Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Dej, Mistula, ne bluzi. vsaj taužnt ldi bi te pogrešal, poglej, kok te po profilu klikajo. Mene vsi na skrivaj, pa še to po 1 na tedn. Tko da...ne seri, da nom jst jamrat začela. Naparfumi se, pa pejt vn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Sej, a misliš, da bi me kdo sploh pogrešal? :xx!: Al pa mene. Najmanj eden... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 pafrum .... jaaa .... a un? ga bom vzela s sabo, da bom mela v Londonu. Fajn, ga men nov treba. Dons sm okol 3h zvedla, da mam predavanje, ob pol 4h šla iz službe in ekola...zdej sm doma. In tko bo še tork, četrtek in petek, od 7 a.m. do 19:30 p.m. Jebo te. No, sej je blo kr zanimiv dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 vse babe dvojčakste ste nekam sitne in to je nalezljivo Kot da ste dedci dvojčki kaj boljši... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Babnce, lupčke na boleče dele. Naamar, jst nism bla nč tečna včer, tko da..ne sitnar. Me je pa zdele ena ogabna slika čist zbudila, čeprov sm že od neki čez 6 pokonc..eni so pa res BREZ okusa. :xx!: Še 3 tedne. Sm včer zabluzila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 NEBI rada še teb pokvarla jutra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 nevem zakaj tibi? Kok sva prtegnenE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ostan taka čene tenom več marala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ne, ne, ne, ne, narobe zastopla. Čez 3 tedne bo 1 tedn gmah pred nama. o jebela cesta, sej to je pa čist mal (1tedn) Cookie, ne veseli se prehitro ... 1 teden boste imeli mira. Samo. jst bla pa prepričana, da gresta z ruzakom okol mal tipe preganjat ne sej ne, sam tko, mal backpack-at po belem sveti Sej, a misliš, da bi me kdo sploh pogrešal? :xx!: Al pa mene. *********caw banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 je tko dolgočasen dan, siv, kr neky, da se ama baš NIČ ne da lena sm. k fuks Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 mislim, halooooo ... na drugo stran je padla ta tema. Da vas ni sram. Jo pa dajmo na vrh strani... Saj... Nič od dvojčkov... Pa če še luftarja ni nič naokol ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 kreh kreh Alef, prnes šnopc. O, Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ...2 leti potem: se zmer vas skorpijoni sekajo za par sto strani... in vi da ste najvecje cveke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ja, sam smo zmanjšal prednost. Pa še....sej veš, kako je pr dvojčkih, k nas melanholija zagrab, pa pol vsaj ene pol leta niti mu ne damo od sebe...pol je pa tak rezultat. Pa še škorpijonsko leglo je VEČJE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ...melanholija... dejte no jamrat... sej niste ribe......tapravmu dvojcku melanholija se na misel ne pride, ker nima cajta zanjo... to ste neki krizanci z ribo... ekhhhh... ...fejk dvojcki... a so se kaxni drugacni al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 kreh kreh Alef, prnes šnopc. O, Mysti. Ko sem ti ga zadnjič ponujal ga pa nisi hotela... Zmanjkalo... Drugi teden bo novi... x:px :onfire: Do takrat se pa znajdi... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ...melanholija... dejte no jamrat... sej niste ribe... Ah kjeeeeeeee, sam v podznaku. Mulc frdaman me kle zajebava. Pa še na starejše se spravla. Ko sem ti ga zadnjič ponujal ga pa nisi hotela... Zmanjkalo... Drugi teden bo novi... x:px :onfire: Do takrat se pa znajdi... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gifKdaj si ga ponuju? Jah, nasledn tedn...do takrt me bo mende že pobral al bom pa ozdravela. Mater, sem dobre testenine nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ja, sam smo zmanjšal prednost. Pa še....sej veš, kako je pr dvojčkih, k nas melanholija zagrab, pa pol vsaj ene pol leta niti mu ne damo od sebe...pol je pa tak rezultat. Pa še škorpijonsko leglo je VEČJE! Hm, ja... Dve leti nazaj smo vodnarji imel okol dvesto objav... Dvojčki pa...mislim da okol 7-8 000... Danes je mal drugačno razmerje... x^x http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Pa še na starejše se spravla. ..ja na mlajse se pa res ne morem... na mladih svet stoji... ce b se nanje spravlu bi vsi dol padl... ..take spalcohojece babe po drugi strani pa lohk mal hecam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Res bo treba kadit začet, da bom lohk takele mulote po čike pošilala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ah kjeeeeeeee, sam v podznaku. Mulc frdaman me kle zajebava. Pa še na starejše se spravla. Kdaj si ga ponuju? Jah, nasledn tedn...do takrt me bo mende že pobral al bom pa ozdravela. Mater, sem dobre testenine nardila. Khm, ja... Imaš prav, samo nasvet sem dal... Kdaj si pa že videla da bi Gorenjc kaj ponujal... Pa odkar sem v ribniškem koncu se mi je še poslabšal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ..ne verjamem, da b ti lohk kdaj kadila... dvomim v tvojo sposobnost dajanja stvari iz ust... a gre kdo dons na trajekt?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Čveke... Vidim da sem vam odprl 500-to stran... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Wiiiiiiiii...evo, moj današnji cilj je dosežen, zdej grem pa lohk spat. Samsonajt, k b vsaj blo res. Na trajekt pa ne grem, gre za avtom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Wiiiiiiiii...evo, moj današnji cilj je dosežen, zdej grem pa lohk spat. Samsonajt, k b vsaj blo res. Na trajekt pa ne grem, gre za avtom. ..jz bi pa sel na trajekt, sam 45 Eurov za eno pesem(More than this) se mi pa vseen zdi velik.....upam, da se bojo uni k bojo sli mel fajn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.