Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Namaar, kostanj boš lahko jedu na stojnicah.....še je cajt, don't worry. Jst grem pa počas u mižule, baje je cajt. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 zdj bom pa želod jedu...popečen želod.. :xx!: pa ja, nisi tak tepec, da bi hrastu kradel plodove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 seveda sm tak tepec... če pa želodov ne bo,bom pa hraste začel žret potem pa ... hm ... veliko poguma in PREVSEM MOČI za takšne podvige kot je podiranje hrastov. pa dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 hrast je kar pri miru. mogoče bi edino, če bi te videl ,v navalu adrenalina izpulil svoje močne korenine in zbežal pred tabo pobesnelim in lačnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 se je že dogajal.... ampak sm ga še vedno ujel, ker nima kondicije in nato veselo zasadil zobe vanj... mmmmmm grem jst kr spat... da ne bom res kj lesenga začel jest, ker sm lačn nočko*jp, to pa res, on nič ne trenira, pa nima kondicije. nočko. aja, pazi, da ne boš med spanjem kakšnega stola ali mize poglodal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 soonce pa še toplo je... ven bo treba kaj je pa kj s kostanjem? ga že kdo nabira? Pa kje si ti? x:Dx Sem že mislil da te je Edo ugriznil in si postal Spiderman... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 ...morgen mofos Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 jaz še ne spim. naspidirana pa nisem. si že podrl kakšen hrast? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 en mesec??? boš zdržal? ojojoj. prideš k meni na šampanjec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 mene sprašuješ? like a care about wine and stuff. eh, kolegi so kolegi .... jaz sem pa extra. ne boš pil čaja z mano. evo ti kozarček šampanjca. kar na eks, pa še enega, pa še enega, da bom lahko ... saj veš ... mela bič v roki. http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 njami čakaj, da pride Luna v Dvojčka. zdaj sem še tiha. ko pride "moja Luna", pa se mi jezik razplete. verjetno se veseliš snegeca, a? kar veseli se. še namesto mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Jutroooo. Novim zmagam na proti. A s kej moja blondinka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Blond sem. To ni nujno slaba lastnost... x:Dx Lahko tudi prav pride če jo znaš izkoristit... Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 jutro dons bo pa sonce, vsaj zgleda tko... spet bom moral travo pokosit Tebi pa očitno koledar zaostaja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e030.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Blond sem. To je na un vic o blondinkah letel, k s mi ga včer napisala, noooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne zaostaja mi koledar, trava mi raste!! Sredi oktobra? Počakaj do pomladi, ne bo nič daljša kod zdaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Iiiiiiiiiii ... ajm alajvvvvvvvvvvvvvvvv .... folk, ajm gud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Uf, kok kumi čakam. Sej vem, da skoz to govorim, sam RES KUMI ČAKAM!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Blond sem. Jst pa nč več Še sama seb ne vrjamem več Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Pozdravljeni! Imam eno vprašanje za vse dvojčice; kako so se obnesle vaše zveze z vodnarji? Izkušnje in nasveti bodo zelo dobrodošli, ker se zagrevam za eno Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Pozdravljeni! Imam eno vprašanje za vse dvojčice; kako so se obnesle vaše zveze z vodnarji? Izkušnje in nasveti bodo zelo dobrodošli, ker se zagrevam za eno Jaz lahko povem iz prve roke, ker sem celo imela fanta vodnarja in lahko z zagotovostjo rečem, da so vodnarji 100x boljši prijatelji kot partnerji. Tisti moj mi je živce požru s svojimi milijon dejavnostmi in triljon prijatli s katerimi je treba bit non stop v stikih :xx!: Je pa edini moj bivši s katerim sem še vedno v dobrih odnosih in ga imam rada. Tako, da odsvetujem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Nekoga sem nazjala ko psa. Mislm ... halo, a sem to jaz? x:Dx :palec: Včasih paše koga nazjat... Pozdravljeni! Imam eno vprašanje za vse dvojčice; kako so se obnesle vaše zveze z vodnarji? Izkušnje in nasveti bodo zelo dobrodošli, ker se zagrevam za eno Vprašaj Robido... Dobiš odgovor iz prve roke... x:Dx x^x Jaz lahko povem iz prve roke, ker sem celo imela fanta vodnarja in lahko z zagotovostjo rečem, da so vodnarji 100x boljši prijatelji kot partnerji. Tisti moj mi je živce požru s svojimi milijon dejavnostmi in triljon prijatli s katerimi je treba bit non stop v stikih :xx!: Je pa edini moj bivši s katerim sem še vedno v dobrih odnosih in ga imam rada. Tako, da odsvetujem http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif O, glej jo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 z vodnarji in kozorogi - :xx!: kt prjatli= ful fajn čeprow, kva izbiraš po horoskopu, kle, al sta si všeč, al pa ne sploh pa, a ne objokuješ ti še ene svoje bivše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 z vodnarji in kozorogi - :xx!: kt prjatli= ful fajn http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d100.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 jaz še ne bi šla domov http://www.lunin.net/forum/uploads/av-6651.gif Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.