alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 dvojčki pa nismo muhasti.... ...no al pa smo Čist tipično dvojčevsko... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a065.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Sesuta, u nulo. Bla 2 uri na fitnesu, lačna, k volk. Hrenovke jem. Prej nism mela cajta, pol morm pa zdej. Kva je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Jst migam že od 7h, zgledam pa kt upokojenc, k me vsak klinčev sklep boli. Au. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Dej, Namaar, da te nom po pesi. Itak sm se raztegnla, sam, glede na to, da skor pol leta nism mignla, mi tud strečing ne pomaga, če sm v nedelo v hrib lazla, včer pa 2 uri telovadla. Mulc frdaman. Mislm, ta današnja mladina, sam za pobit je. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Men pa mal razpoloženje niha. En trenutek sm čist ok , drug pa kr neki . Sej, tipično dvojčevsko, ne? a dej, a teb tut pol smo pa čist tapravi dvojčki ... v desetih minutah pred odhodom izvedela tri šokantni novici, ..sej bo vse ql pa še stara si sej veš, kwa prawjo: stara koka, dobra supa *******caw banda. neky me oči pečejo...zihr od čarunalnika Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Vidim da so danes tu not sami starci... http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a050.gif Da vam mal pomladim povprečje... Dobro jutro čveke, pa še vam eno slikco da vam polepša dan... http://www4.slikomat.com/07/1016/7ei-Image1.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Alef, jst sm že včeri šipe praskala. Bedno. Namaar, še prosu me boš, nej ti dam. Hej, Cookie. Mater....dogaja, na polno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Alef, jst sm že včeri šipe praskala. Bedno. Namaar, še prosu me boš, nej ti dam. Hej, Cookie. Mater....dogaja, na polno... Saj je bil moj avto tud včeraj cel v ledu... Samo praskat ni bilo treba, ker ne hodim zjutraj na šiht ta teden... Sem samo počakal da ga je sonce odtajalo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mona dedja. Kakšna mona... Samo dvojček je... Saj je že to dost hudo... :wOOt: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Joj, že navsezgodi perverzije klele po netu. Kako nej človk normalno dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Joj, že navsezgodi perverzije klele po netu. Kako nej človk normalno dela. Pa nikar ne delaj... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Pa nikar ne delaj... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c030.gifTi bom dala od šefa mail, pa se ti zmen z njim. kje, kje? Ma, kamrkoli pogledaš. Mal mi je bedno...tkole kdo umre, pa gre svet kr dalje...sej, itak je tko prov, ne, samo...žalostno je, na en način. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 kje, kje? Ma saj ni nič, samo Pika ima privide... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Jst sm tudi dns šipe praskala. Z rokavicami na rokah in v balerinkah obuta. :vragec: Fajn kombinacija, ane? mmmm, sexi men ni pa treba nič praskat nimam avta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Pika ma dons itak več sindromov pozne starosti:vse kosti, sklepi in mišice me bolijo, pozabljam besedein še privide mam. Bejžmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Sori, no, sej veš, da to ni nate letel. Pa sej dejansko tko je...zanje je to značilno. Te bom na fiš end čips pelala, da se odkupim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ..a j kej cudnga des vsa zategnjena... nbene rekreacije ne furas... vcas sm te vsaj na smarno zvleku... pol s pa se mene pojedla... P.S.: Zgornje sporocilo je bilo kanalizirano prek mravljinca Ferdy-ja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 2x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 mrha frdamana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 xsmx *******Tukaj ste itak sami ubrisanci ... dejte mi povedat kaj so dark roomi v diskotekah? ..to so ti taki jebodromcki... na skritih placih... kjer je zelo malo svetlobe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ... dejte mi povedat kaj so dark roomi v diskotekah? no, vidiš, a ti nisem rekla, da premal žuraš. skrajni čas je, da začneš in spoznaš vse kar paše zraven Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 xsmx *******Tukaj ste itak sami ubrisanci ... dejte mi povedat kaj so dark roomi v diskotekah? ...sam jih v Slo ne boš glih velik našla (če sploh). Bolj Berlin pa tam gor.. So ubrisani na take perverzije Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hja no. Baje sem prestara. Mi je nekdo rekel. hm, kdo :!!: ? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hehe ... sej glih ne vem kakšne želje po tem, da bi jih našla tud nimam. Samo evo, res nisem vedela kaj je to. Fak, nerazgledana. O, ti lažnivka jedna!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.