Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 No, sej tud, če ne, Alef. Kaj mi je pa hudga, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 zdej bomo pa dvojčki zaružili, tko kt znamo, an Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 jp Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 No, sej tud, če ne, Alef. Kaj mi je pa hudga, a ne? Čist nič... Še vedno ti ostane Alef... Kao neki stric... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 zdej bomo pa dvojčki zaružili, tko kt znamo, an Ja, kaj pa čmo. Dejmo ostalim vraga pokazat! Čist nič... Še vedno ti ostane Alef... Kao neki stric... Ej, sej veš, kako bi pokojni druže Tito reku: "Bolje išta, nego ništa!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ej, sej veš, kako bi pokojni druže Tito reku: "Bolje išta, nego ništa!" http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ja, kaj pa čmo. Dejmo ostalim vraga pokazat! ja, ja, dejmo, dejmo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Ka sm pa zdej reklaaaaaaaaaaa? ja, ja, dejmo, dejmo Kaj pa rabmo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ka sm pa zdej reklaaaaaaaaaaa? Kaj pa rabmo? ja, a sploh kej rabmo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ne vem, k sm že mal iz vaje. Pa zdej so vsi spet nekam spizdli. :xx!: Na dvojčke se zanest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ne vem, k sm že mal iz vaje. Pa zdej so vsi spet nekam spizdli. :xx!: Na dvojčke se zanest. THE MOUTH is back!!! ...vaja ne rabis spljoh ker si rojena da otresas goflja!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 hmmm... azlilant praviš, da si torej! Yoda ? You it is? Ne morš verjet, zgodilo se je nemogoče - v Mng. je sonce No, ga že ni več, ko sem to napisala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ...v Lj sonce sije po enem tednu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jaz pa še vedno čakam. ..kot toliko drugih na vlak ki prihaja... sej je deni napovedu, da bo tut v Postojni verjetn sonce posijalo... baje da se pred koncem leta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 sm že hotu temo naredit pa stave pobirat, ker sm bil zihr, da je pika svojga princa na oslu najdla in na nas totalno pozabila Škoda, k nisi, k bi pol jst VES gnar pobrala, k bi me šimfal. THE MOUTH is back!!! ...vaja ne rabis spljoh ker si rojena da otresas goflja!! O, nov nadimk. Sej ste kr pridni. Sam šefica je mogla nazaj prit, pa ste se razgobcal. Pohvalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Sam šefica je mogla nazaj prit...ah dej no, to se bomo mogl pa za letos se zmenit... in ne bo tko kot lani... nobenega tekmovanja v pojedenih hotdogih.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Samson, mogoče bom clo teb letos pustila šefovat, da boš vsaj nekje pomemben. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Samson, mogoče bom clo teb letos pustila šefovat, da boš vsaj nekje pomemben. to bi blo lepo... a to mi pol prinasa tut pravico do prve noci... ce kaka devica zaide na ta forum, ne??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ka sm pa zdej reklaaaaaaaaaaa? Nič, nič... Zdaj vsaj vem da nisi duh... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 spet sonceSe mi zdi k, da sem daljnovidna postala Too much this is. killing me you are. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ne maram nasilja med zenskami... sploh ce ni seksualno... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 neky me prehlad hoče vohat; mi kr iz nosa teče :xx!: pa kiham toj zihr zarad tega, k so mi napovedal drug tedne dvojno delo, gre sodelavka na dopust :xx!: bemu, kako greš lah na dopust za cel tedn 2 mesca za tem, k te sprejmejo v službo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Hej Jst pa fajn danes. prvi dan v službi, pa me še kr šparajo ... Edino zasliševanje me mot, da kam sem prst vtikala. Ja, s prsti je lahko problem če niso na pravem mestu... Ali pa če so tam kjer ne bi smeli biti... Danes je pa tukaj neko zatišje... Po nevihti včeraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 kaj? a tud ti misliš, da sem prst vtaknila v nepravo mesto? Nič ne mislim... Nekje je očitno bil... Ali je bilo pravo ali nepravo mesto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 ČAW BANDA Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.