girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Same old, same old ... Baba radovedna. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Klinc, ta podatek mi spet da dve asociaciji. Vrtiljak al Sacherca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Voda ma še zmer zanič okus. :xx!: Una prasica se pa že gon, k nč ne odpiše. Mamicu ji. Mysti, si čula, indijska kuhna nama ne gine tm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Sem prebrala ja. U girly, kako to da včer nisi prišla? Tebe se je ustrašla. Sej veš, kako nesamozavestno bitje je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 No, zdaj pa me ne bo en cajt. Potem pa se mi menda tudi ne bo dalo nazaj. Lahko noč vsem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Mysti, ti dam zdej od girly številko, pa se zmenva, da jo izmenično kličeva. Nema uživanja! Safr in askeza! To je zdej moj nov moto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Jaz nič seksa, ti nič seksa, nihče nič seksa. x:o)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Evo me nazaj, me je kar zbudilo, ko sem vrata odprla. Mater je mraz zunaj, a je za jutri sneg napovedan??? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 U girly, kako to da včer nisi prišla? So se mi neki obiski napovedali in je bilo treba plac vsaj za silo spucat, pa še nekaj vmes pojest, pa še v trgovino it, pa v knjižnico. Ko so prišli, sem še v kuhinji glih elemente brisala. Danes je seveda že vse po starem razmetano. S posteljo vred. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Zjutraj min -2, popoldan max 6 stopinj. Zdej pa spat, babe pokvarjene. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Uh, komaj čakam na dopust. V 19 do 20 stopinj grem. Vajina izbira glede temperature pa ni glih ne vem kako posrečena. Jaz sem lani taki cajt tam v plašču, rokavicah in šalu okoli hodila., čeprav je sonce sijalo z vso silo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Barcelono Čez 4 dni Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ja, že komaj čakam. So še menda tam kaki trije lokali, v katerih še nisem bila. Kdaj pa vidve gresta? A že ta teden? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ma mraz je za crknit. Bo jutri že v plaščku treba v službo. Zdaj pa spat, da ne bo zjutraj prehudo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 premal je mraz, premal... naj bo -25, to bo veselje jst moram tud počas spat... A si ti pingvin? Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 ...sploh pa, a ne objokuješ ti še ene svoje bivše Še vedno mi je žal za zvezo, ampak objokovat sm pa nehal.... ker to še vedno težko dojamem, kakšen razplet dogodkov se je zvrstil v neslednjih nekaj dnevih Bom z veseljem povedal kaj več, ampak kdaj drugič. Misli se morajo malo umirit in stvari postavit na svoje mesto, da ne bom preveč zaletav *** človek obrača, bog obrne *** to je vse kar lahk rečem. Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Joj, ta girloslava, sam sitnar skoz. Kak datum sva zbrale, pa kako greva, mater, da te vse vesele mine. Greva pa že čez 8 dni! Zdele bo šlo tko hitr, da si bom še noge pozabla pobrit. Uf...še denarčka morm it zamenjat. Škoda, k uni klinci nimajo evrov... Spet to jebeno preračunavanje. No, bo že. Sej nam je mutimatika zmeri dobr šla. Jutro, seronje. Ajde, vstat! Jst sm že skor 3 ure pokonc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Ker te mamo eni radi, pa te peljemo v London, na angleške kurbe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Joj, ta girloslava, sam sitnar skoz. Kak datum sva zbrale, pa kako greva, mater, da te vse vesele mine. Greva pa že čez 8 dni! Zdele bo šlo tko hitr, da si bom še noge pozabla pobrit. Uf...še denarčka morm it zamenjat. Škoda, k uni klinci nimajo evrov... Spet to jebeno preračunavanje. No, bo že. Sej nam je mutimatika zmeri dobr šla. Jutro, seronje. Ajde, vstat! Jst sm že skor 3 ure pokonc. Ne teži. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Ne teži. A zdej s' pa zaspana, a? Sej, k ga serješ ponoč. Pa še zdej ne vem, kter je bil...vrtiljak al Sacher? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 dans nism kej prewč za izobraževanje, me neky po grlu praska, jebemo pa glih zdej al kwa, zdele pa res nimam ama čist nič cajta Pika, a pol s tok kosmata, kt jst Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Pika, a pol s tok kosmata, kt jst Ja, če nisi kak big foot, pol sm. Drgač pa ne, k nimam s tem problemov. Jutro, banda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Pika, a pol s tok kosmata, kt jst Ja, če nisi kak big foot, pol sm. Potem pa vama ne priporočam hodit v naš konec... Da vaju kdo z medvedom ne zamenja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e030.gif Dobro jutro čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 toj blo retorično vprašanje madona, me zgaga peče za popizdit, pa me še zdej grlo boli, še od včeri, pa še zgaga me peče, jst nej pa razmišljam o kocinah k sploh niso važne (še) pa še menstro sm fasala, tko da nau nič z depilacijo. Zdele čakam sam še na migreno, pol bom pa kompletna :xx!: aja, dobro jutro, banda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.