Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Dvojček pa vodnar no go....3 slabe izkušnje, sicer smao ena od tega bl resna. Kot frendi, pa za debate pa kul. O, lej, k ena čedna dečva luščke tala. Najs. Končno doma, mastim se s pico in sm zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Dvojček pa vodnar no go....3 slabe izkušnje, sicer smao ena od tega bl resna. Kot frendi, pa za debate pa kul. Sami škart dvojčki... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g070.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Kar je res, je res. Ena izjema še NE potrjuje pravila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Dobro jutro. Dons bo pa prov en fejst dan. Yeah. Grem pod tuš na brzino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Kar je res, je res. Ena izjema še NE potrjuje pravila. No ja...http://smileys.on-my-web.com/repository/Confused/3d-funny-eyes.gifSaj sem jaz tudi en škart vodnar...http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-003.gif Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Kva je, ta stara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 moški... sem že slišala take tekmovalne podvige. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Ma, pust jim to veselje. Sej morjo neki met, glede na to, kake fukare smo. Vsak dan NAJMANJ en pade... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Jst sm bla še na sprehodu vmes. Pa sta še tm dva padla. Uf...kvota za cel tedn izpolnjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 A je to en težk dew bit ženska. Mislm, da bi že sam za to mogle dobit plačo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 A pol si jo pa nabrisu? Ja, sej nism nesramna, al pa kej. Sam, smo včer zvedl, da itak sam še noge narazn vse po vrst dajemo, tko da, če ti ni dala, je dec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 ne nism je nabrisu... jst sm romantik tko da jo bom nabrisu dons ne sj ne... dons ne gre nč ven, ampak jst grem pa še vsen mal pogledat... na hitr, eno pijačko Tolk o tem, da CEL MESC ne greš vn...a so te v šoli mal narobe naučil, kok 1 mesc traja? 30 DNI, ne minut! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mulc neresn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 V bistvu so izumrl, sam še kvazi romantiki so, wanna be, po tvoje, da boš ŠTEKU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mhm. Sej ti verjameva. Jst clo tok, da grem kr spat od presunjenosti. Pa če se ti bo ponoč kej kolcal, FUL nate mislm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Jst sm v bistvu že mokra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 se mi je zdel laufam... se tipkamo čez urco, če boste še gor fotko? jst nimam nobene pametne... samo eno imam, ko so me pod tušom slikal, ampak tist vaju vrjetn ne zanima...Mene ne bo, ker sem upokojenka, zafrustrirana fukara in grem spat. Fotke pa boh ne dej dajat gor, ko sva obe na forumu, ker se bova do mrtvega zlasali in pretepli s slamicami (to je nova borila veščina, je Valkira mela dons predstavitev ) . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 ok, sem prišla do romantike... zdej mi je pa slabo... lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Premalo čokolade. PS: tudi overdoziranje s coldrexom pomaga. (1st hand experience) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ne, da si še bl zmešan, kt ponavad. Kuham neki čudnga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ne, truplo se še cmari...čakam, da ga mal uni črvi napadejo, da bo še več mesa. Še 8, 5 dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 A da rataš dobre volje? Ma niti ne dobre volje, ampak tako, malo vseeno ti je za vse. Pa fajn te zbudi. Sem na sveže umita v sveže preoblečeni postelji. Do polnoči več nič ne bo čisto. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 A se mislš posrat v njej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 faušija ubija Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 No, ja, še namest mene 1x zastoki. Me prov zanima, kter je na vrsti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.