Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Itak, da si carica Le pokaži... Jaz pa sanjam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Mišel, dej še mene dol. Slikco mislm. Joj, kok ste pokvarjene babe dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Sam se ne smeš z mano pogovarjat o 3. sezoni... k je še nisem! Jaz pa One tree hill... nazaj v najstništvo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Mišel, dej še mene dol. Slikco mislm. Joj, kok ste pokvarjene babe dons. Uh, sem kar zardela, k sm prvi stavek prebrala in nisem vedla, kako naj reagiram Kr obstala Ja, ja, že grem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Ne varaj me. Vse vidim. Prav ena ljubosumna lezbijka si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Lubosumna lezbika. Namar, same joškate in fejst bejbe si zamudu. Vidš, k postopaš okol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 MAJHNE PRSI!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAHAHAH xsmx xsmx ŠALA DNEVA Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 DVOJČKA - glavni opravljivci in trač babe, izdajalci in sprenevedeži, z dvojnimi merili, katera se manjajo vsakih 10-15 minut. Menda je bil tudi Juda dvojček. Drži, kot pribito. Manjka sam drekači. Za leve pa itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Ne govor. Jst sm riba v podznaku, pa trenutno me scat...see the problem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Se najdem med ovni, predvsem tisti del o joških me izvrstno opiše Jutri grem ob 6 h na šiht in se stuširam. Pol ure bom stala pod tekočo vodo, da se bodo absolutno vse plasti umazanije z mene odluščile. :xx!: Zdaj pa razmišljam, če še naj kaj snedem ali ne. Pametno bi že bilo, moram dobit kile nazaj. Ampak se mi ne da iz postelje v ta mraz. Nič pametnega ni po TV, mogoče bom celo šla kar spat. Jutri bo na šihtu spet cela štala, dogaja nam maximalno. Nekaj me hoče kelba bolet. Dokler nisem srečala seronje gobezdaške nikoli nisem imela glavobolov. Satan kužni ... Iz škatle sem privlekla zimsko garderobo in se odločila, da je cirka pol več ne mislim nosit. Lepo spakirala in mislila poslat poplavljencem, pa pol ure za tistim prebrala, da imajo cot že preveč. Tako da če kdo rabi žametne hlače podaljšan kroj, 3 štrikane puloverje in en kup majc z dolgimi in kratkimi rokavi, naj se javi. Velikost: podhranjena. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Nekaj me hoče kelba bolet. Dokler nisem srečala seronje gobezdaške nikoli nisem imela glavobolov. Satan kužni ... Kva s pa klicala hudiča. Iz škatle sem privlekla zimsko garderobo in se odločila, da je cirka pol več ne mislim nosit. Lepo spakirala in mislila poslat poplavljencem, pa pol ure za tistim prebrala, da imajo cot že preveč. Tako da če kdo rabi žametne hlače podaljšan kroj, 3 štrikane puloverje in en kup majc z dolgimi in kratkimi rokavi, naj se javi. Velikost: podhranjena.No, vsaj zlagala se nisi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 A maš kakšen predlog. Dons sm tok ustrežljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 jst sm pa lev v podznaku, pa sploh nevem kaj to pomen Da si drekač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Sem ji šla lepo povedat, da pa se jaz danes ne bi z njo pogovarjala. Sicer ni bila navdušena nad izjavo in me na vsak način hotela prepričati v obratno, pa sem vztrajala. Tako da se bova menda enkrat drugič pomenili ... Sem teden prej že Smoletovo in vseh 100 Hladnikovih oddelala, tega pa se mi res več ni dalo. Niti probat ne. Zdaj se od vseh naporov počasi že pobiram, Orlova je bila pravi žegen po prej omenjenih dveh. Sem v zameno za naturalije (predhodno oddelala) dobila neke sorte opravičilo, bomo videli, koliko bo zaleglo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 No, vsaj zlagala se nisi. Pa tako afto imam na zgornji ustnici, da kar prisilno hujšam. To tudi oddam, če se kdo javi. Čimprej, if possible. Dostava možna tudi na dom. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Šele zdej mi je tista muha potegnla. Sm misnla, da je blo to v prejšnjem kontekstu o muhah pa hudiču, pa mi očitno sive celice ne delajo dobr, tko da skrajni cajt, da se poberem spat in nafilam na baterije. Še prej pa s, s in s. Kaj je to? Namar, to, kar piše....levi so drekači. Girly, tih bod, nism levinj omenjala! (pol bi šele mela za povedat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Sej, zato pa pališ name, k si drekač, jst pa nate, k si drekač. Vse jasno, a ne? Sej drgač si pa fajn poba, da novš kej zameru. Mysti, rezerviri plac še zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Eh, dolgocajtne so ribe. :xx!: Če bi mene al pa Mysti sprobu, bi se odreku kurbarijam. Mulc frdaman. Mysti, dejmo periferijo užgat, sm sita lublane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Ti kr fantaziri, k si še mlad. Jst grem pa s, s, s, pol pa še s. Kok jst sama sebe zabavam. Absolutno sm perfektna. Noč, drekači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 3 si zadela. No, dvoje sm že opravla, še en s, pol pa ta dokončen s. Pa ni samomor. Zdej pa res grem...nočko, vidva smotkota. x:Xx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Eh, se mi ne da jest. Samo še čekane oprat (to je celo opravilo, če imaš afto) pa zaspat pred TV. Aj sed gudbaj nau! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 stuširat, madona, rabte. Zdej grem pa sssssssssssspat. Noč. zzzzzzzzzzzzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 joj, spet same ženske gor.... in spet blablablabla.... Saj... Alefa ni bilo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif Kje si pa ti mečkal? Saj sem napisal da me ne bo... * VODNAR - vulgarni in nevljudni perverzneži, večni zabavljači, ki se vtikajo v življenja drugih. Ne preseneča dejstvo, da je po statistiki CIA, največ vohunov ravno vodnarjev. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jst sm računu na vsaj mal podpore s tvoje strani, na konc sm bil pa sam seb prepuščen Kaj je zdaj, stari? Enkrat te... ...oviram, drugič me rabiš za podporo... Odloči se... Drugač se pa ta teden znajdi sam, imam nočni šiht... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 ha ha ...dvojček pa ne more spat pa še sam tuki neki blebeče grem jaz kaj pametnega počet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.