Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Hahaha Luno v Biku, ne pa Bika v Luni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 nea vidim rogof samo vime Ne morš jih vidt, k sm si jih čez rame vrgla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kak s(m)o dvojčki fajn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ste, ste, sam jaz nisem mela nikoli sreče v ljubezni z Dvojčki. Natančneje, moje želje nikoli niso bile uslišane, ker sem za Dvojčke preveč nezanimiva. Itak znate samo lapat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Eh, to pa ni res, da znamo sam lapat...res je, da velik lapamo, smo pa lohk manj hinavski od določenih znamenj. Pa to ni zdej na devičke letel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 itak, Device niso/nismo hinavci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...je pa vsaj zrno resnice v tem kar je macona povedala... zame so najvecja muka na svetu dolgocani ljudje... ali pa taki, ki ti ze na zacetku vse povejo... za dvojcka je zanimivo samo dokler se spoznava... ce se hitro spozna ali pa, se hujse, ce ni nicesar za spoznati.... potem res zlo hitro odpeketamo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 KRATKO+JEDRNATO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jst mam pa luno v strelcu, a je to pol krivo za moje ful nasprotovanje poroki mislim tud js se za živga boga neb šla ženit........me kr zmrazi če sam pomislim ...je pa vsaj zrno resnice v tem kar je macona povedala... zame so najvecja muka na svetu dolgocani ljudje... ali pa taki, ki ti ze na zacetku vse povejo... za dvojcka je zanimivo samo dokler se spoznava... ce se hitro spozna ali pa, se hujse, ce ni nicesar za spoznati.... potem res zlo hitro odpeketamo... drži kot pribito Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 če maš Sonce v Dvojčku in Luno v Strelcu, je možno, da sta v opoziciji, kar pomeni, da pač odnos med moškim in žensko nezavedno občutiš kot konflikten, težko, da se razvijaš hkrati na družinskem in družbenem področju. pa tudi muhasta si, če maš tale aspekt, kar pa ni rečeno; odvisno kakšen je kot med tvojim Soncem in Luno. to pa ne vem, bi morala videti celo karto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Hvala bogu, da mam asc, v dvojčku, da me reši pred scorpyjom kadar je zatežen.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 če maš Sonce v Dvojčku in Luno v Strelcu, je možno, da sta v opoziciji, kar pomeni, da pač odnos med moškim in žensko nezavedno občutiš kot konflikten, težko, da se razvijaš hkrati na družinskem in družbenem področju. pa tudi muhasta si, če maš tale aspekt, kar pa ni rečeno; odvisno kakšen je kot med tvojim Soncem in Luno. to pa ne vem, bi morala videti celo karto. jp......opozicija sam muhasta pa definitivno nism Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 aja, jaz sem si te pa predstavljala muhasto. ok, nisi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ..zdaj je pa ze v letih, ko se je menda naucila zivet s to opozicijo... sej opozicije se da fino postelat... s cajtom... neki tezje kvadrate... inkonjunkcije pa da se jebes ne... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 good to know tole o inkonjunkcijah. jo mam med Soncem in Neptunom (se mi zdi, mogoče se tudi motim, govorim na pamet). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...jaz pa med uranom in venero(svoboda Vs. ljubav)... pa se eno med merkurjem in neptunom (ni samo uran na asc. kriv da kar neki bluzim... )... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 aha, zato si še toliko bolj gajsten! ti hudič ti! ja, seveda sem se zmotla, nimam ink. med So in Ne, pač pa med Lu in Ne. a zato sem tok zmedena? na čartu od astro.com mi piše, da mam bikvintil, na luninem netu pa, da inkonjunkcijo? pa menda to ni isto? pa med Plutonom in Kironom. :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 aha, zato si še toliko bolj gajsten! ti hudič ti! ja, seveda sem se zmotla, nimam ink. med So in Ne, pač pa med Lu in Ne. a zato sem tok zmedena? ...ja(o zmedenosti)... lahk si sam vesela, da se ne drogiras... ...kaxna gajstnost??A zarad uran-venera aspekta???Hahaha... mi ze uran na asc. da totalno cudn videz... kle ne bi pomagal cist nic... edin ce bi mel venero v konj. z uranom na asc.... pol bi pa mogoce lahko dobr zgledu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ne, mislila sem na tisto med Mer in Nep! zgledaš dobro, ne bluzi! droge - no way, alko tud ne. mi seka v druge smeri. sposobna sem jokati 7 ur brez prestanka (to je moj rekord), ful nepovezano govorim in razmišljam - sam to bi pa glih med NE in Mer moglo bit, pa ni - pa vseeno, itak mam retro Merkur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ne, mislila sem na tisto med Mer in Nep! zgledaš dobro, ne bluzi! droge - no way, alko tud ne. mi seka v druge smeri. sposobna sem jokati 7 ur brez prestanka (to je moj rekord), ful nepovezano govorim in razmišljam - sam to bi pa glih med NE in Mer moglo bit, pa ni - pa vseeno, itak mam retro Merkur. ...sej merkur-neptun aspekti kaj dosti ne vplivajo na videz(oz. v mojem primeru bi, glede na to, da je merkur vladar tko mojga sonca kokr tut lune, ampak samo v primeru da merkur ne bi mel kaj dosti aspektov z ostalimi planeti... pr men je pa skor z vsemi v aspektih... merkur trigon uran/asc., merkur sextil saturn, merkur sextil mars, merkur kvadrat pluton, merkur polsextil(exakten) venera, merkur v vzajemni recepciji z luno, preko tega se v konj. z jupitrom...)... ti mene se nisi videla, a ne(o gajstnosti)... drgac bi drugac govorila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 bomo vidli, kaj bom govorila. drugič bodi zdrav, ko bo zbor Škorpijonskega legla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ..dejmo nasi, dejmo!!!!!...lenuhi!!!Sco nas vodijo za vec kokr 100 strani!!! ...kje maste dostojanstvo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 a Dvojčki mate dostojanstvo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 a Dvojčki mate dostojanstvo? ... to je pa insiderska informacija... te moramo iniciirati najprej... pol sele dobis navodila za zivljenje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 nobenih iniciacij, obredov! noben poskusni zovec nisem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.