Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
Ste, ste, sam jaz nisem mela nikoli sreče v ljubezni z Dvojčki. Natančneje, moje želje nikoli niso bile uslišane, ker sem za Dvojčke preveč nezanimiva. Itak znate samo lapat. :vragec: x:Dx x;)x
Deli na socialnih omrežjih

...je pa vsaj zrno resnice v tem kar je macona povedala... zame so najvecja muka na svetu dolgocani ljudje... ali pa taki, ki ti ze na zacetku vse povejo... za dvojcka je zanimivo samo dokler se spoznava... ce se hitro spozna ali pa, se hujse, ce ni nicesar za spoznati.... potem res zlo hitro odpeketamo... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: x:Dx jst mam pa luno v strelcu, a je to pol krivo za moje ful nasprotovanje poroki x:Dx mislim tud js se za živga boga neb šla ženit........me kr zmrazi če sam pomislim xrolleyesx

...je pa vsaj zrno resnice v tem kar je macona povedala... zame so najvecja muka na svetu dolgocani ljudje... ali pa taki, ki ti ze na zacetku vse povejo... za dvojcka je zanimivo samo dokler se spoznava... ce se hitro spozna ali pa, se hujse, ce ni nicesar za spoznati.... potem res zlo hitro odpeketamo... :sori:

:palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx

drži kot pribito x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest mačona
če maš Sonce v Dvojčku in Luno v Strelcu, je možno, da sta v opoziciji, kar pomeni, da pač odnos med moškim in žensko nezavedno občutiš kot konflikten, težko, da se razvijaš hkrati na družinskem in družbenem področju. pa tudi muhasta si, če maš tale aspekt, kar pa ni rečeno; odvisno kakšen je kot med tvojim Soncem in Luno. to pa ne vem, bi morala videti celo karto.

če maš Sonce v Dvojčku in Luno v Strelcu, je možno, da sta v opoziciji, kar pomeni, da pač odnos med moškim in žensko nezavedno občutiš kot konflikten, težko, da se razvijaš hkrati na družinskem in družbenem področju. pa tudi muhasta si, če maš tale aspekt, kar pa ni rečeno; odvisno kakšen je kot med tvojim Soncem in Luno. to pa ne vem, bi morala videti celo karto.

x:Dx jp......opozicija :vio:

sam muhasta pa definitivno nism :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

..zdaj je pa ze v letih, ko se je menda naucila zivet s to opozicijo... sej opozicije se da fino postelat... s cajtom... neki tezje kvadrate... inkonjunkcije pa da se jebes ne... :xx!: :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...jaz pa med uranom in venero(svoboda Vs. ljubav)... pa se eno med merkurjem in neptunom (ni samo uran na asc. kriv da kar neki bluzim... x:Dx )...

Frank Zappa

Guest mačona

x:Dx x:Dx aha, zato si še toliko bolj gajsten! ti hudič ti! :vragec: x:Dx x:px x;)x

ja, seveda sem se zmotla, nimam ink. med So in Ne, pač pa med Lu in Ne. :sori: a zato sem tok zmedena? :vio:

na čartu od astro.com mi piše, da mam bikvintil, na luninem netu pa, da inkonjunkcijo? pa menda to ni isto? :eek: pa med Plutonom in Kironom. :xx!: :xx!: :xx!:

x:Dx x:Dx aha, zato si še toliko bolj gajsten! ti hudič ti! :vragec: x:Dx x:px x;)x

ja, seveda sem se zmotla, nimam ink. med So in Ne, pač pa med Lu in Ne. :sori: a zato sem tok zmedena? :vio:

...ja(o zmedenosti)... lahk si sam vesela, da se ne drogiras... x:Dx x:Dx x;)x

...kaxna gajstnost??A zarad uran-venera aspekta???Hahaha... mi ze uran na asc. da totalno cudn videz... kle ne bi pomagal cist nic... edin ce bi mel venero v konj. z uranom na asc.... pol bi pa mogoce lahko dobr zgledu...

Frank Zappa

Guest mačona

ne, mislila sem na tisto med Mer in Nep! zgledaš dobro, ne bluzi! x:px x:Xx

droge - no way, alko tud ne. mi seka v druge smeri. sposobna sem jokati 7 ur brez prestanka (to je moj rekord), ful nepovezano govorim in razmišljam - sam to bi pa glih med NE in Mer moglo bit, pa ni - pa vseeno, itak mam retro Merkur. x:Dx

ne, mislila sem na tisto med Mer in Nep! zgledaš dobro, ne bluzi! x:px x:Xx

droge - no way, alko tud ne. mi seka v druge smeri. sposobna sem jokati 7 ur brez prestanka (to je moj rekord), ful nepovezano govorim in razmišljam - sam to bi pa glih med NE in Mer moglo bit, pa ni - pa vseeno, itak mam retro Merkur. x:Dx

...sej merkur-neptun aspekti kaj dosti ne vplivajo na videz(oz. v mojem primeru bi, glede na to, da je merkur vladar tko mojga sonca kokr tut lune, ampak samo v primeru da merkur ne bi mel kaj dosti aspektov z ostalimi planeti... pr men je pa skor z vsemi v aspektih... merkur trigon uran/asc., merkur sextil saturn, merkur sextil mars, merkur kvadrat pluton, merkur polsextil(exakten) venera, merkur v vzajemni recepciji z luno, preko tega se v konj. z jupitrom...)...

ti mene se nisi videla, a ne(o gajstnosti)... drgac bi drugac govorila... x8Dx

Frank Zappa

..dejmo nasi, dejmo!!!!!...lenuhi!!!Sco nas vodijo za vec kokr 100 strani!!! :vragec: :vragec: :vragec: ...kje maste dostojanstvo??? :o|o: :o|o:

Frank Zappa

a Dvojčki mate dostojanstvo? :eek:

... to je pa insiderska informacija... te moramo iniciirati najprej... pol sele dobis navodila za zivljenje... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...