Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ... sej to je prijetna iniciacija... iniciaciacija skozi penetracijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pa po možnosti še v usta , da lahko sam vi Dvojčki čvekate, ostali pa moramo biti tiho! Bemu ste nesramni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pa po možnosti še v usta , da lahko sam vi Dvojčki čvekate, ostali pa moramo biti tiho! Bemu ste nesramni! ... v usta je pol felacija... gospa kandidatka vidim, da ste prevec nerazgledana, da bi vas povabli v nas klub... ..probite v Mensi.. tam majo baje nizja merila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ne ti meni o merilih! razgledanost gor ali dol! mater ste intelektualni snobi merkurjevci! zdaj me diskriminiraš, ker Merkur ni tok moja močna točka (ne pozabi pa, da ga mam na MC ) no ja, bom pa pač po levje užaljena in bom dvignila nos in šla. itak nisi za akcijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ..gospodicna, jaz mam na MC-ju vladarja 9.(luno) v konjunkciji z naravnim vladarjem 9.(jupitrom-visji um)... tko da je meni za merkurja(enga plebejca navadnga) tam gor na MC-ju malo mar... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 heh, vrh 10. hiše je v Devici, Merkur je torej pogojno v domiclu (10° orbisa od MC), hahah, sam sem predobra, ker je Merkur že v Tehtnici (ampak še vedno v 10. hiši).in preveč popuščam in nočem se prepirat!ne grem se več, vdam se, itak mam danes sam srečo, ker mam SO kvadrat ME, LU konj. ME. jutri itak ne bom več gajstna (zdaj pa se mi še posmehuj, ker si sploh upam razglasiti se za gajstno, četudi pogojno) bom si pa zapomnila te vpliva, se izurila in te zmanipulirala! heheh, ljubček, jaz mam pa SO/VE/MA vse v 9. bajti! kva me briga tvoj naravni vladar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 heh, vrh 10. hiše je v Devici, Merkur je torej pogojno v domiclu (10° orbisa od MC), hahah, sam sem predobra, ker je Merkur že v Tehtnici (ampak še vedno v 10. hiši).in preveč popuščam in nočem se prepirat!ne grem se več, vdam se, itak mam danes sam srečo, ker mam SO kvadrat ME, LU konj. ME. jutri itak ne bom več gajstna (zdaj pa se mi še posmehuj, ker si sploh upam razglasiti se za gajstno, četudi pogojno) bom si pa zapomnila te vpliva, se izurila in te zmanipulirala! heheh, ljubček, jaz mam pa SO/VE/MA vse v 9. bajti! kva me briga tvoj naravni vladar!..tista luna je egzaktno na MC-ju jupiter je tri stopinje stran(se v 9.)... lahko mi gres po cike... ... sej si res gajstna... drgac pa Dave ne bi tolk okol tebe norel... ..ne resno si prov fletkana! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 tenkju! sam da lahko predem, pa sem srečna! ne vem, kdo je ta Dave in me niti ne briga, ker mi je nagnusno osladen in me je sram, ker kar uleti in je ves forum poln Mačone. pa to v takih temah, ki nimajo veze. ,a. kaj čem, boli me, ne bo me več sram zaradi enih psihotov. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 meni je bil pa prav posrečen vsi nekaj pluvajo po njem, so pa sami še hujši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 tenkju! sam da lahko predem, pa sem srečna! ne vem, kdo je ta Dave in me niti ne briga, ker mi je nagnusno osladen in me je sram, ker kar uleti in je ves forum poln Mačone. pa to v takih temah, ki nimajo veze. ,a. kaj čem, boli me, ne bo me več sram zaradi enih psihotov. :xx!:...jaz sumim, da si ti Dave, da si mal reklame naredis... cist po levje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 meni je posrečen samo tip na njegovi ikoni, pa še to bi mu rinko utrgala iz ušesa, ker zgleda preveč gusarski (na osebni fotografiji). ...jaz sumim, da si ti Dave, da si mal reklame naredis... cist po levje... si nor, da bi se tako ponižala! da ti nisi Dave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 tista slika je ziher od enga člana boybanda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 da ti nisi Dave? ...ce bi te to vzburjal, se lahko tut to zmenva... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 tista slika je ziher od enga člana boybanda ki nadleguje mladoletnice...ce bi te to vzburjal, se lahko tut to zmenva... marsikaj me vzburja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...zanimiva misel pred spanjem... upam, da te kaj sanjam!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pol je pa dave osladen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pol je pa dave osladen? ...kwa... a zdej je pa lucidno sanjanje osladnost???...untitled... ce mislis kozle streljat, pejt v temo Kozorog... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...zanimiva misel pred spanjem... upam, da te kaj sanjam!! upam, da te bom premagala v verbalnem dvoboju v tvojih sanjah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 eh nem zaj pametn, samo čuje se osladno pač med kozoroge grem pa kozoroginje ganjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 upam, da te bom premagala v verbalnem dvoboju v tvojih sanjah! ...mogoce se ti bom pa pustu... da te tko zmanipuliram za kaj druzga... ti ju3 porocam, kdo je koga nadmudril... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pol je pa dave osladen? neznansko rada imam pozornost in dvorjenje, celo nujno to rabim, da sploh opazim (kakega Kozoroga sploh ne bi opazila ), da me kdo peca, sam mora biti na nivoju in v stilu. no, saj Dave ima en svoj stil. sam meni je mim. me je sram, da kdo piše od dua Platin pesmi zame. :xx!: ...mogoce se ti bom pa pustu... da te tko zmanipuliram za kaj druzga... ti ju3 porocam, kdo je koga nadmudril... izvoli, kar zmanipuliraj me, jaz te bom pa izkoristila in izčrpala. pazi se Lava! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 meni je tota zmagala ooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAAAAA ooooooooooooooooooooooooooooo MAAAAAAČOOOOONAAAAAAAAA oooOOOOOoooOOOOOooooOOOOOooooo MAAAAAČOOOOONAAAAAA im your MAAAAČOO MAAAČO MAAAAČOOOO MEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mačo men. jea vrajt. ma ni je stvari, zaradi ker bi me lahko bolj spravil v sramoto. čez ene dva tedna se bo pojavil in me bo kap, ko bom vidla, kaj je spet naštepal. pojavlja se pa kampanjsko. kok se mu da. Dave zihr ni kozorog. pretvarja se, da je Lav, ker ve, da palim na njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 vse za ljubezen vse! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.