Pika Pikica 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ja, no, halooooooo, kaj ma on take za sprašvat. Kr neki, vsi neki spat šli... A čm še jst? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Pa poglej kdo te je to vprašal, madona!! A te moja ikona moti? x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Verjetno je že na pol spala... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d025.gif Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Majke mi, da sm Namaarja vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Misl si. Strahopetcev ne iščem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Eno je skrivnosten bit, eno je pa kurt, pa se pol non-stop izmikat. Aja, pa s tem ne mislm, da si me kdaj kuru. Sej si vredi poba, no. Tist gor je blo na splošno mišljeno, pa mal pa tud zravn spadaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 No, kul, ne bom te več pol na požrtije z mano vabila, ti mi pa ne govort, da mi boš kakšnga kolega zrihtu, k te bom drgač res po nagi riti! Pol ti bo pa všeč in boš še hotu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 je to povabilo na zmenek? Definitivno. Na skrivnega. Pa FUUUUUUUUL bom skrivostna. Obljubim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Sej, Mysti, zdele me naskrivaj kur, ti ne smeš tega vedt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 tipično moško....kok takih pozanava? Oziroma, dejva rajš preštet take, k niso tipični, bo manj dela... .... sm že. Ugan številko. Majhen namig NI dvomestna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 nižje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 0 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a025.gif Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Sem prav čakala kakšen komentar. V mojem komentarju je tudi en Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Dobar dan. Jeti, kje maš slikco? Pondelk je...uf, še 15 dni, pol pa FREEDOM!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Jeti, dobro si preberi svoj podpis natisni si ga, mogoče v mojem blogcu tam ob strani prebereš tiho molitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Domišljija dela, Jeti, sam, opazla sem, da ni nobenga kosmatina, k bi brejkdensal, pa sm vprašala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 vem. sej to je molitev k SEBIsem s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 vem. sej to je molitev k SEBIsem s teboj Prebral tudi jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 me veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 hej ... pa to sem vendar JAZ... sedaj v tem trenutku Ksenia brez zamere prosim ... molim samo še k SEBI Jeti Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 hej ... pa to sem vendar JAZ... sedaj v tem trenutku Ksenia brez zamere prosim ... molim samo še k SEBI Saj k drugemu tudi ni treba... Vse kar abiš, vse kar obstaja, vse je v tebi... http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/rainbow1.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 in ob tebi smo prijatelji, sicer v ozadju, ampak kot angeli, pripravljeni, da smo zate tu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 al ste zafilozofiral *********** caw banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Men pa mal razpoloženje niha. En trenutek sm čist ok , drug pa kr neki . Sej, tipično dvojčevsko, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 al ste zafilozofiral *********** caw banda specialci po enem tednu sem v službi... v desetih minutah pred odhodom izvedela tri šokantni novici, st. mama v bolnici, mami so napotil v bolnico, pa je odklonila, ja za psiho ob raku je res najboljše te zapret, tamala se še ni sestavla... pa ne morem nič, samo opazujem lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Men pa mal razpoloženje niha. En trenutek sm čist ok , drug pa kr neki . Sej, tipično dvojčevsko, ne? Ja... http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.