Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

sploh pa ne vidm na kakšen način so device zabavne

...z devicami je treba znat mal domislije uporabit...

...das ji tica v usta in ji reces da naj se obnasa kot sesalec... pol znajo bit kar zabavne, sam nujno moras kaksn roleplay na temo ciscenja vkljucit... to jih totalno podzge... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest Mačona
..prepozn... si ze ubila atmosfero... zato nam moras pa zdaj za kazen en striptease odplesat... here we are now entertain us!!!!

ne morem ... moram najprej tla pomit, pa oder spucat ... pa štanga ne sme bit prašna. če ne nič ne bo. x:Dx

ej, sama si to hotla... jst sm napisu: pa nč. ti pa isto.. tko, da se ti nočeš z mano menit :vragec: x:Dx x:Dx sploh pa ne vidm na kakšen način so device zabavne x:px mogoče ko so pijane x:px x:px hec x:Dx

pa saj se menim s tabo. :inocent:

ko sem pijana, se obnašam kot Oven. x:Dx

pa ... saj sem nekako vedno v rožicah ... zmerno ali malo manj zmerno ... x:Dx

Guest Mačona

kot glasen Oven, ki se mu poje in pleše in ne more bit pri miru. x:Dx

no ja, včasih pa čist zabluzim ... in se mi da it samo še spat. x:Dx

pa ti tudi bodi v rožicah. xrosex

P.S: a je Luna v Raku fajn? x:Dx pri nas je naredila meglo, ki se noče in noče dvignit.

Guest Mačona

pa daj no ... lenoba. x:Dx

greva na pir ... ti boš zaspal tam na enem stolu ali klopi al pod mizo, jaz se bom drla in težila folku, ker bom tečna brez cigaret. x:Dx

http://www.cosgan.de/images/midi/musik/l050.gif

Guest Mačona
x:Dx x:Dx :palec:

mi smo šli učeri u Globala na r'nb x:Dx sj sm te vabu pa.... :inocent:

nič me nisi vabil. x:Dx pa tudi težko bi me dobil v Globala. bi morala prej 5 pirov spit in pozabit, da nisem tok fancy kot večina tam ... x:px x:Dx bi se mela pa po moje noro dobro, če bi si znala nardit fajn ...

jaz sem bolj za ... Metelkovo ... x:Dx

metelkova je zihr bolš od globala x;)x

..oboje je za en kurac, ce mene prasas... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

predlog :inocent:

..selitev iz Lj... :palec:

Frank Zappa

x:Dx x:Dx already out x:Dx

...sej ne vem no... v bistvu se mi ne zdi med metelkovo in globalom kaj prevec razlike... v bistvu so sam vrednoste druge... v globalu tekmoujejo kdo ma vec na metelkovi pa kdo ma manj... vse se okol dnarja vrti...

Frank Zappa

Tipi ste barabe. xrolleyesx :vragec:

????

...izlij nam duso??

...kaj ti je deklica, da si tak zalostna??? :inocent:

Frank Zappa

Guest Mačona
tipi so fajn :2src: samo ne smeš se z njimi obremenjevati. pa z ženskami tudi ne ... vse met rad, z vsemi se spravit ... ja ja, nakladam .. če je pa res ... jaz najbolj trpim, ko sem s kom skregana al ko za svojo slabo voljo, paniko, "nesrečo" v življenju ... krivim moške al pa moj odnos do njih. :o|o: vse je v meni. nakladam ... OK ... teorija in praksa ... ampak vsak dan mi gre malo na bolje ... in tokrat bom vztrajala! zaradi sebe. ker nočem več trpet, če ni treba ... rada bi malo manj resno jemala ene stvari ... pravzaprav sploh nočem ničesar v življenju jemati resno, če bolj pomislim. x:Dx življenje je lepo ... zakaja bi si ga kvarili ... jaz bom vedno bolj na izi ... pa bom vedno bom srečna ... :P to je formula. x:Dx

Guest Mačona
kter kaj? jaz samo sebe matram, ko me kaj matra ... nič me noben ne matra ... nič noben kriv ... jaz sem preveč resna v odnosu do življenja in tipov, to je ... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...