alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 hm ... joj, zdajle se bom scmizdila , ko poslušam Kennedyja, kako igra nekaj od Handla ... ljubim violine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Spet ubitačne vole. Sej bo bolš, k grem čez dobro uro nečakinjo vso polupčkat. Jutro, banda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Ok, če mi daš strup v kavo, itak ne bom sposobna bremzat ... se ti ni treba še z bremzami matrat .. skuhaš kavo, zliješ strupek not, pomešaš, mi daš za spit in voila, niti do avta mi ne more ratalo prit, ker me po parih sekundah zagifta in me rukne kap. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 pol pa tebe odvleč, pa čudni pogledi sosedov... raje bremze prerežem hitro in enostavno... samo, da tega ne boš ugotovila že na dvorišču ker jezne ženske so hujš kot vsak moški Če že moraš... Sicer se ne strinjam ampak... Priporočam tole... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Osumili bodo teroriste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ti bi mene ubil, takšen si. ampak itak ne bi mel od tega nič. nimam denarja, avta ali stanovanja, pa delnic, nič, razen PC-ja. Alef, ti pa tud ... kar pomagaj ... me boš pogrešal v Vodnarjih, kar priznaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Alef, ti pa tud ... kar pomagaj ... me boš pogrešal v Vodnarjih, kar priznaj. Saj sem napisal da se ne strinjam! Ampak če že mora, naj bo hitro in učinkovito! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 veš, da ti ne bi nč naredu huh. čist nič? pol bi morala vse sama? Saj sem napisal da se ne strinjam! Ampak če že mora, naj bo hitro in učinkovito! če se ne strinjaš, bi ga pregovoril, naj me ne zakolje. nočem umret v eksploziji. ali pa ... me ne bo treba zažgat v mrtvašnici, ker bo že vse ready ... niti pogreba ne bom imela. jaz sem minimalni strošek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 make me feel good vse kar napišem po svoje obrneš a to je ukaz? jaz vse obrnem po svoje. prilagodim sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 če se ne strinjaš, bi ga pregovoril, naj me ne zakolje. nočem umret v eksploziji. ali pa ... me ne bo treba zažgat v mrtvašnici, ker bo že vse ready ... niti pogreba ne bom imela. jaz sem minimalni strošek. Lahko ga pa prehitiš in moj predlog uporabiš na njem... :devil: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ne vidim nič pametnega al koristnega al zabavnega na tem ... lahko ga pa ti razstreliš, jaz bom samo gledala ... to bi pa znalo bit zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Jaz ga ne bi razstrelil... Njemu bi bilo dovolj mal onega od 28° pa bi ga pobralo... Pa še lepo smrt bi imel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 aja??? zdj sta se pa oba proti men obrnila? bemu... potem imam še zadnjo željo; vsaj eno flašo naj alef sebe prinese lahko umreš na drugačen način ... lepši ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 js sm dvojčk pa kr grem zdele čaw Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 no Dwojčki....a se še niste naklepetal??nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 js sm dvojčk pa kr grem zdele čawIztok čist v stilu. da nisi ti kje Vodnar v podznaku. v glavnem faca si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 dobro jutro banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 MAter, spet pondelk!!! Uf. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Kva se pa okol gonš, pa nas revčke boge zanemarjaš! Še 3 tedne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 a tko, a pol bo pa 3 tedne gmah pred vama kok je enim luštno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ne, ne, ne, ne, narobe zastopla. Čez 3 tedne bo 1 tedn gmah pred nama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Če bi blo po najino, naju vsaj kak mesec ne bi blo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Al pa sploh ne bi nazaj pršle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Al pa mene. No, ja, fotr najbrž, k bi mel eno osebo mn za jebat v glavo, pa v službi določeni ljudje, k jim ne bi več riti odnašala. O, sej bi meeeeeeeeeeee. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jaz bi vaju.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.