alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Morgen... Dve ta glavni čveki odsotni pa je tukaj že mrtvašnica... Bom začel tole zaračunavat... x:Dx Ena objava en pir... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 a ti je dolgčas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 a ti je dolgčas? Meni nikoli... Samo moram mal skrbeti za dvojčke da ne utonejo v pozabo dokler se Pika in Mysti ne vrneta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 bi bilo pa zanimivo, da mal tema zaspi da se mal spočije..no sva že dva ki ne poznata dolgočasja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Dolgčas je le stanje uma... In stvar razmišljanja... In pogleda na svet okoli tebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 kaj sem našla ... Morgen čveke, morgen alef... Dvojčkov tako ne bo tu not dokler se Pika ne vrne iz Londona... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Še sm tuki... ampak sm zbolu :xx!: :xx!: mater in ta trebuh A bi mal probal z onim od 22 gradov? Samo da te potem ne bo glava bolela... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Morgen... Kakšen mir tukaj... Edini dosegljivi dvojček je http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/a025.gif Samo luftar tu straši... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 jst tud še strašim tuki dons sm malenkost bolš...malenkost Če ti brinovec ni pomagal potem bo tole... http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 ricinus http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 samevam tuki notr... ubistvu....sam sebi sem najbolša družba Morgen... Obžalujem in se opravičujem ker sem te prikrajšal za mojo prisotnost... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/038.gif Razlago beri pri Vodnarjih, da ne bom dvakrat pisal... Morgen tudi ostalim... Aja, kdaj goflje prideta nazaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 pfff... kr naj ostaneta tam (ne smeš pokazat, da jih pogrešaš, ker znajo ženske to še kako dobr izkoristit ) To me sploh ne skrbi... Bi rad videl tistega ali tisto ki bi mene izkoristil(a) za karkoli... Jaz to zato da jima mal samozavest dvignem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 še mal, pa se bodo razpočle od samozavesti bogve kakšne bedarije počenjata v Londonu (in potem vidimo pri poročilih, da so dve pijane turistke iz Slovenije razbile pol voščenih lutk v Madame Tousaud ) Ali pa da so jih http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k045.gif zaradi kršenja javnega reda in miru in nespodobnega obnašanja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 caw banda mam neky gužva dans v službi in morm celo (nad)delat; tp, nič zajebavanja po netu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Smo doma, smo preživeli, si bo treba spočit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Fakin šit :xx!: , prehlajena sem , k nisem bla že, da ne pomnim kok časa. Danes zjutraj pa grlo boli pa smrkam.Nujno se moram pocajtat do sobote Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 sej bo, tut do sobote se boš za silo pocajtala, sam čist zdrava pa (še) ne boš To bo čez teden dni Girly, kje si bila zanimiva poza, tam na levu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 to si se zih od mene nalezel -direkt po netu - sm ti rekla prejšn teden, da je še vsak ob men pregoru, ti pa si mislu, da se jst sam hecam zdej pa maš, kar si iskal, to si dobil bacile namreč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ok, kdaj moji lubici prideta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 reku sm, da me mal prijetno žgečka... pregoru pa nism, še sploh pa nism še dobil tistga kar iščem... nism bacilov isku.. prawjo da...kdor išče, TIS-ti najde... ok, kdaj moji lubici prideta?kolkr sm lah zasledila njuno pojavljanje tuky na LNF, sta zginle enkat okol 28, 29. vsekakor pa za 1., vemo, da sta šli sam za en teden, torej bosta nazaj najkasneje za vikend, ampak zna bit, da še mal prej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 caw banda Kje sta Pika in Mysti Še urejujeta vtise Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 tut kle nobenga gobca... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 tut kle nobenga gobca... En gobec se javlja po dalši odsotnosti... Vidim da se je od turistk javla samo Mysti... Mogoče je pa Pika v http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k045.gif nekje v Londonu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 En gobec se javlja po dalši odsotnosti... Vidim da se je od turistk javla samo Mysti... Mogoče je pa Pika v http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k045.gif nekje v Londonu... Je šla nazaj, da prinese tisti mafin za mene, ki ga je kao pozabila na avionu. Upam, da bo jih tokrat nabavila dovolj, da bo vsaj eden preživel njeno požrešnost do konca poti ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Je šla nazaj, da prinese tisti mafin za mene, ki ga je kao pozabila na avionu. Upam, da bo jih tokrat nabavila dovolj, da bo vsaj eden preživel njeno požrešnost do konca poti ... Ni bilo nič kao. Verjamem... Je bilo verjetno nekaj takega http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.