mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne bi, hvala. Je bil že ta zadnji tvoja verzija. :xx!: In dva hkrati je blo tu mač prenašat. Tebe pa njega Jebemti, tale levji ego. Čez dva dni pa že pičiš, a ne, mala? Mater, ampak zihr ti nov tolk luštn, k nama. ej...a ne bi bil cajt...da bi si ti enega tipa zravn navlekla...ne pa skoz s totimi babami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ma, klinc, pa desc. Če so pa sami problemi z vami, no. Pr Mysti saj vem, da me nov hotla sam podret. Itak pa, če poznaš kakega MOŠKEGA, mi kr javi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Itak pa, če poznaš kakega MOŠKEGA, mi kr javi. sem te vredi pikno...zgleda...da si se morala tak nizko spustit...saj si vidla..da mi nekaj bingla med nogami lahko ti ga enkrat v največjem sijaju pokažem...seveda le na štiri oči če jo boš...a bom lahko fotkal...ne bom na netu objavljal...le za zasebno zbirko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Sej prek neta ste vsi pogumni in se takoj okličete za prave moške. Ko je pa treba jajca v živo pokazat, se pa hit izkaže kdo je kaj... Tak da... bomo še kr naprej fantaziral, da je v življenju vse lepo in prav. Presel se v Lj, pa se bomo kej zmenl. Fotkale se bova pa same! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne bi, hvala. Je bil že ta zadnji tvoja verzija. :xx!: In dva hkrati je blo tu mač prenašat. Tebe pa njega Jebemti, tale levji ego. Čez dva dni pa že pičiš, a ne, mala? Mater, ampak zihr ti nov tolk luštn, k nama. Ne, ne, nisem mislila strukturno gledano. Prej karakterno. Strukturno bi ti po moje bil celo všeč. Je pa res, da nima sramne glave. Ma ziher mi ne bo tako kot vama, priznam. Kvečjemu bolj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne, ne, nisem mislila strukturno gledano. Prej karakterno. Strukturno bi ti po moje bil celo všeč. Je pa res, da nima sramne glave. Ma ziher mi ne bo tako kot vama, priznam. Kvečjemu bolj. Sej jst tud nism strukturno misnla ... sploh pa, če ta pravga mislm, lohk kida s svojim ''tičem'' stran od mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Samo pazi, da ne boš kakšne nasty fotke brez mojega dovoljenja objavljala potem na forumu. K te nabijem k kanto. Uuuuuuuuu, kako me vzburjaš, ko si groba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 kolk plačaš? ej..bejbi...ni vse v dnaru...rajši pomisli kolko boljši filing bosta imeli...ko bom mel še jaz prste vmes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Sej prek neta ste vsi pogumni in se takoj okličete za prave moške. Ko je pa treba jajca v živo pokazat, se pa hit izkaže kdo je kaj...se mi zdi...da so tebe bolj lape Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 hm, vprašanje. ja...mojga užitka...po vsej verjetnosti o hudo sorry še kakšno vprašanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Sej jst tud nism strukturno misnla ... sploh pa, če ta pravga mislm, lohk kida s svojim ''tičem'' stran od mene. Uh, vidiš, na organ se pa sploh spomnila nisem. Se mi zdi, da je bil neko čisto povprečje. Nič kaj pretresljivega torej. Mogoče je zdaj že kakšne pikice gor dobil ... Aha, makovka je pa bolj severina style ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Uh, vidiš, na organ se pa sploh spomnila nisem. Se mi zdi, da je bil neko čisto povprečje. Nič kaj pretresljivega torej. Mogoče je zdaj že kakšne pikice gor dobil ... Aha, makovka je pa bolj severina style ...zate še vedno za odtenek...prestajliš...seveda se takoj strinjam...tudi s tvojim nasprotnim mnenjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 zate še vedno za odtenek...prestajliš...seveda se takoj strinjam...tudi s tvojim nasprotnim mnenjem Res je. Imam raje tiste gladke, brez kakršnegakoli stila. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Res je. Imam raje tiste gladke, brez kakršnegakoli stila. v pravi ženski...je vsak enako gladek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 v pravi ženski...je vsak enako gladek Res. Kljub temu ne maramo smetenja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Vidim, da niste nič konstruktivnega skup spravli, medtem ko sem se tuširala in glavo prala. Mako, ne rabiš skoz tiča kazat, mam že shranjeno sliko. Ah, ja...jajca niso bla mišljena dobesedno. In to, da upaš tiča javno pokazat, še ne pomeni, da maš jajca v pravem pomenu besede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 pol si pa smetarja najdi...ne pa moškega Mako, ne rabiš skoz tiča kazat, mam že shranjeno sliko. zihr na častnem mestu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ja, direkt za ozadje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ja, direkt za ozadje. da te vedno opominja...kaj ti manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Tko nekak. Lohk pa tud, da mi NIČ ne manjka. Sej mi res ne. Sčasoma se človk vsega hudga navad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Tko nekak. Lohk pa tud, da mi NIČ ne manjka. Sej mi res ne. Sčasoma se človk vsega hudga navad. saj veš...NIČ je VSE...kar ti manjka no...drugač pa fajn...da ti nič ne manjka...in si tko lepo zadovoljna...ups....e...sem pozabil v zadnji besedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ej, zadovoljim se lohk pa tud sama. Mi ni nikol težko, pa VEDNO na ta prave gumbe zaigram. Nočko, Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 grem s kurami spatnočko nočko...bejb....pa ene hude sanje Ej, zadovoljim se lohk pa tud sama. Mi ni nikol težko, pa VEDNO na ta prave gumbe zaigram. sam frulice...pa ne moreš zaigrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 nočko po tistem, kar sem vidla, bodo res hude pazi da te kaki dinozaver ne pohodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 sem te vredi pikno...zgleda...da si se morala tak nizko spustit...saj si vidla..da mi nekaj bingla med nogami lahko ti ga enkrat v največjem sijaju pokažem...seveda le na štiri oči ja, res se je morala nizko spustit. Sej prek neta ste vsi pogumni in se takoj okličete za prave moške. Ko je pa treba jajca v živo pokazat, se pa hit izkaže kdo je kaj...ja ja, ful obljubljajo, pol ko svoje dobijo in se pokažejo v pravi luči, se jim ne da niti s prstom več mignit. pa vsi bi same fuk frendice na poziv. ej..bejbi...ni vse v dnaru...rajši pomisli kolko boljši filing bosta imeli...ko bom mel še jaz prste vmes daj ne kvari dekletom zabave. zabava za dekleta je samo za dekleta in dedi nimate kaj zraven niti gledat, beboti jedni, ker ste samo v napoto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.