Pika Pikica 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 jor ol krejzi! Bemu, tamala še zmer ni odpisala. Ji grem kr prec msg napisat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Mater, sem jezna. Pa še bl jezna, k sm jezna. Sorodniki pršli na kosilo in zdej se mat dere, čepridem jest. Hinavka. NEMA! Razgnal me bo od besa. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Mater, sem jezna. Pa še bl jezna, k sm jezna. Sorodniki pršli na kosilo in zdej se mat dere, čepridem jest. Hinavka. NEMA! Razgnal me bo od besa. :xx!: Moje sožalje... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/037.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Evo, nazaj v LJ. Malo sem se že preveč navadila živeti sama, še maček mi gre doma na živce, da ostalih subjektov sploh ne omenjam ... Fajn smo jedli v soboto, babica imela rojstni dan, sem dobila potico, pa še je niti probala nisem, bilo preveč ostalega. Danes pa kosilo s familijo, očitno so vsi rinili na sonce, ker je bila restavracija tako polna, da smo na hrano čakali dobro uro. Stara dva sta bila seveda v senci, če pa po frocu tistih 40 stopinj seka, pa se valda noben ne bo sekiral ... Zdaj pa grem TV gledat pa zraven zaspat, se mi nekako zdi, da bo jutri pestro v službi ... Lahko noč vsem skupaj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Jst pa cel dan po pijačah visela, pojedla eno božansko torto (aja, a sm povedala, da je bla moja tud svinjsko dobra ? ), pa pico sm jedla, bla na enmu sort of dateu. Ma, svašta. Pa v Londom grem z eno lubico. Pa seronja je nazaj pršla in nč povedala, da ma torto zame. Vse morm sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Pa seronja je nazaj pršla in nč povedala, da ma torto zame. Vse morm sama. Sem ti že povedala, da ni za tebe. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Morgen... Luftar gre zdajle ven... Tedi me bo peljal na sprehod... Pravijo da je mraz... Bomo videli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 mačona ni spala... Alef tudi ne... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Sem ti že povedala, da ni za tebe. Kurc, pa taka prjatlca. :xx!: I quit! Jst grem pa v Loooooonoddddoooooooooon. SPet so ble kurbarije ponoč, ko bog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 uf, ja pozabu sm... alef, spet nočna?ampak na forumu te pa ni blo Ne, ni bila nočna... Špijoniram... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ccccc Kaj? Demona lovim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 mačona ni spala... je sekala Luna v Dvojčkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Slabo ti gre. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mene ni, sem bila ultra sitna. :xx!:to sem lahko jaz kadarkoli ... če hočem ...včasih sem, pa nočem bit, pa ne gre, bolj se matram bit boljše volje, bolj ne gre. upam, da bom vedno manj tečna ... in vesela kar tako, brez razloga ... life is beautifull ... škoda živčkov ... nočem zgledat stara 40 pri 30-ih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 preveč je sekala luna učeri alef!špijuniral? v kterih temah pa? (spet ta tvoj tajming ) x:Dx Pa ja ne misliš da bom povedal... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ne morm verjet, dans zjutri smo mel MLAČNO vodo, juhej, juhe, kok je pa to fajn prat si zobe z mlačno, namest z mrzlo čist hepi aja, caw banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 sam jamrate neki. A čm jst tud. Eh, ne da se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 sam jamrate neki. A čm jst tud. Eh, ne da se mi. Kdo jamra? Samo eni so mal tečni... Razmišljam da bi bil še jaz mal tečen... Bog vam pomagaj potem... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Alef, ti ne znaš bit tečen. Oziroma tega še nism doživela...dej, en kratek prikaz za nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Alef, ti ne znaš bit tečen. Oziroma tega še nism doživela...dej, en kratek prikaz za nas. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Mal počakaj... Da se spomnim kako to gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mal moje komentarje za nazaj poglej, ti bo prec spomin osvežilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Neuporabno... Bo treba nešto jače... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Nemogoče. ajd, pa sej maš še kake pezdete sitne okol. Sam pogledat je treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Okol mene ne... Ne upajo, ko so sprobal kako je če sem jaz tečen... Samo mora pa bit res hud razlog za to... V glavnem se mi pa ne da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Men se pa prevečkrat da. Mi gre že na neki ornk. Kako ti rata, da se ti ne da? Dej recept napiš, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.