Guest Mačona 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 kakšen dež, kakšni oblaki? jaz vidim sooonceeee. bo za en sprehodek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 caw banda a smo kej mačkasti Dans me čaka en ubitačn dejt :xx!: jebela cesta, al sm, al nism Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 dežek je, jaz pa bi nekaj norela, nekaj, karkoli, preeeeeveč energije mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 na buom komentjrala ok...pa nič.jst bom pa taka, vsa mačkasta šla smučat. Kao. K pomoje bom kje obležala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Sej sprehod dobro dene...pa čeprav sam do ambulante Je blo dobro, kaj zato se pa zdej mora uravnotežiti...sej veš, najprej gor, da gre pol dol, pa gre pol spet gor...v resnici pa skos ravna črta...dead...razn če si ko čas....skos v muvingu, sam v resnici stojiš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/drunk-irish-048.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/lol-003.gifMorgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 caw banda no, jst sm včer oprawla en zoprn dejt sm se sprehodila (v bistvu so me zapeljal, no) do ambulante zobarja so mi razvalili čelugo in zamenjal 3 gromozanske plombe, tak da...se dans ne morm kej prewč smejat, me vse boli, k so mi jezik pretegnili s tistim tamponi blesavimi, pa skor mi je čeljust odpulila, tak da mam še eno ranico v kotičku ust sploh pa sumim, da se mi na spodnji strani (zahvaljujoč grobemu vstavljanju tamponov-kr 6 mi jih je nabila - po 3 na vsako stran, enga na vrh drugega) jezika delajo afte :xx!: v glavnem, gobec me boli Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 caw banda no, jst sm včer oprawla en zoprn dejt sm se sprehodila (v bistvu so me zapeljal, no) do ambulante zobarja so mi razvalili čelugo in zamenjal 3 gromozanske plombe, tak da...se dans ne morm kej prewč smejat, me vse boli, k so mi jezik pretegnili s tistim tamponi blesavimi, pa skor mi je čeljust odpulila, tak da mam še eno ranico v kotičku ust sploh pa sumim, da se mi na spodnji strani (zahvaljujoč grobemu vstavljanju tamponov-kr 6 mi jih je nabila - po 3 na vsako stran, enga na vrh drugega) jezika delajo afte :xx!: v glavnem, gobec me boli http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Nič fouš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 auuuuuuuu ... pobož na gobec Jaz sem imela tud zoprn dejt včeraj, pr zdravnici ... čakala od 17.ih do 20.30. beat that! I can't a je biu vsaj kak juzibl kje pr rok jst za h dohtarju zmer knigo vzamem...jo običajno pol polovico preberm Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 x:o)x Že ta druga, ki me je to vprašala .. haha ... ma ne, nobenga. Ali sem pa preveč izbirčna? Ah, pol je biu pa dolgcajt Sploh ne Čist vsak pa tut ni dobr Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/north-pole-102.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Confused/confused-29.gif Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 jutro čvekice Mystica, sem vidla v dnevniku o tvojih izvidih ... no, saj bo ... tudi psihično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 jutro čvekice Mystica, sem vidla v dnevniku o tvojih izvidih ... no, saj bo ... tudi psihično. Alef tudi prebral... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Pa res... Pika... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 http://www.cosgan.de/images/more/schilder/008.gif Dober dan čveke... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Tole je pa zdej že mal skeri, kr nikjer nobenga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Tole je pa zdej že mal skeri, kr nikjer nobenga Kako nobenega? Res sem luftar, duh pa ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbljavke so na dopustu. lahko jih jaz, pomožna Merkurjevka, Merkurjeva Sealjaćino, za nedoločen čas nadomeščam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrbljavke so na dopustu. lahko jih jaz, pomožna Merkurjevka, Merkurjeva Sealjaćino, za nedoločen čas nadomeščam. Po mojem je takole...http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/nature-018.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/xmas-068.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Res sem luftar, duh pa ne... ...še Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 ...še Ja... Če bm preveč tu noter bom res ratal duh... Kot dvojčki...http://smileys.on-my-web.com/repository/Angels_and_Demons/death-angel-0081.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 eeeemmmmm, ne da se mi čvekat. lov ju al. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 dan čveke hm ... mi ne rata drugače pripeti smeška http://www4.slikomat.com/07/1212/ksu-Pika.png Takole mogoče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/524/491.png Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 kje je pa pikica, sploh? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.