kdo vpraša kaj sem, pa mu rečem dvojček, pol jih pa ponavadi kr zmrazi Zmrazi ? Zakaj neki?! Še nikoli slišal kaj takega. (Mogoče zato, ker tega podatka nikakor ne morejo spraviti skupaj s tistim, kar vedo o tebi??) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mhm mi je pa najbolj zanimivo če kdo vpraša kaj sem, pa mu rečem dvojček, pol jih pa ponavadi kr zmrazi Kok jih šele pr men, k rečm, da sm škorpjon z luno v dvojčku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Aja, točno! Dragi moji, kaj naj bi pomenila luna v dvojčkih? Mi zna kdo malce povedat o tem? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Bern nimam pojma zakaj... samo kr nekaj jih povezuje dvojčke z dvoličnostjo mogoče zato :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 eh. ne poznam dvoličnih dvojlkov, pač pa take, ki pozabijo kaj si se pogovarjal z njimi ...pol pa zmer preverjam, če sta poslušali obe polovici dvojčka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 vse preživo, prehitro, neč kj zmirnosti in miru ni, samo lovi se ga pa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Alo, dvojčki...gor se spravte, da novjo sam ovni, pa škorpijoni pa ribe čvekal, kok so vredu! Mi smo d best!!!!!!!Yeah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jz pa ne bi mela dvojčice... pa dvojčka tud ne... hm... aja pa po znamenju tud nimam nč se mi zdi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jst bi pa ful mela dvojčka...po možnosti brata. joj...kok bi blo fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ne jz pa ne... sem preveč škrta... hehehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jzt sm tudi dvojčica luna-dvojčekasc-vodnar Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pri meni pa Saturn in Točka Duha v Dvojčku-kar izrazito povdarjena! Se pa dobro razumem z moškimi in ženskimi predstavniki tega znamenja. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Sončk teb zihr ni nikol dolgcajt Jest sm Dvojček, asc pa rak, v RL obkoljen s škorpijoni obeh spolov, sm pa tja me kakšen Vodnar reši Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jst pa v asd. riba, v luni pa bik...ta zajebana kombinacija..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 hmm... luno mam v dvojčkihzato sem uradno študentka, tehnično sem zdajle v službi dejansko pa tukaj pišem poste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm... luno mam v dvojčkihzato sem uradno študentka, tehnično sem zdajle v službi dejansko pa tukaj pišem poste Čist isto pr men...kere face! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.