lea 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 no, zdaj pa grem! naj ti rata točno tisti odtenek, pozdravi se, razturita ljubljano in sploh se imej/ta nad fajn! če se pa pred londonom nič ne beremo, pa želim sploh nad ultra dobre počitnice, angleže in .... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 hočeš rečt, da bi ti mene lohk grela dragec, pr men bi ti pregoru, tak da... Doma sm, z vročino. To bo Pika vesela, ko bo tole vidla. jebelacesta, a tole se sem širi takoj v pojstlo švicat btw, jst že mal okol skačem...morm psa vsake tolko ven peljat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 mmmmm kok je fajn dons. Sem se naspala, pa še vedno je bila ura šele 8, ko sem vstala. Dež mal gnoji, ker sem mislila it mal hodit, bomo pa samo mal na izi sprehod udarili - da mal cucke zmočmo Sicer pa moj soprog še spijo , jst grem paa še eno kavo spit, pa smučanje gledat. čao Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Dobro jutro dvojčki x:Xx očitno ne potrebujete veliko spanca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ti tud ne smem vprašat kaj si delala še pokonc ob tisti uri čakala, da sva šla na urgenco...nisem mogla ne ležat ne stat ne sedet NIČ...tulila sem kot ranjena zver :C: zdaj sem kr oki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Dobar dan. Pršla dam šele med 2. in 3. zjutri in spala do 11. Ful me glava boli!!! Ne migrensko, tko...pritisk. Pa NI maček, nism tud kaplje alkota spila. :xx!: Zdej grem pa k sestri, da nečakinjo polupčkam za cel tedn. Pa tablet morm še vzet. Lep dan vsem....uf, bo še dela...vse spokat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mater, pol pa RES nism vedla zase. A sm bla kej perverzna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Butara....nč, grem zdej...pejt pokat al pa kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Pika je pridna in dela zdele...sicer doma, ampak vseen dela. Kaj je, mali, a ti je dolgčas? A si že poklicu uno bejbo al te bom mogla u rt prit sunt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Evo, tipišno dedje...sam, da ma ''kiklo'', pa je dobr. Mulc frdaman. Iz hlač te bom stresla, pa po nagi riti! Garantiram obojestranski užitek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Sej te bom nežno, no. Jeeeeeee, nardila sm delo...wiiiiiiiiii. Še en dan, pol pa šibamo na lepš. A naju boš kej pogrešu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Ka pa vem...morm še vprašat, če mava kak pakt, da nič Slovenije cel tedn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mam kamero na fotiču. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 To si že enkrat daw. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Jst se tvoje. A se ti moje? Ful mi oči skp vleče, pa še kr ne grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Jst? Tečna? Nemogouče. Mau pa morm bit. K če ne bi pa res vsi name padal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 No, to ni čist res...(zato k nben ne ve, kje sm doma. )Sej sm ti že rekla, da si premlad...Nehi se k okol mene, k radovedna mačka okol vrele kaše sukat, k se boš opeku. U, mater, mi seka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 :lol: Ja, evo, prov maš. Razkrinku si me. Bemu boga, kaj nej pa zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Evo, grem se umit, pol pa spat, v sanjah bom pa pod tvojim oknom kamenčke v šipo metala... Glej, da me novš predolg na mrazu pustil stat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Jutro. Mysti. Dons te pokličem, k boš pokonc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 thanx Jutro. oooo punchki Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 O, lej ga, ta glavnga ircarja, k se je vrnu s štrajka. Punčki jutr zapuščata Slovenijo. V kompleturazočarani nad Slovenceljni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 jaaaaooooo punchki... upam, da se motm, ampak k bosta ppshle nasaj rasocharane she nad usemi ostalmi, pa pogruntale, da pred sabo nimata kam spisdit... vaja kle chakam s ramo in objemchkom Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 :xx!: :xx!: tolažba pa takasej se mogoch motm noooooooooooooooooooooooooooo...pa fajn she roshco prshparam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Jankič. Kr tolaž se...u resnic pa trepetaš, da Angleži niso kej bl đentlmeni, k naju boš za forever zgubu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.