Cookie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Antibiotiki ja ... kreh kreh V službi sem, z vročino. Ful fajn. bošček http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p010.gif sej bo pop boljš http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a035.gif Saj pomaga nič ne, ampak če je taprava doza se ti j***e za prehlad... LOL Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Dober dan!Pospravila sem si kopalnico Psa peljem, potem je pa na vrsti tale študij sobica...Nooo...kolk sem pridna, to sem se hotla pohvalit mysti, shit Kolk pa maš? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 to je pa ja ena taka lepa cifrca: glih tolk da še kao nisi bolan in glih tolk da si zgažen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Jap ... ne govori. Zebe in mi je vroče in me spet zebe ... pa steklene oči mam čist.Steklino mam, grrr A od antibiotikov? Sori... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 A ni tko, da morš pr vročini še 3 dni po tem, ko je nimaš več, doma počivat?Sam sej vem, maš delo itd... bedno je tole ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Jst sm pa jezna, trenutno. Neki ne štekam. Me zanima, če so mel določeni ljudje prov o zabadanju noža v hrbet? Mah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Raje telefon dviguj, seronja ... Nimaš kaj razmišljat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Raje telefon dviguj, seronja ... Nimaš kaj razmišljat. Dej, smrkla, tih bod, zmer me kličeš, k snemam. Do zdej bi menda že lahk naštudirala urnik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ja pač nehaš snemat. A simple as that. Mater. Da niti tega ne veš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Kdo se zdej ni javu? Teslo podojeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Sem bila leteča. En hudo dober ananas smo na firmo dobili. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ne, ne morem. Morm delat. Me ne zanima, eč si bla leteča. Drugič zabremzaj in se spusti na realna tla. Mal ananasa spizdi in mi ga prinesi. Pa to ni bla prošnja, da ne bo pomote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 vidm da sm dans vsi nataknjeni http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/k050.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Najprej grem nekam, kjer bom po končanem opravilu zadovoljna, pol grem pa k seronji šimfat mal. Pa čez en mesc grem nekam, k bo tok fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Toplo vodo imamo!!!! Juhej, juhej, jupajdijada!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Toplo vodo imamo!!!! Juhej, juhej, jupajdijada!!! mi pa že 3 dni ne. pa ogervanja tut ne. pa sm sred jebene LJ, jebemo pa še 4 dni bom zmrzovala, pa z mrzlo se umivala. Jebela cesta, sej so še poplavljenci prej toplo vodo dobli, kt mi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Tečna. Glava me boli, ta rdečo mam, pa še lačna sm. Pa še klinac od faksa. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 mi pa že 3 dni ne. pa ogervanja tut ne. pa sm sred jebene LJ, jebemo pa še 4 dni bom zmrzovala, pa z mrzlo se umivala. Jebela cesta, sej so še poplavljenci prej toplo vodo dobli, kt mi Nam so tudi napovedali samo mrzlo vodo do naslednjega četrtka, pa je nekako že. Sicer ni glih vroča, se mi pa ta trenutek zdi mlačna že celi luksuz (probaj, pa pusti en čas tečt, mogoče jo vi tudi imate). Ogrevanja pa tudi mi nimamo. Še do 6. oktobra, se mi zdi. Sem prepričana, da Pika točno ve, se je glih včeraj tukaj bunila, kako je mraz. Sklepam, da sva sosedi (glede na probleme). Grem spat. Zebe me do šklepetanja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 A daješ med v čaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 A ti ni všeč?Dej si cimetove palčke al pa kej? Ker čaj pa piješ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Men so te kupljeni čaji prebogi Res...bi si dala kar več vrečk v čaj...Še dobro, da imam prijateljico, katere dedek nabira zališča..in so domači..fajn Pol pa ne jej medu!! Žajbl si skuhi :vragec: :xx!: K sm jst prehlajena, mi mat stisne 2 limoni in jih moram kar tko popit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Babice pravjo, da pomaga Lahko pa zamenjava temo..girl stuff...predlagi mi barvo za čupo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Sem že rekla, babice pojma nimajo. Ehmmm ... rdeča bod še ti. Bomo tri rdečke. Pa zelene oči maš tud, ane? No. Mam zelene oke, ampak sem preveč "konzervativnega izgleda" Tko...ne bi si niti upala tega... a pol bos cel vikend doma, al gres na B? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Pridna sam teb ful paše..tud tko..polt pa oči pa vse.. Lih gledam slike...kolk sm bla učas blond... Namest, da bi žurale tlele sediva ma jutr grem že ob 8ih... grem po en kozarc rdečga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ?????Kdo ti je pa to reku???? A jaz sem tud pol????Še dobr, da ne žuram Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.