Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Bom bla dones spet tipična dvojčica in bom nihala iz enga razpoloženja v druzga... zdejle bom ratala otročja :P ups... na pa sej mi kr gre (ne, sej u resnic mam to prirojen... x;)x ) Jao, kakšne debate k me ni blo - sm vse zamudla :cry: Nč, grem. Mogoč mi rata še kej zanimivga zamudt x;)x
živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jaz morm povedat, da se je dvojček popolnoma odmaknil...Se skril in me zanima, če je možno, da asc nadvlada?

Sem se v zadnjih 2 letih popolnoma spremenila, postala veliko bolj resna, manj impulzivna...

Pa mi je mogoče tkole čist ok

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jaz morm povedat, da se je dvojček popolnoma odmaknil...Se skril in me zanima, če je možno, da asc nadvlada?

Sem se v zadnjih 2 letih popolnoma spremenila, postala veliko bolj resna, manj impulzivna...

Pa mi je mogoče tkole čist ok

x;)x

..ce si zenska, je ze v osnovi sonce sibkejse... in luna mocnejsa... ce si rojena ponoci se tolko bolj... tko, da je valjda povsem mogoce, da se ne istovetis oz. najdes vec tolk v svojem soncu... jaz sem recimo tut dvojcek... pa se precej bolj najdem v sco/dev kombinaciji... moras cel chart pogledat... samo sonce je samo en podatek... in ne nujno najpomembnejsi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a so Dvojčki fajn? a tud če majo Sonce na 29° ? x8Dx

...jah tisti mejni na rakce s(m)o najblbolsi(smo vsaj majckeno bolj resni in odgovorni in ne zaprckamo lih vse kar zasluzimo)!!... 27.stopinja.press

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..ce si zenska, je ze v osnovi sonce sibkejse... in luna mocnejsa... ce si rojena ponoci se tolko bolj... tko, da je valjda povsem mogoce, da se ne istovetis oz. najdes vec tolk v svojem soncu... jaz sem recimo tut dvojcek... pa se precej bolj najdem v sco/dev kombinaciji... moras cel chart pogledat... samo sonce je samo en podatek... in ne nujno najpomembnejsi...

Aha, hvala...

Nisem vedela, da je to taka znanost x:Dx

Sicer pa nisem ponoči rojena, ampak 13.35.

Se mi zdi pa zanimivo, da je prišlo do take spremembe x!x Kar tako, od nikjer x!x

sončkeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Aha, hvala...

Nisem vedela, da je to taka znanost x:Dx

Sicer pa nisem ponoči rojena, ampak 13.35.

Se mi zdi pa zanimivo, da je prišlo do take spremembe x!x Kar tako, od nikjer x!x

sončkeeeeee

:vio: :vio: :vio:

..mozn, da ti progresirana luna menja znamenje... al pa celo progresirano sonce(ce si rojena na zac. dvojckov je mozno, da ti je zdaj preslo v rakca), asc... lahko je tut samo kaxen tranzitek kaxnga pocasnega planeta, zakaj je do tega prislo zdaj je tezko na pamet govorit... astrologija je kraljica znanosti!!! x^x x^x

Frank Zappa

Guest mačona
..ze sam uran na asc.(velika zelja po svobodi), ni lih najboljsi za zveze... to pomeni, da so ti blizje prijateljske vezi kokr pa globoke intimne... ce ze si v zvezi, mora biti to taka da ti dopusca ogromn svobode...

primer moje prijateljice, ki je Ribica, ma vso nežnost, prijazna, požrtvovalna, a se hitro počuti ujeta v zvezi, ker ma Urana na ASC (Škorpijon - vladar pa v 11. x:)x )

Samson, zakaj se jaz občutim bolj kot Strelec (ASC), drugi pa me vidijo čisto Devico(Sonce)? Na videz mogoče še delujem kot Strelec, po obnašanju pa bolj Devica. Rojena sem ob 13:30. Vem, da ne sodi v to temo, a že dolgo se sprašujem, zakaj jaz bolj občutim svoj ASC, drugi pa moje Sonce in bi si rada to razjasnila. x:)x Nekateri celo občutijo mojo Točko Duha (Kozorog xrolleyesx ).

..mozn, da ti progresirana luna menja znamenje... al pa celo progresirano sonce(ce si rojena na zac. dvojckov je mozno, da ti je zdaj preslo v rakca), asc... lahko je tut samo kaxen tranzitek kaxnga pocasnega planeta, zakaj je do tega prislo zdaj je tezko na pamet govorit... astrologija je kraljica znanosti!!! x^x x^x

23.5-...samo čisto nič bikaci...a ma nič nič nič... x!x

no zanimivo, bomo videli kako se bodo stvari obrnile

afriški pregovor

23.5-...samo čisto nič bikaci...a ma nič nič nič... x!x

no zanimivo, bomo videli kako se bodo stvari obrnile

..pol pa cist nic nenavadnga da se pocas zacenjas v rakca spreminjat... vsaj v podotnih... itak bo dvojcek(po soncu) cel lajf dominanten, sam pocas prhajas v rakca... itak, da se pocas malo resnis, druzinsko zivljenje in dom ti postajata cedalje pomembnejsa, verjetno tudi bolj custvena postajas...

Samson, zakaj se jaz občutim bolj kot Strelec (ASC), drugi pa me vidijo čisto Devico(Sonce)? Na videz mogoče še delujem kot Strelec, po obnašanju pa bolj Devica. Rojena sem ob 13:30. Vem, da ne sodi v to temo, a že dolgo se sprašujem, zakaj jaz bolj občutim svoj ASC, drugi pa moje Sonce in bi si rada to razjasnila. x:)x Nekateri celo občutijo mojo Točko Duha (Kozorog xrolleyesx ).

..ce mas urana na asc. itak ni nic jasno...(iz prve roke)... bi mogu cel chart vidt, da bi lahko kaj vec povedal...

Frank Zappa

Guest mačona
Ja, mam Urana gor, vmes je Jupiter. xDDx ASC je na 1. stopinji Strelca, Jupiter na 3 stopinji, Uran na 5. stopinji Strelca. Sonce pa na 11. (Vodnarjevi :eek: ) stopinji. x:px Heheh, celo Marsa mam na Ovnovi stopinji. x:px Aha, zato sem taka športnica. x:Dx :palec: Hej, Venero tud na Ovnovi stopinji (25) (drgač sta MA in VE v Levu).

..ja, sej to se spomnim, da si mela urana gor... ce mas pa se jupitra zraven je pa vse skupi se bolj poudarjeno(jupitrovsko) mutno(uranovsko)... tko, da nic cudnga, da si ena cudna zlobodra...(Joke)... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Madonca dvojčki...kok vam uspe.......sem mela taščo na telefonu.........kok novih stvari se dogaja...... :wOOt:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
..ja, sej to se spomnim, da si mela urana gor... ce mas pa se jupitra zraven je pa vse skupi se bolj poudarjeno(jupitrovsko) mutno(uranovsko)... tko, da nic cudnga, da si ena cudna zlobodra...(Joke)... :vragec: x:Dx x;)x

sam sem hepi, ker sem frik. :palec: x:Dx x^x xDDx

sam sem hepi, ker sem frik. :palec: x:Dx x^x xDDx

..jst tut zase!!! Uran uber alles!!!! x^x x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...