Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

... sej to je prijetna iniciacija... iniciaciacija skozi penetracijo... x:px x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pa po možnosti še v usta :O: , da lahko sam vi Dvojčki čvekate, ostali pa moramo biti tiho! xrolleyesx x:Dx Bemu ste nesramni! x:px

... v usta je pol felacija... gospa kandidatka vidim, da ste prevec nerazgledana, da bi vas povabli v nas klub... :o|o: x:Dx x;)x ..probite v Mensi.. tam majo baje nizja merila... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
ne ti meni o merilih! razgledanost gor ali dol! mater ste intelektualni snobi merkurjevci! zdaj me diskriminiraš, ker Merkur ni tok moja močna točka (ne pozabi pa, da ga mam na MC x:Dx :vragec: ) no ja, bom pa pač po levje užaljena in bom dvignila nos in šla. itak nisi za akcijo!

..gospodicna, jaz mam na MC-ju vladarja 9.(luno) v konjunkciji z naravnim vladarjem 9.(jupitrom-visji um)... tko da je meni za merkurja(enga plebejca navadnga) tam gor na MC-ju malo mar... x^x x^x x:Dx x;)x

Frank Zappa

Guest mačona

heh, vrh 10. hiše je v Devici, Merkur je torej pogojno v domiclu (10° orbisa od MC), hahah, sam sem predobra, ker je Merkur že v Tehtnici (ampak še vedno v 10. hiši).in preveč popuščam in nočem se prepirat!

ne grem se več, vdam se, itak mam danes sam srečo, ker mam SO kvadrat ME, LU konj. ME. jutri itak ne bom več gajstna (zdaj pa se mi še posmehuj, ker si sploh upam razglasiti se za gajstno, četudi pogojno) bom si pa zapomnila te vpliva, se izurila in te zmanipulirala! x:Dx x:px

heheh, ljubček, jaz mam pa SO/VE/MA vse v 9. bajti! x:Dx kva me briga tvoj naravni vladar!

heh, vrh 10. hiše je v Devici, Merkur je torej pogojno v domiclu (10° orbisa od MC), hahah, sam sem predobra, ker je Merkur že v Tehtnici (ampak še vedno v 10. hiši).in preveč popuščam in nočem se prepirat!

ne grem se več, vdam se, itak mam danes sam srečo, ker mam SO kvadrat ME, LU konj. ME. jutri itak ne bom več gajstna (zdaj pa se mi še posmehuj, ker si sploh upam razglasiti se za gajstno, četudi pogojno) bom si pa zapomnila te vpliva, se izurila in te zmanipulirala! x:Dx x:px

heheh, ljubček, jaz mam pa SO/VE/MA vse v 9. bajti! x:Dx kva me briga tvoj naravni vladar!

..tista luna je egzaktno na MC-ju jupiter je tri stopinje stran(se v 9.)... lahko mi gres po cike... x8Dx x:Dx x;)x ... sej si res gajstna... drgac pa Dave ne bi tolk okol tebe norel... x;)x ..ne resno si prov fletkana! x:px x:px

Frank Zappa

Guest mačona

tenkju! x8Dx xflirtx x^x sam da lahko predem, pa sem srečna! x:Dx x:px

ne vem, kdo je ta Dave in me niti ne briga, ker mi je nagnusno osladen in me je sram, ker kar uleti in je ves forum poln Mačone. pa to v takih temah, ki nimajo veze. ,a. kaj čem, boli me, ne bo me več sram zaradi enih psihotov. :xx!:

tenkju! x8Dx xflirtx x^x sam da lahko predem, pa sem srečna! x:Dx x:px

ne vem, kdo je ta Dave in me niti ne briga, ker mi je nagnusno osladen in me je sram, ker kar uleti in je ves forum poln Mačone. pa to v takih temah, ki nimajo veze. ,a. kaj čem, boli me, ne bo me več sram zaradi enih psihotov. :xx!:

...jaz sumim, da si ti Dave, da si mal reklame naredis... cist po levje... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Guest mačona

meni je posrečen samo tip na njegovi ikoni, pa še to bi mu rinko utrgala iz ušesa, ker zgleda preveč gusarski (na osebni fotografiji). :huk:

...jaz sumim, da si ti Dave, da si mal reklame naredis... cist po levje... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

si nor, da bi se tako ponižala! x8Dx

da ti nisi Dave? x:Dx :vragec:

da ti nisi Dave? x:Dx :vragec:

...ce bi te to vzburjal, se lahko tut to zmenva... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Guest mačona
tista slika je ziher od enga člana boybanda

x:Dx

xsmx ki nadleguje mladoletnice

...ce bi te to vzburjal, se lahko tut to zmenva... x:Dx x:Dx

:inocent: marsikaj me vzburja. x:px

...zanimiva misel pred spanjem... upam, da te kaj sanjam!! x:px

Frank Zappa

pol je pa dave osladen? :8):

...kwa... a zdej je pa lucidno sanjanje osladnost???

...untitled... ce mislis kozle streljat, pejt v temo Kozorog... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

x:px x:Dx x;)x upam, da te bom premagala v verbalnem dvoboju v tvojih sanjah! x:Dx

...mogoce se ti bom pa pustu... da te tko zmanipuliram za kaj druzga... ti ju3 porocam, kdo je koga nadmudril... x:Dx x8Dx

Frank Zappa

Guest mačona
pol je pa dave osladen? :8):

neznansko rada imam pozornost in dvorjenje, celo nujno to rabim, da sploh opazim (kakega Kozoroga sploh ne bi opazila x:Dx ), da me kdo peca, sam mora biti na nivoju in v stilu. no, saj Dave ima en svoj stil. sam meni je mim. me je sram, da kdo piše od dua Platin pesmi zame. :xx!: xrolleyesx

...mogoce se ti bom pa pustu... da te tko zmanipuliram za kaj druzga... ti ju3 porocam, kdo je koga nadmudril... x:Dx x8Dx

izvoli, kar zmanipuliraj me, jaz te bom pa izkoristila in izčrpala. pazi se Lava! x:Dx

meni je tota zmagala x:Dx x:Dx

ooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAAAAA ooooooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAA oooOOOOOoooOOOOOooooOOOOOooooo MAAAAAČOOOOONAAAAAA im your MAAAAČOO MAAAČO MAAAAČOOOO MEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

hahahaha

Guest mačona

mačo men. jea vrajt. :o|o:

ma ni je stvari, zaradi ker bi me lahko bolj spravil v sramoto. čez ene dva tedna se bo pojavil in me bo kap, ko bom vidla, kaj je spet naštepal. pojavlja se pa kampanjsko. kok se mu da. xrolleyesx

xsmx xsmx Dave zihr ni kozorog. x;)x

pretvarja se, da je Lav, ker ve, da palim na njih. xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...