Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ah, zihr je en, ki te matra... sigurno je vsak ima nekoga...je en, zaradi katerega matram sebe ... pa me je prej prepričal, da ni vredno. včasih je malo vzvišen. ampak saj to ni moj problem. moj problem je, da si to jemljem k srcu. saj se je opravičil, sori, če sem te razočaral. mah, nisi me ... ne da se me več razočarat ... lahko samo še samo sebe ... zaradi nespoštljivosti do sebe. poanta je, da sm bil v tem fajtu samo orodje za zajebavanje in ne predmet poželenja obe bi me nekam jemale, na koncu se sploh ne bodo spomnile kdo sm jaz te ne bi pozabila. se vseh obrazov in duš spomnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Postnem temo o katastrofi pa me tile dvojčki kratko malo zignorirajo, kaj pa čem pričakovat od osebkov tega znaka :xx!: Prebral, se strinjam za napisanim, pa še kaj bi lahko dodal. Bi pa jaz tudi koga tepel, samo 200€ pa ne dam za to. Raje kakšnega od 22° Namaar ve kaj je to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 vsaj ena mater, usmilila se te bom no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Bom šla kr spat počas. Nočko vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ja, zdej greva pa res. Evo me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ALEF!! še si žiu!!! kaj pa trezn? če si cel dan tole testiru sta s sosedom sprot "stestirala" kar sta skuhala Nič testiranja še, proizvodnja se še ni začela... Drugi teden... x:px že registrirano Alef me zanima če dobim akontacijo 1L A bi ti tudi testiral? Bomo zrihtali nekaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 pa dajte no .. vsi šli spat ... jst bom umrla od osamljenosti in pomanjkanja komunikacije. heeeeeeeelp. i need some čvek!eni hodijo s kurami spat ... četrtek je, pa vsi spijo ... jao ... in to se bo z vikendom le še stopnjevalo ... seveda na vedno zgodnejše ure ... ko Dvojčki zatajijo ... forum obmolkne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ob 23h je s kurami spat? Eni pač delamo vsak dan in si ne mormo prvoščt, da bi do 11h poležaval v postli. Kumi čakam, da bo 4, da neham z delom, pa da sm 2 dni frej. Upam vsaj, da bom ob 4h fertik, ker mi je sodelavka včeri rekla, da se je neki loteva in če je slučajno zbolela, bom ''samo'' 13 ur delala. Upajmo na najboljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ob 23h je s kurami spat? Mogoče imajo pa te kure nočni šiht? x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 hehehe davica bi rada čvekala mal preveč borovničk? to je bilo včeraj ... danes se mi več ne da ... meditacija me čaka ... gozd me čaka ... fuck people. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 An elderly couple, Margaret and Bert, moved to Texas. Bert always wanted a> pair of authentic cowboy boots, so, seeing some on sale, he buys them and > wears them home. Walking proudly, he goes into the kitchen and says to his > wife, "Notice anything different about me?"> Margaret looks him over, "Nope".>> Frustrated, Bert storms off into the bathroom, undresses, and walks back > into the kitchen completely naked except for the boots. Again he asks, a > little louder this time, "Notice anything different NOW?">> Margaret looks up and says, "Bert, what's different? It's hanging down > today, it was hanging down yesterday, it'll be hanging down again > tomorrow.">> Furious, Bert yells, "AND DO YOU KNOW WHY IT'S HANGING DOWN, MARGARET?"> "Nope", she replies. "IT'S HANGING DOWN, BECAUSE IT'S LOOKING AT MY NEW > BOOTS!!!!">> Margaret replies... "Shoulda bought a hat, Bert. Ya shoulda bought a> hat.". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Joj, kaj jst pa vem, pa ne smem povedat...ena je softič ratala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Oh joj ... 26. septembra mi je že knjiga potekla v knjižnici, jaz pa še jo kar pridno čuvam doma ... In glih danes to skapiram, ko je svetovna povodenj ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jaz si vzamem vse, brez vprašanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 drugi se naj znajdejo po svoje. kar ti daš, jaz vzamem v celoti, ni kompromisa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 veš da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 jaz si vzamem vse, brez vprašanj. vsaj neki še za druge pust Če so od Namaarja, se jim odpovem, vsem... Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 o madonca še prosu boš sj so poljubčki ženski populaciji bli namenjen Mogoče če bi bil pod vplivom onega od 28°... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gifej, in pol ti nisi mentor, pa nas tukaj nekaj trepljaš vse po glavah kot otročke v vrtcu. o madonca dokler naju smrt ne loči. mi boš nalil strup v kavo al mi boš bremze na avtu pokvaril? Mogoče če bi bil pod vplivom onega od 28°... pol bi se še kje s Tedijem zjutraj zbudil v postelji ves polizan. jezna sem, ker sem nekaj pisala v blog oziroma prevajala o Nigelu Kennedyju, pa je vse požrlo, pi.ko materno ej, mislim, da si moram čik prižgat, da prebolim. ma nič, še enkrat bom šla prevajat. čez nekaj dni al tednov al let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ej, in pol ti nisi mentor, pa nas tukaj nekaj trepljaš vse po glavah kot otročke v vrtcu. Lahko sem, samo ne vem kakšni bi bili rezultati... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g080.gif pol bi se še kje s Tedijem zjutraj zbudil v postelji ves polizan. http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif So bile že bolj čudne situacije ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 povej mi, kaj sta počela s Tedijem, saj ne bo šlo naprej. http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e045.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 povej mi, kaj sta počela s Tedijem, saj ne bo šlo naprej. http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e045.gif Ni bilo ravno s Tedijem, bilo je pa v zvezi s GRADI(saj veš kaj je to... )Za v javnost pa to ravno ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ja, pol si se pa s kero, ki ni tvoja žena, zbudil v isti pojstli? aja, ni za javnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ja, pol si se pa s kero, ki ni tvoja žena, zbudil v isti pojstli? aja, ni za javnost. V tistih situacijah... ...tud če bi se, se ne bi nič pametnega dogajalo... Oziroma se glede na stanje ne bi nič dogajalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 aha, če ne bi bil pod vplivom Gradov oz. bi bil v normalnejšem stanju, pa bi se v taisti situaciji dogajalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.