čebelica01 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 povej, zakaj smo se ti dvojčki zamerli... dvolični smo skor vsi kdaj pa kdaj... res je samo dvojčki še posebno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 vodnarji?? phhh... sploh niso v isti ligi kot dvojčki levi so pa itq kralji (ki jim vladajo dvojčki) Pa to je jasno... Vodnarji so izven vseh kategorij... Se sploh ne moremo primerjat... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c075.gif Morgen čveke... Lepo da ste spet mal oživeli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 halo. folk se zbira tam, kjer je tabolš sami zaslepljenci http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif že vem, kakšen bom za pusta! Ufff....dvojčki so dvolični in nekak mi ne sedejo..... :xx!:madonca boš lep glih za ožent ok ok... res znamo bit dvolični ampak predvsem v smislu muhavosti, se pravi v smislu menjavanja razpoloženja... nikakor pa nismo dvolični v smislu hinavščine, taka stvar se mi zdi, da ne more bit pogojena astrološko (užgem še z druge strani) mislm?!?! prideš sem not in nas izivaš... kaj je to: pogum ali norost? norost, toj vendar jasno ... samo še glavna čveka manjka dan vsem mhm, a jst sm pa vosek, kaj *******sm morala mal podrezat tole temo, je že prow prašna bila. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 sam poglej ti, je bil komentar o škorpijah, pa sm odgovorila na to. pa sm jih fasala. sam očitno nekaj je, če gre folk raj tja kakšno rečt rečt ja, v škorpijah so res hude debate Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 mhm, a jst sm pa vosek, kaj *******sm morala mal podrezat tole temo, je že prow prašna bila. Pa kaj se zdaj nekaj napihuješ... Če ne bilo mene bi bila ta tema že nekje na deseti strani... ... samo še glavna čveka manjka dan vsem Jeti... Tu bi bilo pa treba Mystico mal zaslišat... Odkar sta prišli iz Londina, od Pike ni sledu... Bog ve kje jo je pustila... In v kakšnem stanju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Pa kaj se zdaj nekaj napihuješ... Če ne bilo mene bi bila ta tema že nekje na deseti strani... evo ti R U happy now sploh sm pa jst oven original, tko da se MAM KEJ za "napihovat" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 evo ti R U happy now sploh sm pa jst oven original, tko da se MAM KEJ za "napihovat" Hvala... Jaz pa vodnar... Napihnjen že po naturi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 se pravi, da azilanti vzdržujemo tale topic, k dvojčki ....no, so pač dvojčki zgleda majo premor (pred novim navalom, upam) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 dvojček sam v asc Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ok ok... res znamo bit dvolični ampak predvsem v smislu muhavosti, se pravi v smislu menjavanja razpoloženja... nikakor pa nismo dvolični v smislu hinavščine, taka stvar se mi zdi, da ne more bit pogojena astrološko Ma ne bi rekla.Ko ste v eni družbi kažete ovak obraz pol ko pa obrnete hrbet in greste v drugo družbo pa kažete onak obraz.Ma ful ste dvolični in to mi ful ne sede pri vas :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ma ne bi rekla.Ko ste v eni družbi kažete ovak obraz pol ko pa obrnete hrbet in greste v drugo družbo pa kažete onak obraz.Ma ful ste dvolični in to mi ful ne sede pri vas :xx!: Za to obstaja še ena beseda - prilagodljivost . . . . in zdravilo: Stay F...king away then Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 A ti je že kdo povedal, da te je eno samo posploševanje? Ne? No, ti pa jaz povem ... če nimaš kaj za povedat, spokaj.Sicer me pa prav zanima kaj si ti po horoskopu. Juhu, ziher škorpija al pa strelka. Da crkneš. :wOOt: Kva se z Mysti dogaja!?! Go girl. Nima noben za pluvat čez dvojčke! Drgač se pa sam javim, da novte misll, da sm guznla. Pač, ni mi ... sej bo minil. Mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 enako A ti je že kdo povedal, da te je eno samo posploševanje? Ne? No, ti pa jaz povem ... če nimaš kaj za povedat, spokaj.Sicer me pa prav zanima kaj si ti po horoskopu. Juhu, ziher škorpija al pa strelka. Da crkneš.Vsak ima pravico povedat svoje mnenje.Nisem rekla nič žaljivega.Ti pa žališ.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Vsak ima pravico povedat svoje mnenje.Nisem rekla nič žaljivega.Ti pa žališ....Tok približno je bila žaljiva, kot si ti. Oziroma, ti si bila bolj, ker si nas vse po vrsti označila za dvolične. No, če ti nekdo v faco reče, da si smotana, ker posplošuješ, potem ni dvoličen, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Pikica imaš prau samo ona je bila bolj težka v besedah.Ma jaz bi rekla ,da smo vsi dvolični tako kot pravi Namaar samo da nekateri so bolj izrazito. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Mysti Če kaj rabiš, poklič. Mačka režalka, a jst sm ti tud všeč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 :wOOt: u, kdo je gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 :wOOt: Kva se z Mysti dogaja!?! Go girl. Nima noben za pluvat čez dvojčke! Drgač se pa sam javim, da novte misll, da sm guznla. Pač, ni mi ... sej bo minil. Mogoče. A si taprava ali si duh? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 enako A ti je že kdo povedal, da te je eno samo posploševanje? Ne? No, ti pa jaz povem ... če nimaš kaj za povedat, spokaj.Sicer me pa prav zanima kaj si ti po horoskopu. Juhu, ziher škorpija al pa strelka. Da crkneš. mystica, a ti je ze kdo povedal, da je to o strelcih eno samo posplosevanje? No, naj ti pa jaz povem....itd... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 A si taprava ali si duh? Nism čist zihr, me bo mogu kdo PREtipat. po postih sodeč, si mi prav fajn Ti tud ne veš, kako veselje mi včasih povzročiš s tem strupenim jezikom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Nism čist zihr, me bo mogu kdo PREtipat. Samo jaz ne... Imam eno dvojčico čist dost za take stvari... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Samo jaz ne... Imam eno dvojčico čist dost za take stvari... Sej nism nate cilala. Tebe mam za tolažit, pa čvekat. Kakšen goden, samski bi mi pa prov pršu. škorpija pač NO WAY!!!!!OMG, OMG, OMG, dihaaaaaj. Ok, nej ji bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 :wOOt: Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiky Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Hej, piškotek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Sej nism nate cilala. Tebe mam za tolažit, pa čvekat. Kakšen goden, samski bi mi pa prov pršu. Tudi tisti še pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.