Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ne bi, hvala. Je bil že ta zadnji tvoja verzija. :xx!:

In dva hkrati je blo tu mač prenašat. Tebe pa njega :lol: x;)x

Jebemti, tale levji ego. :o|o:

Čez dva dni pa že pičiš, a ne, mala? Mater, ampak zihr ti nov tolk luštn, k nama. x:px

ej...a ne bi bil cajt...da bi si ti enega tipa zravn navlekla...ne pa skoz s totimi babami xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Itak pa, če poznaš kakega MOŠKEGA, mi kr javi. x:Dx

sem te vredi pikno...zgleda...da si se morala tak nizko spustit...saj si vidla..da mi nekaj bingla med nogami x:Dx lahko ti ga enkrat v največjem sijaju pokažem...seveda le na štiri oči x:Dx

x:px

če jo boš...a bom lahko fotkal...ne bom na netu objavljal...le za zasebno zbirko x:Dx

Sej prek neta ste vsi pogumni in se takoj okličete za prave moške. Ko je pa treba jajca v živo pokazat, se pa hit izkaže kdo je kaj...

Tak da... bomo še kr naprej fantaziral, da je v življenju vse lepo in prav. Presel se v Lj, pa se bomo kej zmenl. x;)x

Fotkale se bova pa same! :vragec: x:Dx

Ne bi, hvala. Je bil že ta zadnji tvoja verzija. :xx!:

In dva hkrati je blo tu mač prenašat. Tebe pa njega :lol: x;)x

Jebemti, tale levji ego. :o|o:

Čez dva dni pa že pičiš, a ne, mala? Mater, ampak zihr ti nov tolk luštn, k nama. x:px

Ne, ne, nisem mislila strukturno gledano. Prej karakterno. x:Dx Strukturno bi ti po moje bil celo všeč. Je pa res, da nima sramne glave. x:o)x

Ma ziher mi ne bo tako kot vama, priznam. Kvečjemu bolj. x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ne, ne, nisem mislila strukturno gledano. Prej karakterno. x:Dx Strukturno bi ti po moje bil celo všeč. Je pa res, da nima sramne glave. x:o)x

Ma ziher mi ne bo tako kot vama, priznam. Kvečjemu bolj. x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Sej jst tud nism strukturno misnla ... sploh pa, če ta pravga mislm, lohk kida s svojim ''tičem'' stran od mene. x:Dx

Sej jst tud nism strukturno misnla ... sploh pa, če ta pravga mislm, lohk kida s svojim ''tičem'' stran od mene. x:Dx

Uh, vidiš, na organ se pa sploh spomnila nisem. :inocent: Se mi zdi, da je bil neko čisto povprečje. Nič kaj pretresljivega torej. Mogoče je zdaj že kakšne pikice gor dobil ... x;)x x:Dx

Aha, makovka je pa bolj severina style ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, vidiš, na organ se pa sploh spomnila nisem. :inocent: Se mi zdi, da je bil neko čisto povprečje. Nič kaj pretresljivega torej. Mogoče je zdaj že kakšne pikice gor dobil ... x;)x x:Dx

Aha, makovka je pa bolj severina style ...

zate še vedno za odtenek...prestajliš...seveda se takoj strinjam...tudi s tvojim nasprotnim mnenjem x:Dx

zate še vedno za odtenek...prestajliš...seveda se takoj strinjam...tudi s tvojim nasprotnim mnenjem x:Dx

Res je. Imam raje tiste gladke, brez kakršnegakoli stila. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Vidim, da niste nič konstruktivnega skup spravli, medtem ko sem se tuširala in glavo prala. x:Ix

Mako, ne rabiš skoz tiča kazat, mam že shranjeno sliko. x:Dx

Ah, ja...jajca niso bla mišljena dobesedno. In to, da upaš tiča javno pokazat, še ne pomeni, da maš jajca v pravem pomenu besede. x;)x

Tko nekak. Lohk pa tud, da mi NIČ ne manjka. x:Dx x;)x

Sej mi res ne. Sčasoma se človk vsega hudga navad. x:o)x

saj veš...NIČ je VSE...kar ti manjka x:Dx no...drugač pa fajn...da ti nič ne manjka...in si tko lepo zadovoljna...ups....e...sem pozabil v zadnji besedi x:Dx

Guest Mačona
sem te vredi pikno...zgleda...da si se morala tak nizko spustit...saj si vidla..da mi nekaj bingla med nogami x:Dx lahko ti ga enkrat v največjem sijaju pokažem...seveda le na štiri oči x:Dx

:lol:

ja, res se je morala nizko spustit. x:Dx

Sej prek neta ste vsi pogumni in se takoj okličete za prave moške. Ko je pa treba jajca v živo pokazat, se pa hit izkaže kdo je kaj...

ja ja, ful obljubljajo, pol ko svoje dobijo in se pokažejo v pravi luči, se jim ne da niti s prstom več mignit. pa vsi bi same fuk frendice na poziv. :lol:

ej..bejbi...ni vse v dnaru...rajši pomisli kolko boljši filing bosta imeli...ko bom mel še jaz prste vmes x:Dx

daj ne kvari dekletom zabave. x:Dx zabava za dekleta je samo za dekleta in dedi nimate kaj zraven niti gledat, beboti jedni, ker ste samo v napoto.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...