Samson23 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 O, ti lažnivka jedna!!! ..kaj, sej je nerazgledana, ce tega ni veda dddddddd... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Pika ma dons itak več sindromov pozne starosti:vse kosti, sklepi in mišice me bolijo, pozabljam besedein še privide mam. Bejžmo... No ja... To ni ravno sindrom pozne starosti... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Lahko se pojavi v kateremkoli starostnem obdobju, pod določenimi pogoji... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g060.gif Sori, no, sej veš, da to ni nate letel. Pa sej dejansko tko je...zanje je to značilno. Te bom na fiš end čips pelala, da se odkupim. Da te ne bo še kaj bolel, razen kosti pa sklepov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 No, da napišem kaj sem vse jaz danes:1. Angležinja2. pofukljiva3. koza prtisnjena4. ubrisanaŠE KDO KAJ????? Mona notranjska... xsmx *******Tukaj ste itak sami ubrisanci ... dejte mi povedat kaj so dark roomi v diskotekah? Kdo je ubrisan? gobec? Al pa ušesa... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Grem spat, dosti vas imam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jutro. Mela bedne sanje, kr o eni nesreči na ac, pa ful avtov je v reko padlo. :xx!: No, ja, rečmo, da nimam preroških sanj, ampak da je blo tole posledica od včerajšnje nesreče Tošeta. Še vedno me vse boli in dons nej bi šla spet na fitnes...I don't think so. Mislm, šal bom, sam bom sam kak kolo gonla al pa kej, ker je prekmal. Čist vse razboleno. No, nej se vam lep dan nardi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 dobro jutro, banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 O, piškotk...da te nom pojedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Še vedno me vse boli in dons nej bi šla spet na fitnes...I don't think so. No, nej se vam lep dan nardi. http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif Ja, ja... Tako to pride z leti... Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a075.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 O, piškotk...da te nom pojedla. jst bi tud cookije jst sm že zjutri tri požrla - kao zajtrk in to Sm kupla v šišenskem Hofru Speculase z belimi mandlji in sm mogla probat njamsi so bli dobri...rit pa raste :xx!: aja, če koga zanima; v šišenskem Mečkatorju majo do konca tega tedna MaxFactor vizažistke, k vas naličijo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jutro Alef, Mysti. Ja, staramo se. Sm se kr zmenila, da gremo na doooooooolg sprehod, pa v petek spet migat. Lačna sm. Ma nemoj. Ah, ja, sej bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jutro Alef, Mysti. Ja, staramo se. Sm se kr zmenila, da gremo na doooooooolg sprehod, pa v petek spet migat. Lačna sm. Ma nemoj. Ah, ja, sej bo. no, pol pa prid v trbovlje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ti ga pa tud pihneš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ti ga pa tud pihneš. ej...kaj praviš na to...da bi ga ti pa jaz...eno skup pihnila...pa kaj bo...bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ooooooooo, Makec. Glede na to, kolk časa te ni blo, pa da smo te vsi pogrešal, nej ti bo. Kak si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Zgleda, da se je nekam potuhnil Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 jp...ponavadi vedno glavo tja tišim...ko mi ne bi bilo treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ja, vas več takih poznam. Jebi ga, taki ste desci....za bejbe pa najbolj, da to čim prej sprejmemo. Nimamo kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 wuf wuf...make me wild...bejb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Down boy! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 iiiiiiiiiiiick...be gentle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 To sm pa zmer. Nej te verbalna grobost ne zavede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 ošter jeziček...zna abnormalno vzburit...in razburit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Predvsem razburit, bi rekla. Pa lohk bi za rojstn dan kako trotico prnesu. Tko pa nč. Glumimo gljivu, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 si se zbudil iz zimskega spanja, Namaar? kostanji so že mimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 jaaaa. kaj pa zdaj? kaj boš jedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.