girly 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ne morm verjet, dans zjutri smo mel MLAČNO vodo, juhej, juhe, kok je pa to fajn prat si zobe z mlačno, namest z mrzlo čist hepi aja, caw banda Ej, če jo pustiš na ful laufat, pride čez pol ure že tako topla, da je celo vzdržna za stuširat se. Sicer je malo rjavkastorumene barve, ampak kdo bi kompliciral. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Še tuki pozdravim. Tečnob nikjer. Jajajajaj. Prtegnena sm. Grem se tuširat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Joj, Namaar, kok bi te zdele kušnla res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Men se pa prevečkrat da. Mi gre že na neki ornk. Kako ti rata, da se ti ne da? Dej recept napiš, no. Recept... Vedno ko "se ti da" se vprašaj - a je vredno.Pa kaj s tem pridobiš.Običajno je odgovor ne na prvo in nič na drugo vprašanje. Ampak če je pa odgovor pozitiven na obe vprašanji takrat pa otvori vatru... Z vsem kar premoreš... Pa se ti bo vedno manj dalo... Drugim pa tudi... Pa še en nasvet... ...mojih nasvetov ne jemlji preveč resno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 evo mene. zame je Luna še zmer v Dvojčku, čeprav je mogoče že v Raku. talk to me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Dvojčki pa zamerljivi? buahaha zdaj si grem pa po štrik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ni problema ... čeprav sem danes bolj nežna ... se pa lahko potrudim .. z mukami sicer no ... ampak zate že. zakaj pa tečen? vidiš, sem ti rekla, Luna v Raku je podlaga za depresijo. no ne bit tečen, ne moreš bit tele dneve, ko tako lepo sije sonce, da je že to zadosten razlog za srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Luna v Raku je podlaga za depresijo. Ma nemoj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Alef tuki... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g025.gif Spet tajming ni v redu? x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 dons je pa vredu tajming... sj vidš, da se Mysti nč ne da... alef, kva je zdj s šnopcom? je že kj skuhanga? Sosed bo kuhal... x:px Imam vse pod nadzorom, takoj ko začne mu bom ponudil zastonj strokovno testiranje njegovega produkta... x^x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Ne, ta bo normalen... 22°... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 kaj to neke stopinje? sem mislila pa, da se delež alkohola v pijačah meri v odstotkih. glavno, da je za jutri 25 stopinj celzija napovedanih in me bo sonček spet nafilal z energijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 čenkju, ampak od kje pa tale logika? da je ena stopinja dvainpol procenta? nooooo, kakšne stopinje? ne šteeeekaaaaam. kaj so te stopinje za vraga? eh, ni važno, radovedna sem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 1 stopinja= 2,5% (to mi je povedu alef) sonček bo? juhej juhej čenkju, ampak od kje pa tale logika? da je ena stopinja dvainpol procenta? nooooo, kakšne stopinje? ne šteeeekaaaaam. kaj so te stopinje za vraga? eh, ni važno, radovedna sem ... GRAD se imenuje ta enota.Uporablja se za merjenje stopnje alkoholaNe vem od kod izhaja in na osnovi česa je bila določena, ampak razmerje je 1° - 2,5% Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Morgen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 GRAD se imenuje ta enota.Uporablja se za merjenje stopnje alkoholaNe vem od kod izhaja in na osnovi česa je bila določena, ampak razmerje je 1° - 2,5%Ok, zdaj štekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Cookie sedaj ti rešuješ čvekovsko slavo mi ni nič jasno.PIKA!!!!!Kva b rd? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 a je kdo omenil čokolado Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mah, sm se naveličala čakat na čokolado in sm požrla rajši 4 makove buhteljčke Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Pika je živa, ima druge preokupacije zdaj. To si zdej tko napisala, k da mam najmanj 5 pohotnih žrebcov okol sebe. Aj viš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 DWOOOJČKIII!!! U NAPAAAAAAD! aja, ampak sm res neumn... sam sem tuki Dereš se pa kot bi vas bilo za eno četo... Da nisi ti tud vzel kaj onega z 28°... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 To si zdej tko napisala, k da mam najmanj 5 pohotnih žrebcov okol sebe. Aj viš. a sam 5 jih je al kva za to se mi pa še ne splača niti zrihtat se (k da se kdaj ) aja, caw banda mamo dans neke bleme napajalske okol strežnikov, pa sm bl mal tuky okol Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ...mam najmanj 5 pohotnih žrebcov okol sebe......tole simultanko bi lohka pa posnela pa na net dala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 hotu sm bit mal don kihota vendar sem sam napad mline če pa vas ni blo nikjer...Cookie se zgovarja na probleme z napajanjem, Pika ima baje 6 pohotnih žrebcev okol, Alef je pr sosedu kjer je stestiral že liter šnopca... men je pa dolgčas važn da uživate saj sem jaz tu ... za preganjanje ali ustvarjanje dolgčasa. ampak OK, Namaar se noče menit z mano ... pol pa grem ven s te teme. da vam ne bom preveč zadolgočasila temo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 saj sem jaz tu ... za preganjanje ali ustvarjanje dolgčasa. ampak OK, Namaar se noče menit z mano ... pol pa grem ven s te teme. da vam ne bom preveč zadolgočasila temo ... ..prepozn... si ze ubila atmosfero... zato nam moras pa zdaj za kazen en striptease odplesat... here we are now entertain us!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.