girly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Ja saj bi se lahko stiskali. Danes sem celo stuširana! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Aja, nism bla zihr, da si, pa sm zato zmutila, da me glava boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Se mi je zdelo, da se nekaj ven vlečeš, ja ... Si bom že zapomnila ... Grem kar zdaj moko iz hladilnika v omaro prestavit ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Se mi je zdelo, da se nekaj ven vlečeš, ja ... Si bom že zapomnila ... Grem kar zdaj moko iz hladilnika v omaro prestavit ... Sej pol ti paniko zganjaš, pa letiš na sekret, jebe se men za une trote, mal več mesa v palačinkah ni še nbenmu škodlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Ja saj jaz jih ne bom jedla. Ko bo tebi en začel hrustat med zobmi ... No, bom končala s tem, že itak sem vsa shirana, ni treba, da še tisto malo hrane gre ven z mene. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 A dej, no, jst sm pa glih zalet dobila ...bzzzzzzzzzzzzz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Merlin je opicabaje najboljši letnik Zmaji so boljši... Dobro jutro čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Jutro!Mystica lušna!!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 jaz tud vidla!!! pa shranla ! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Wow, Mysti x:px x:px x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Evo ene fotke Pa še brez očal. Tle ne pride glih vsaka mona gledat. Aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kera babnca madona maš fajn barvo, paše Zmaji so boljši... itaq caw banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 olala kakšen deklote zakaj pa Pika, zakaj pa ne jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 a zdej boš pa še zbirala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 gulp Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 mah no... jst kar lahko sem jst tko da moja ponudba ni tako mamljiva kot vegas, odstopam iz igre... sej itak, če nimaš keša nimaš nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 malce sem se pošalila noooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Kje ste smotke? Lije, lije, jaz moram pa kužata ven peljat... Mystek, tudi jaz sem si shranila to fotko...sexy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Kva je zdej to? Vsi se neki okol moje bodoče žene slinte? Jebemtiš, sej je povedala, da je oddana. Pokajte! Pa zakaj jst nism slike vidla? Če mislš tkole v zakonu delat, pol te bom hit poterala...nč brez mojga dovoljenja delat! Mislm, ženske. Kaj vse si to dovoljo! x:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Jaz sem tu. Ležim pod dekico in malo mi kruli po želodcu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 KJE STE ZDEJ??? Jaz sem pa umes še psa peljala. Čisto kratko, ker tolk dežuje. Mysti, upam, da boš kmalu bolje...ti se le cajtaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Ja glih razmišljam, kaj si čem naredit. Sem si eno francosko štručko privlekla iz trgovine ... Kuhat se mi glih ne da, pa še posode ne morem umivat. Lahko pa mi kdo kaj prinese, če ima preveč cajta ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Kake bacile???? Si bolana?? (Se mi ne da vsega vašega drekanja brat za nazaj.) Zdaj že meljem štručko, pa sir poleg. Motram rečt, da je danes bilo v službi absolutely awsome! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 jutro čveke za vsak slučaj, če ne bo delovalo Plus antibiotiki... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k050.gif Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Antibiotiki ja ... kreh kreh V službi sem, z vročino. Ful fajn. Samo moraš taprave vzet... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Sem poštekala že po prvi slikci, ja. Kaj si imel v mislih hehehe. Vem... Saj pomaga nič ne, ampak če je taprava doza se ti j***e za prehlad... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.