lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 dan! a kdo ve, kje je naša mysti? ne me zdej skrbet! cookie, jaz sem pa mislila, da si noseča. zgaga pa včerejšnji post o vas treh, ki ste ok, čeprav je pisalo: me, myself and I, se mi je še zmerej zdelo, da si. no, zdej pa vidim, da nisi . da čim prej mine Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Hehe, Cookie, nč migrene čakat, kr odmisl jo. Mysti dela, lea. Je kr ok, no. Sej veš... Ampak jo bom k seb spravla nasledn tedn, k greva na angleže. nč bat. K nova bo. Lepo, da te kej med domačimi vidmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Mysti dela, lea. Je kr ok, no. Sej veš... Ampak jo bom k seb spravla nasledn tedn, k greva na angleže. nč bat. K nova bo. Lepo, da te kej med domačimi vidmo. a angleže, praviš . pa lih na noč čarovnic gresta, a ne? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ja morva nekak svoj praznik obeležit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ... svoj praznik ... ja, ja super! le glejta, da kej (kakšnega) dobrega sčarata! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 http://web.ripnet.com/~nimmos/images/under_the_kilt_3.jpg mogoče kakšna izgubljena Škota ja, ja super! le glejta, da kej (kakšnega) dobrega sčarata! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 mogoče kakšna izgubljena Škota jeti Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Jeti, dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 cookie, jaz sem pa mislila, da si noseča. zgaga pa včerejšnji post o vas treh, ki ste ok, čeprav je pisalo: me, myself and I, se mi je še zmerej zdelo, da si. no, zdej pa vidim, da nisi . da čim prej mine nope; včas mi folk prav, da delujem večosebnostno, sploh k ne uporabljam dvojine, pa ženskih zaimkov: smo zmer MI, smo ŠLI ..tut če sta sam 2 bejbi...pol se pa hecam, da smo šli me, myself and I. Sej, eni štekajo, eni pa mal kasneje. Z unimi, k pa sploh ne štekajo, mam pa čimmanj posla no zgaga še zmer zgago dela požrla sm dva Ranitala, nevem kok šalc metinga čaja, zdele pa še mal kuhane polente tuky v službi, sam hudiči kuharski čist prewč soli not nasujejo. Komi čakam pop, da letim v lekarno po Rupurut, k stane tolk, k da je iz suhega zlata Nimam brinovih jagod, dab jih žvečla, nimam pelina niti smrdljičke, dab skuhala čaj iz tega, in sm tko obsojena na kemijo tabletarsko. Sej bo boljše, če prej ne, zemlja vse ven potegne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Sej, eni štekajo, eni pa mal kasneje.jaz sem med tistimi, ki mal kasnej no zgaga še zmer zgago dela .ej, meni je pa med nosečnostjo fuul donat pomagal. sej ne, da si noseča, a ne, zdej že štekam, ampak zaradi kisline. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Uf....kok mam opravkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Uf....kok mam opravkov. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ok, k si lih ti. Delam do 4hslikat se mormzamenat kešsestrični, k študira v Londonu, nabavt tuno in cukrenaročit se za zobarjanaročit avtoja k mehanikupoklicat in zrihtat recept za tablete za migrenoklicat na banko, da mi neki razložijo o KLIK-uit v lekarno še po ene zadevedobit keš za faks in plačat položnco...aja, pa ob 6h mam pevskepol si morm pa še glavo umitnohte na nogah postrižt A maš dost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ok, k si lih ti. Delam do 4h......A maš dost? a sam to? pol pa res nimaš za jamrat! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Oba sta smotana 100 na uro. Zobarja sm že, mehanik se mi ne oglas, za klik morš pa prtiskat številke za določeno zadevo, kar ne morm s tega telefona, na gsmu mi bo pa baterija crknla. Mamicu jim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Oba sta smotana 100 na uro. no, vidiš, saj si pol stvari že opravla, skor Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 le zvež kakega mladca in ga našeškaj A se javiš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 jaz verjamem, ker sem jo enkrat doživela. pa res je bla. ostale so ble pa slepe, čeglih na prvi pogled. glih zato, ker na prvi pogled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 bila, ker je je že konec ... zgodila pa, ker mi je bilo vseeno. veš kok let nazaj že, takrat si bil ti še v plenicah. ja, obstaja no, daj pokliči tisto punco, ki si jo zadnjič zvabil v lokal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 no ja, dlje boš čakal, bolj bo izgubljala zanimanje zate. vsaj jaz bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Pika spet sm zapravljala, majkemi, da mi gre slabo. :sori: Grem v DM in tam pustim 50 EUR od boga. Ma za ubit me je, pička. Sorry kletvicam, zdaj mi je to dovoljeno, upam.Če si zame kej kupla, pol je kul, če ne pa ne, mrha zapravljiva. Namaar, če mi gre pa kej na K.... je pa to, da me en nafehta za telefonsko, pol se pa dela, da mu je vseen in ne pokliče 1 tedn al pa še več. Mamicu vam fintersko. Dej nehite se že te igrce bolane it! NE pali, če nas ignorirate, beboti jedni! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 seveda se ampak teb pa neb pustu... ker ne vrjameš v love na prvi pogled jst vrjamem v pain na prvi pogled - glede na tvoj avatar, pa tko... no ja, dlje boš čakal, bolj bo izgubljala zanimanje zate. vsaj jaz bi.enako Namaar, če mi gre pa kej na K.... je pa to, da me en nafehta za telefonsko, pol se pa dela, da mu je vseen in ne pokliče 1 tedn al pa še več. Mamicu vam fintersko. Dej nehite se že te igrce bolane it! NE pali, če nas ignorirate, beboti jedni! :xx!:enako. Mi vse zanimanje dol pade, oz. enostavno me NE ZANIMA več ********sm fasal pol še migreno, pa kihat sm tut začela, pol sm pa lepo en praškec vzela, pa po ene še grem v lekarno, bom kt rožca ne resno, pomoje me neky voha Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ljubezen nam je vsem v pogubo. Tako je vedno začel predavanja en prfoks na faksu. Pa prav je imel. sploh ni res... sam vprašanje je kaj je ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 A zdej s' pa zaspana, a? Sej, k ga serješ ponoč. Pa še zdej ne vem, kter je bil...vrtiljak al Sacher? Slednji. Ja morva nekak svoj praznik obeležit. Če so se vama že metle potrle ... Bo avion moral zadostovat letos. Namaar, če mi gre pa kej na K.... je pa to, da me en nafehta za telefonsko, pol se pa dela, da mu je vseen in ne pokliče 1 tedn al pa še več. Mamicu vam fintersko. Dej nehite se že te igrce bolane it! NE pali, če nas ignorirate, beboti jedni! :xx!: Tu pa meni en apdejt očitno fali. Sicer sem pa danes dobila en mejl, kjer mi je bivši fuck buddy dojavil, da se seli v LJ. Zdaj pa že gužva ratuje ... Pika, a češ? Ampak je moška verzija mene, tako da razmisli ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Sicer sem pa danes dobila en mejl, kjer mi je bivši fuck buddy dojavil, da se seli v LJ. Zdaj pa že gužva ratuje ... Pika, a češ? Ampak je moška verzija mene, tako da razmisli ...Ne bi, hvala. Je bil že ta zadnji tvoja verzija. :xx!: In dva hkrati je blo tu mač prenašat. Tebe pa njega Jebemti, tale levji ego. Čez dva dni pa že pičiš, a ne, mala? Mater, ampak zihr ti nov tolk luštn, k nama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.