mako106 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 En jutranji pozdravček v tole leglo, na žalost deževen ...daj nea mi jamraj...že na vse zgodaj mega dan je...prava bomba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 En jutranji pozdravček v tole leglo, na žalost deževen ... Pozdrav tudi tebi, NA SREČO deževen... Ne povem zakaj na srečo... Morgen čvekači... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 nea jamram, samo do kolen premočena sem prišla v službo. juhej S katerega konca, od zgoraj ali od spodaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Kup si škornje Zdej itak povsod prodajajo take fensi z vsemi živimi vzorci Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Dan. Pr ns pa ne ščije. Fajn sm. Še 6 dni. Kr čez vikend bom kufre spokala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 V Angliji skoz dežuje . . . . sam tok, da nauta sam jamrale pol kok je skoz scal in sta ble mokre do kolen Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 mona Stvar je v tem ali si bila brez škornjev ali brez marele... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 sej tam kar more bit dež - bolj ''reel feel'' Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 JSt sm se že itak gor zmenla, da bo lep vreme... Sicer pa, zarad mene lohk tud ošpičene prekle dol padajo, pa mi ne morjo pokvart dejstva, da sm v Londonu. Jutro Jeti, Alef, Nordika, Mysti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 JSt sm se že itak gor zmenla, da bo lep vreme... Sicer pa, zarad mene lohk tud ošpičene prekle dol padajo, pa mi ne morjo pokvart dejstva, da sm v Londonu. Jutro Jeti, Alef, Nordika, Mysti... Če bodo po glavi bo v redu... Samo da ti kakšna na nogo ne pade... Potem boš težko okol hodila... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 V Angliji skoz dežuje . . . . sam tok, da nauta sam jamrale pol kok je skoz scal in sta ble mokre do kolen am, pa niti ne drži toliko. jaz bla septembra v londonu, krasno vreme blo, sonček ko pridem pa nazaj domov, pa poplave tuki kakorkoli že, lepo vreme vama želim. glavno, da bosta uživali Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Alef. Druidka, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Tej se čist meša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 bul šit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 sem te vredi pikno...zgleda...da si se morala tak nizko spustit...saj si vidla..da mi nekaj bingla med nogami lahko ti ga enkrat v največjem sijaju pokažem...seveda le na štiri oči če jo boš...a bom lahko fotkal...ne bom na netu objavljal...le za zasebno zbirko evo, sam en dan me ni, pa se že kurbarije kle gor objavljajo jst sm pa lih v razpoloženju, da bi nekoga grel... očitno bom sam sebe dragec, mene že vročina kuha, tko da...jst odpadem I already see the L. xsmx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ajd, gobezdala, imejte se fajn, pa ne preveč strani vmes naštepat, ker se mi ne bo dalo brat. Pa naj samo spomnim na čokoladni mafin. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 shot in the headrope around my neck ...ej, jst bom postala novodobna pesnica wannabe, to bo folk bral, ko bo razmišljal o samomoru, potem se bo šel pa direkt počit od vsega crapa, kr bo prebral ... đizs faking krajst, i'm off Ja pa kaj še... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Raje ga ruknem en 0,5 ali pa dva ali pa ... Pa grem počit koga drugega... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g080.gif Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 dobro jutro (kjee je soooncee??? ) Za oblaki kje če pa bit sej bo, sej bo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Pri nas pa je sonce iiiiiii :2src: ni fer kle v tej lukni ga po moje cel dan ne bo nič. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Po dolgem času en hello in bye bye. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 oOoOoOoOdmeEeEevaaaaaa tale praznina Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Jst k vidim L. vidim samo shopping Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 jebemuintasmotandež se strinjam Grumpy-ja Cheer Up Repeat after me : Life is goood - ponovi vsak dan vsaj 20x in počasi začneš verjet Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Doma sm, z vročino. To bo Pika vesela, ko bo tole vidla. valda bo vesela, ker ve, da boš čez vikend lepo počivala, da bosta lahko razturili london na tisto noč. razen, če sta imeli v mislih še ljubljano prej razturit, tako za generalko.ampak brez heca, ja, kaj pa ti je? čim čim prej se naspi in se odboli, ker, a veš, da si se sama zbolela. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Še prej pa danes laske barvam ...super, ker na vročo glavo barva drugače prime kot na žalostno. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.