nosorog 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Butl. Ena najboljših besed, kar sem jih v življenju slišal. V podobnem rangu (natjecanje za besedo godine) se zdle na brzaka spomnem le še besed štrudl in frtajler kapa. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...ja, ampak sam uni k smo krizani s sco... uni k so hibridi dvojcek-riba so za crknt bedni... :xx!: :xx!: :xx!: (ce kdo ne verjame, mu lahko posodim fotra za 14 dni) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ..men je pa najboljsa beseda neodoljivo, ker je ne mores direkt v slovenscino prevest!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ..men je pa najboljsa beseda neodoljivo, ker je ne mores direkt v slovenscino prevest!!! No, evo, zarad te besede sva se idva spičla, k si prvič na forum pršu, butl zmešan. Nosorog, men je pa še pisker al pa čebr namest glave kul...da rečš...U, kok me čebr boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, evo, zarad te besede sva se idva spičla, k si prvič na forum pršu, butl zmešan. ...mi2 se pa res nisva nikol (s)kregala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...mi2 se pa res nisva nikol (s)kregala... A tvoj opravičiw poiščm? Ah, midva s Samsonom se itak ljubiva, sam še ne veva tega. Aja, ljubiva sama sebe, da nov pomote! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...jah ti lahko opravicilo tut zdele napises in nastimas da je bil objavljen 1X maja od mene... sej si itak Pikica in Marsa obenem... sej je ze BONGA povedala.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...jah ti lahko opravicilo tut zdele napises in nastimas da je bil objavljen 1X maja od mene... sej si itak Pikica in Marsa obenem... sej je ze BONGA povedala.. No, kdo zdej vojne tajne izdaja? Telim dvojčkom pa res ni za zaupat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, kdo zdej vojne tajne izdaja? ...kdo le...nas mastermind-BONGA Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...kdo le...nas mastermind-BONGA Tuki se bom pa pametno vzdržala komentarja, da nov spet kak fajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ..jah ona je medij... ona je men taglavna kle!!!Ona vidi v prihodnost, mi jo bomo pa samo ustvarjali! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sam ne se mi obrit, pustit čopka, se oblečt v oranžno haljo in pet Hare Bonga, Hare, Hare... K pol te bom pa res zalepla 2x okol kepe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hare Binga, hare Binga,Binga, Binga, hare, hare,Hare Bonga, hare Bonga,Bonga, Bonga, hare, hare!! ..sej copek mas pa itak, saj ga maste vsi sumofajtrji!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hare Binga, hare Binga,Binga, Binga, hare, hare,Hare Bonga, hare Bonga,Bonga, Bonga, hare, hare!! ..sej copek mas pa itak, saj ga maste vsi sumofajtrji!! Zdej bom spet jst kej kriva, da sm te na kriva pota zapeljala...najbolš, da se za kak tedn umaknem s foruma, da se prah poleže. ( u resnic grem pa razočarane gospodinje gledat, da vidm, kaj me čaka čez 20 let) Dijo, lubi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dijo, bubica. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Svizec mi ni vec vsec... sej je lustn in vse... sam vidim, da se karakterno ne bi ujemala... sevede ne, ker jaz sem heteroseksualec ti pa pač homo... al celo bi? :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 pismo dvojčki kake mate kle ni noben normaln hvala bogu da je zame beseda normaln žaljivka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 sevede ne, ker jaz sem heteroseksualec ti pa pač homo... al celo bi? :xx!:..jst tut strejt... sam zate bi naredu izjemo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ...to je daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalec najboljsa mozna kombinacija(glej mojo ikonco)! ja....že mogoče...če je v eni osebi...če pa gre za odnos je pa čisti podn.....no, mogoče zabava na kratek rok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ja....že mogoče...če je v eni osebi...če pa gre za odnos je pa čisti podn.....no, mogoče zabava na kratek rok..... ..odnos pa ne gre, jap, vem... been there... ...sam resnici na ljubo je kerkoli odnos s komerkoli, ce mas tak natal, precej tezek... :xx!: :xx!: ...vse sam en powerplay... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hm...jp...se strinjam s tabo...nemogoča kombinacija.....če smo že pr tem...a moj chart tud ne obeta glih kar se odnosov tiče al kaj.... ....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ..ze sam uran na asc.(velika zelja po svobodi), ni lih najboljsi za zveze... to pomeni, da so ti blizje prijateljske vezi kokr pa globoke intimne... ce ze si v zvezi, mora biti to taka da ti dopusca ogromn svobode... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 zaj* skratka.....je res tako...ostalo je za umret zadušljivo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ..ce je ze tebi tko si predstalji se da mas taistega urana se v inkonjunkciji z venero... to je pa res hardcore... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ni za komentirat spljoh....ma zgleda da je že prav, da smo na svetu tud taki "čudaki".....če druzga ne, se drugi počutijo bolj "normalni"...evo, pa je dobro delo narjeno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.