alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 En komaj še priseben gre zdajle spat... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a006.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Fajn se naspi, alef Evo ti ga na... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Samo da mene ni... Naspal, ja... Robida je nekam šla, ono moje ščene(Tedi ) me je pa vrgel pokonci ko so mi ravno očke skup padle... Biološke potrebe, j*** ga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Hej people Kako lepo sem sanjala danes...Mysti, slabo vest mam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 ko mačke ni (beri alefa ), miši plešejo Da ne bi ti spet kaj o tajmingu... Tokrat je bil kriv Tedi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Hmhm s K. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Sem vedela. Sanje so dovoljene. Ja! Ampak zdaj že cel dan sanjarim o tem! Res...in gledam slike...in se sprašujem, če je...sej veš...in...faaaak..Po drugi stranimma pa slabo vest... in kaj naj zdaj? Mich=moralistka? Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm je blo...mmmmmmmmmmmmmm http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f055.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Evo ene fotke Pa še brez očal. Tle ne pride glih vsaka mona gledat. uau mater si fejst fouš aja ko boš brisala povej, da še jst... ma ne vem od Pike mogoče čeprav pika bi mogoče imela zraven še salato... hm, težko vpr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 nisem rekla njen drek, ampak njeno na krožniku... mater no...ja fouš...ne ni treba...mislem, smotka moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 jesss, nagrada je moja- je un s salatko od Pike a?kaj je za nagrado - a podoben drek=) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 haha, na vsak način bi ti mene rada vidla a;) sej me boš sam še tisto o salatki mi povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Kako si lepa Mysti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Kako si lepa Mysti ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 JOj Ksenia, že stokrat sem ti hotla povedat...da sem ponesreči zbrisala tvoj OS. Sem ga prebrala na hitro (mislim, da sem ravno šla) in potem sem nekaj čarala in ko sem hotla odpisat, sem videla, da ga ni več Sorry Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 veš da solatka je bila od obeh. sorry, ker toliko časa čakaš na tiste fotke, so tako velike, da mi jih še zdaj louda z mejla. Potem pa še pomanjšat treba.uf,sem ti zafilala email ane... soriiiiievo sem imela prav, mater sem pametna... ma ne čarovnica nimaš kaj... bejžte, vidim v dušo JOj Ksenia, že stokrat sem ti hotla povedat...da sem ponesreči zbrisala tvoj OS. Sem ga prebrala na hitro (mislim, da sem ravno šla) in potem sem nekaj čarala in ko sem hotla odpisat, sem videla, da ga ni več Sorrymoja mala bi rekla, ni pene torej jst sem za, sam če kdo drug organizira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Hahah ... nič bat, ni interesentov. Ti si mal blesava.Še ženske se zanimajo zate...ampak kaj, ko vidiš samo Piko...pač si lezbijka kozorogovska ljubosumna...sej smo že včer rekl x:o)x Če češ, lahko to zbrišem pol xsmx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 včasih kakšen pretres možganov pomaga, da človek spregleda Sam res!Maš prav! Mysti posluši vsaj Merlina, če že mene ne morš. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 ja sam odvisen čigav pretres, njen ali koga drugega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 ja sam odvisen čigav pretres, njen ali koga drugega...True! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Evo ene fotke Pa še brez očal. Tle ne pride glih vsaka mona gledat. Kakšna mona pa le pride... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Mater, si fejst na tej sliki, Mysti. Ampak res, najboljša tvoja slika do zdej. Ja, drek je bil pa kr obeh, solatka tak isto. Drgač pa, Merlin...tud klofutanje ne pomaga...vrednote o pač v teh časih drugačne, tok vsi lapajo, d ahočejo poštene, pa iskrene, pol se pa z vsemi 4 branjo, še raj pa IGNORIRAJO. Fej vas bod. :xx!: Nč, Mysti, jst prstane nabavm, pa greva v soboto v Vegas in na brzino spedenava uradne zadeve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 aja pika, danes sem poslala (oz je fotr namest mene). si moraš mislit. tako da bo jutri oz. pojutrišnem pri tebi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Mater se mi nič ne da. Pa še seronja gre in vse plane zaj... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Ja, ful bi blo koristi od tega, da bi se zdej obe pr teb tresle od mraza, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.