alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ker še lahko pišeš Saj ne pišem z glavo, butl... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 sm pa mislu, da bi ti lohk kj pomagu... pri kuhanju čaja seveda! delam odlične napitke A z dodatkom xy°... Saj menda veš česa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 seveda alef! ampak to ne 28° nimam nobenga tazga Nabavi rum od 75%... Super zadeva, če te kaj šraufa, po parih dozah pozabiš na vse težave... Sploh pozabiš na VSE... ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 tako kot je moj frend dan po operaciji kolena se napil tako močno, da je celo laufal! drug dan je šel pa punktirat Koleno ali želodec? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 koleno. želodc je sam spraznu Morgen čveke... Lepo da ste spet oživeli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 (popravljeno) Če ne bi imela službe , bi bilo moje življene popolno Sem pozabila omenit, da rabim potem mesečno rento Popravljeno 10. januar 2008 -> Nordika Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Če ne bi imela službe , bi bilo moje življene popolno Sem pozabila omenit, da rabim potem mesečno rento Po tej definiciji mene od idealnega življenja ločijo samo še slaba tri leta... Poskusno obdobje pa že traja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Po tej definiciji mene od idealnega življenja ločijo samo še slaba tri leta... Poskusno obdobje pa že traja... važič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 milsm, prow bedno škorpije majo že 655 strani, medtem ko dvojčki še zmer lebdijo na 526 bi že skor pomilsila, da je večina škorpij, sam pomoje tm kr mrgoli azilantov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 men se tut irca, pike pa ni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 sej tle tudjst nisem dvojček pa sm pr ta glavnih čvekah (bila)ja in? a bi rada ratala S/2+S/2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Fuj.se strinjam. sploh pa je to samo en del nečesa, kar vem, da bom mogu znat. in bom pol pa me loh kej uprašaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 ja prou, pridem na inštukcije k tebi a pa mislš, da dost piješ? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 hm ... ne vem, boš ti povedu na wem zakwa mislš, da bom pa jes pol sploh loh še goworu o tem, da neb do besed pršu pa nism nč reku Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 zakaj pa misliš, da ne bi mogu govort? ja da do besede neb pršu anje?kwa pa s ti mislnla? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 nisem taka čveka, kot morda misliš, da sem nekak morm filtre uklopt, da si nam domišlou, da si popolna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 važič http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ufff....dvojčki so dvolični in nekak mi ne sedejo..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 že vem, kakšen bom za pusta! http://farm1.static.flickr.com/62/195270570_231046b242.jpg al pa tak http://lapis.ilcannocchiale.it/mediamanage...ck_superman.jpg :onfire: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 jst sm dvojčk!!!! Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Dwojčki so največje face takoj za levi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 jst sm dvojčk!!!! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 se strinjam... Koliko dvojčkov je potrebno za zamenjanje žarnice?? Dva seveda, trajalo bo dolgo časa ampak bo potem znala žarnica še marsikaj drugega IZTok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Dwojčki so največje face takoj za levi levi mi tud kaj preveč ne sedejo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Dwojčki so največje face takoj za levi Se strinjam... Če odštejemo vodnarje... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.